Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 7 hír

Fft: Paul Gascoigne a bódulat szigetén

NSO
-
 Tegnap 19:57Foci

A FourFourTwo magazin hónapról hónapra leporol egyet a magyar futball számos abszurd „ügyirata” közül. Veszprémi Linda felidézi, amikor Paul Gascoigne – tudta nélkül – a Szigeten „járt”.

Fft: Magyarország–Anglia 7:1 – a nyugatnémet újságíró elemzése

Az angol szakvezetőség képtelen volt szembenézni azzal a ténnyel, hogy a játékstílusuk fölött eljárt az idő. Minderre a nemzetközi sajtó is felhívta a figyelmet, ám a keményfejű szigetországiak nem voltak hajlandóak változtatni a hozzáállásukon, amit Puskásék kíméletlenül kihasználtak. A mondás szerint az összeomlást gőg előzi…

Fft: minden, ami a fociban jó, az újságíróknak köszönhető

NSO
-
 21.03.05 16:45Foci2 hír a témában

Aki azt kérdezi a futballban, hogy „mit adtak nekünk az újságírók?”, könnyen olyan helyzetbe kerülhet, mint a Brian élete című film klasszikus jelenetének júdeai szereplői. Hiszen a válasz csak az lehet: kis túlzással mindent. Nem hiszi? Itt vannak a bizonyítékok!

Fft: „Van Basten az esélyt sem adta meg nekem”

Clarence Seedorf válaszolt a FourFourTwo magazin olvasóinak kérdéseire. Melyik BL-győzelmének örül a legjobban a négy közül? Miért rakta ki Van Basten a holland válogatottból? Mi a jobb: egy Milan-rangadó vagy az El Clásico?

Nagyinterjú: Clarence Seedorf

Melyik BL-győzelmének örül a legjobban a négy közül? Miért rakta ki Van Basten a holland válogatottból? Mi a jobb: egy Milan-rangadó vagy az El Clásico? És hol a raszta? Ezekre a kérdésekre is válaszolt a holland legenda.

Fft: fél év kórházban – Thiago Silva, a nagy túlélő

NSO
-
 21.03.03 12:35FociBrazíliaChelsea

Thiago Silva majdnem meghalt, amikor 2006-ban a Dinamo Moszkvához került kölcsönbe. Később klubjával és nemzeti csapatával győzelmet győzelemre halmozott. A Chelsea brazil védője mindent elmondott az FFT-nek a csúcsig tartó küzdelmes útjáról és a Glastonburyn szerzett hírnévről.

Fft: Berlusconi, Balotelli és Boateng összefogott – irány a Serie A!

Silvio Berlusconi 2017-ben megszabadult a Milantól, de a korábbi olasz miniszterelnök nem bírja ki futball nélkül. Három éve vette meg az akkor a harmadosztályban játszó Monzát, amely mostanra alapítása óta először az élvonalba jutásért küzd, hála Boatengnek, Balotellinek és barátaiknak.