Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 350 hír

Fazekas Mária állt a legközelebb a győzelemhez

A Budaörs 3-0-ra kikapott a jóval esélyesebb francia Metztől a női asztalitenisz Bajnokok Ligája linzi buboréktornájának csütörtöki első fordulójában. A

Orosz és német győzelem

Az olimpiai bajnok orosz, valamint a német válogatott sikerével kezdődött Dániában a női kézilabda Európa-bajnokság csoportköre csütörtökön.

Női kézilabda Eb – Orosz és német győzelem

Az olimpiai bajnok orosz, valamint a német válogatott sikerével kezdődött Dániában a női kézilabda Európa-bajnokság csoportköre csütörtökön.     A herningi B csoportban szinte végig a világbajnoki ezüstérmes spanyolok vezettek az első félidőben, ám az oroszok előbb egy hármas, majd egy ötös gólsorozattal fordítottak, és a…

1500 megyei család számára biztosít téli tüzelőt a Vérteserdő Zrt.

Kemma
-
 Ma 20:00Belföld

A tatabányai székhelyű Vérteserdő Zrt. ebben az évben is jelentős szerepet vállal a kormány szociálistűzifa-programjában.

Német és orosz győzelemmel kezdődött a női kézilabda-Európa-bajnokság

A magyar válogatott a koldingi C csoportban pénteken 18.15-től Horvátországgal játszik.

Német győzelem a nyitányon

A D csoport összecsapásán a németek a félidőig 13:10-es előnyt építettek ki, és a találkozó végéig nem engedték ki kezükből a vezetést.

Online konferenciát tartott a megyei önkormányzat

A helyi identitás erősítése érdekében tartottak online konferenciát a Bács-Kiskun Megyei Önkormányzat egyik pályázatának keretében. A tanácskozásba 94 különböző helyszínről, több mint 110 érdeklődő kapcsolódott be. Az előadás-sorozat célja volt, hogy egyrészt felvázolja a helyi identitás, az értékorientált térségi fejlesztés, a társadalmi…

Kiszámolták, meddig kell spórolni egy nagyobb lakáshoz

Az idő és a megtakarítás közötti viszony attól is függ, Magyarország mely területéről van szó. 5 hónap is elég, de 5 év spórolás is kevés lehet ahhoz, hogy egy nagyobb lakásba költözzön az ember. Egy családnak átlagosan 3 évébe telik, mire 15 négyzetméterrel nagyobb lakásba tud költözni – ez derült ki az ingatlan.com legfrissebb elemzésből.

Agyonhallgatjuk ezt a problémát, pedig a nőknek nagyobb bajuk is lehet belőle!

A hüvelyszárazság problémáját lehet, hogy szívesen a szőnyeg alá söpörnénk, holott a panaszokat mindenképpen kezelni kell, mert ha elhanyagoljuk, akkor egyéb intim szövődmények alakulhatnak ki.

Hegyi-Karabah: az azeri elnök áttette a győzelem napját a törökök miatt

Ilham Aliyev azeri elnök két nappal előbbre, november tizedikéről nyolcadikára tette át a győzelem napját, mivel ütközött Atatürk emléknapjával, amelyet Törökországban ünnepelnek.

DEAC: a győzelem a cél szombat délelőtt

Haon
-
 Ma 15:04Sport

A Debreceni Egyetem csapata két hónapja már két vállra fektette a szekszárdiakat, és erre készül a hétvégén is.

Rengeteg szemetet szállítottak el ősszel Heves megyei erdeiből

Az Egererdő Zrt. munkatársai az őszi program során, eddig Bekölce, Bélapátfalva, Parádsasvár, Sirok, és Mátraszentimre állami erdeiben végezték el az illegálisan lerakott hulladék összegyűjtését és elszállítását, de még koránt sincs vége a munkának.