Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 383 hír

Koncz Zsófia a Fidesz jelöltje a szerencsi időközi választáson

A választók a július 10-én tragikus körülmények között elhunyt Koncz Ferenc utódjáról döntenek.

Orbán volt helyettese szerint gesztusokat kellene tennie a Fidesznek

Navracsics Tibort a sajtószabadságról, a jogállamról, a kormánypárt átalakulásáról is kérdezte a Népszava. A parlament működik, a jogállamiság alapvető szervei működnek, az igazságszolgáltatás független –

Koncz Zsófia a Fidesz jelöltje a szerencsi időközi választáson

Koncz Ferenc motorbalesetben halt meg júliusban, ezért kell választást kiírni. A szerencsi Fidesz egyhangúlag

Karácsony megoldja: sikerül a főpolgármesternek felszámolni a Fidesz legdurvább elszúrását

HírHugó
-
  Ma 10:27 Vélemény

Tarlós István azt mondta: hát büfékocsi ne legyen? Karácsony Gergely egészen másként viszonyul a problémához: megoldja. Most a Fidesz örökség egyik legdurvább hagyatékára sikerült megoldást találnia az ellenzéki főpolgármesternek: hogyan lehetséges légkondikat beszerelni a 3-as metróba. A BKV hónapok óta tárgyal nagy…

Vasvillát, vasvillát! – a rendőrök elfogták a támadót

Police
-
  Ma 10:23 Baleset-bűnügy

Vasvillát, vasvillát! – a rendőrök elfogták a támadót Pest Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 08. 08., szo - 10:23 Megromlott szomszédi viszonyát akarta vasvillával és kisbaltával rendezni az a 64 éves férfi, aki haragosa élettársára támadt.

Navracsics Tibor már egykedvűen hallgatja Orbán "libernyákozását", szerinte a Fidesz vészesen jobbra tolódott

Keserédes interjút adott a Népszavának Navracsis Tibor, volt európai uniós biztosa és egykori miniszterelnök-helyettes. Továbbra is úgy véli, a magyar parlament működik, a jogállamiság alapvető szervei működnek, az igazságszolgáltatás független – ezt még az Európai Unió is elismeri, még ha időnként aggódik is.

Őt indítja a Fidesz a borsodi időközi választáson

Koncz Ferenc tragikus halála miatt kell Borsod-Abaúj-Zemplén megye 6. választókerületében időközi választást tartani. A Fidesz-KDNP helyi szervezetének döntése alapján a pártszövetség Koncz Zsófiát indítja.

Lánya indul az elhunyt fideszes körzetében

Koncz Zsófián múlik a parlamenti kétharmad.

Tényleg különös húzásra készül a Fidesz

A Borsod-Abaúj-Zemplén megye 6. választókerületében Koncz Ferenc tragikus halála miatt kiírt időközi választáson a Fidesz-KDNP helyi szervezetének döntése alapján a pártszövetség Koncz Zsófiát indítja - adta hírül szombat délelőtt a Fidesz - Magyar Polgári Szövetség.

Navracsics Tibor: Baj van a Fidesz immunrendszerével

Magyarország jogállam, a demokrácia működik, de a Fidesz túlságosan jobbra tolódott, középen álló szavazókat veszíthet, és nem jelez a párt immunrendszere – véli Navracsics Tibor. Orbán Viktor libernyákozását egykedvűen hallgatja, minthogy már nem uniós biztos.

Többen meghaltak egy vásár elleni támadásban

Legalább húsz embert gyilkoltak meg ismeretlen támadók egy Burkina Fasó-i jószágvásáron. Egyelőre egy szélsőséges csoport sem jelentkezett az ország keleti felében található Fada N'Gourma településen végrehajtott vérengzés elkövetőjeként. A hadsereg jelenleg kereső műveletet hajt végre a térségben. Májusban 25-en vesztették életüket…

Navracsicsnak már túl jobbos a Fidesz

Hírklikk
-
  Ma 09:10 Belföld

A kormánypárt egykori frakcióvezetője, majd a kabinet által Brüsszelbe, az Európai Bizottságba delegált biztosa a Népszavának azt mondta, semmilyen indoklást nem kapott azzal kapcsolatban, hogy miért nem folytathatta munkáját.

Bódog Tamás támadófocit akar: ezt ígéri a szurkolóknak

Blikk
-
  Ma 08:30 Foci

Szép és eredményes futballt ígér a Budapest Honvéd szurkolóinak a kispesti csapat vezetőedzője, Bódog Tamás.

Navracsics Tibor: Az a veszély, hogy a jobbközép szavazók elpártolnak a Fidesztől

Nem én távolodtam el a Fidesz hatalmi centrámától, hanem a párt tolódott tőlem jelentősen jobbra – mondta a volt uniós biztos.

Túl jobbos a Fidesz Navracsicsnak

Navracsics Tibor szerint a Fidesz jelentősen jobbra tolódott tőle.