Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 140 hír

Vitézy Dávid cáfolja Karácsonyék dugódíjas állításait

A főpolgármester és kabinetfőnöke is azt állította, hogy a Galvani hídhoz kapcsolódóan a dugódíj bevezetését tervezi a kormány, ám ez nem felel meg a valóságnak – közölte a Facebookon Vitézy Dávid.

Önkormányzatok Szövetsége: nem sok jót ígérnek az egyenkénti tárgyalások a bevétel kompenzálásáról

Gémesi György, a Magyar Önkormányzatok Szövetségének az elnöke volt a Vásárhelyi Televízió Időben című műsorának a vendége. Gödöllő polgármester kifejtette: a szövetség számára csak az az elfogadható, ha minden 25 ezer főnél nagyobb településnél pótolja a kieső bevételt az állam.

Új szövetségesek álltak Baja mellé: Zsigóval ellentétben rájuk tényleg számíthatunk

Amíg Zsigó elárulta baját, erős szövetség köttetett a régióban.

Magyar vállalatok is profitálhatnak az EU és Kína megállapodásából

Az EU és Kína által megkötött Befektetési Egyezmény életbe lépését követően az uniós, köztük a magyar cégek számára számos szektorban már nem lesz kötelező vegyesvállalat alapítása és a technológiáik átadása ahhoz, hogy a távol-keleti országban működjenek. A hazai vállalkozások közvetetten is profitálhatnak a megállapodásból,…

A magyar kormány háttérintézménye bevándorlási hullámmal fenyegeti Amerikát

A Migrációkutató Intézet valamiért azt is állítja, a most megválasztott Joe Bidennek nincs meg a politikai támogatottsága sem. A Migrációkutató elemzése szerint Joe Biden, az Amerikai Egyesült Államok új, demokrata párti elnöke 11 millió illegális bevándorlónak adhat állampolgárságot országában. Az intézet “gyorselemzésében” azt írta: a szerdán…

Magyar vállalatok is profitálhatnak az EU és Kína megállapodásából

Az EU és Kína által megkötött Befektetési Egyezmény életbe lépését követően az uniós, köztük a magyar cégek számára számos szektorban már nem lesz kötelező vegyesvállalat alapítása és a technológiáik átadása ahhoz, hogy a távol-keleti országban működjenek.

Kínához hű politikusok lesznek az első hongkongi beoltottak

Liner
-
 Ma 14:59Külföld

Bár a város oltási tervét vélhetően február közepéig nem dolgozzák ki, kétszáz Pekinghez hű politikus átutazik a héten Kínába, hogy megkapják a Sinopharm vakcináját.

Az nem normális, hogy a politikusok soron kívül jutnak vakcinához

Sebastian Kurz osztrák államfő arról is beszélt, ő maga melyik oltást fogja választani.

Nézőpont Intézet: A Medián számai is megerősítik: a baloldali közös lista miatt szavazatokat veszít az ellenzék

Ezek alapján a Gyurcsánnyal való összefogás – a Medián szerint – 15 százalékpontos csökkenést hozott a baloldalnak.

Korrupt politikusoknak is kegyelmet adott Trump

Utolsó elnöki döntésével közel 150 embert részesített elnöki kegyelemben. Saját magának és a családtagjainak eddig nem adott kegyelmet, de még van pár órája, hogy megtegye.

Európa új szövetséget akar az USA-val

"Újra barát" van a Fehér Házban, Trumphoz képest lényegesen jobb kapcsolatokat várnak az uniós vezetők Biden elnökségétől.

Visszavonta tájékoztatóját a szállodák szövetsége – a tömeges oltás után kinyithatnak

Visszavonta a járvány miatti korlátozások feloldásával kapcsolatos, a tagjainak kiküldött tájékoztatóját a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége (MSZÉSZ). A szervet arról tájékoztatta tagjait, hogy pünkösdig nem várható a koronavírus-járvány miatt elrendelt szigorítások feloldása. A kedd este kiadott közleményben ezt Flesch Tamás, a szövetség…

Milliárdokat bukik Karácsonyék gőgössége miatt a BKV

A főváros baloldali többsége jogszerűtlenül megakadályozta, hogy a JCDecaux cég ajánlata nyerjen a BKV reklámközbeszerzésén.

Barátja vagy új szövetségese lesz Európának Amerika Biden idején?

Az EU vezetői vágyaikat sorolták, szimbólumokról, bástyákról és javaslatokról is üzentek az Egyesült Államok szerdán hivatalba lépő új elnökének.

Menczer Tamás: a szakemberek döntsenek a vakcináról, ne a politikusok

Nincs elég vakcina az EU-ban, ezért a külügy mindent megtesz, hogy a magyar szakemberek dönthessenek további vakcinák ügyében – mondta az államtitkár Fiala János Keljfeljancsi című műsorában a 168 Óra oldalán. A Külgazdasági és Külügyminisztérium feladata a vakcinabeszerzés koordinálása, de a vakcina kiválasztásáról nem a…