Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 454 hír

Márciustól bevezetik a vakcinaútlevelet - ezt kell tudni róla

A Magyar Nemzet szerint márciustól a légitársaságok bevezetik a vakcinaútlevelet.

Ezt a lifehacket szeretni fogja a mélyhűtőd

NLC
-
 Ma 13:31Otthon

Bosszankodtál már azon, hogy a kibontott zacskó fagyasztott hasábburiból csak a felét használtad el, és amikor a maradékot vissza akartad tenni, egy csomó krumpli kipotyogott? Ha igen, ezt a trükköt neked találták ki.

Ezt a műsort minden nőnek hallgatnia kellene!

Ismerős az érzés, amikor a barátnőddel egy pohár bor mellett beszélitek ki a munkában történteket? A Job, csajok satöbbi egy újonnan induló, fiatal, céltudatos nőknek szóló karrierpodcast, amely pont ezt a hangulatot idézi meg.

Kemény helyzet, Messi félhet a feleségétől

Ripost
-
 Ma 13:00Sport

Új hobbit talált magának Lionel Messi felesége.

Befutott a Júdás és a Fekete Messiás első filmelőzetese!

Filmezzünk!
-
 Ma 12:29Film

Júdás és a Fekete Messiás (2021) – Előzetes Megérkezett a Júdás és a Fekete Messiás előzetese, mely film február 12-én fog bemutatásra kerülni Amerikában a mozikban és az HBO Maxon – utóbbi platformon 31 napig lesz elérhető. A valós eseményeken alapuló filmet Shaka King rendezte, akinek ez az első stúdiós munkája. A forgatókönyvért is…

Fóti gyilkosság: Ezt mondta az elkövető, miután végzett áldozatával

Megdöbbentő részletek kerültek napvilágra a fóti gyilkosságról. 

Fft: „Megmaradt a selejtezők királyának” – nagy Rooney-számvetés

A most visszavonult Wayne Rooney 2018. november 15-én, az Egyesült Államok elleni mérkőzésen búcsúzott el a válogatottól. A brit FourFourTwo szakírója, Richard Jolly vonta meg a mérlegét Rooney válogatottbeli pályafutásának.

Matovič szerint hatékony lehet a legújabb országos tesztelés - ezt bizonyítják a nyitrai Jaguar Land Rover teszteredmé…

A miniszterelnök néhány órával a kormányülés kezdete előtt nyilatkozott így a közösségi oldalon. A kormányülésen arról döntenek majd, hogy lesz-e jövő hétfőn országos tesztelés, vagy csak egyes régiókra összpontosító célzott akció lesz.  A Jaguar Land Rover autógyártó vállalat példáján keresztül Matovič rámutat, hogy egy hét múlva…

Koronavírus-vakcina: ezt kérik a magyar nyugdíjasok

A Nyugdíjas Szervezetek Egyeztető Tanácsa (Nyuszet) álláspontja szerint a 60 év felettieknél is csak olyan oltóanyagot szabad használni, amelyet az Európai Gyógyszerügynökség (EMA) is jóváhagyott, amelyben a magyar emberek megbíznak és a későbbiekben az unión belüli szabad mozgást biztosítja.

Eldőlt, ki lesz a győri kézicsapat új edzője – sajtóhír

A Kisalföld értesülése szerint Ambros Martín visszatérésére szavazott az ETO elnöksége.

Orbán ezt is elintézte: A világszínvonalú intézkedéseknek köszönhetően idén elmaradhat az influenzajárvány

Köszönjük a magyar nép iránt végsőkig elkötelezett testi, lelki, szellemi vezetőnknek, Magyarország Miniszterelnökének!

A klímaváltozás ezt teheti az Antarktisszal

Erőteljesen megváltoztathatja az Antarktisz növény- és állatvilágát a következő évtizedekben a klímaváltozás. A sarkvidéki vizek felmelegedésével a mérsékeltebb régiókban élő fajok vándorolhatnak be a területre, ami kezdetben növeli a faji

Kézilabda: Pásztor a régi Barca-ajánlatról és a veszprémi búcsúról

NSO
-
 Ma 09:52Kézilabda

Pásztor István az ezredforduló veszprémi kézilabdacsapatának egyik emblematikus figurája, aki karrierje fénykorában nemet mondott a Barcelonának, de amikor bekövetkezett a generációváltás, elfogadta, hogy félre kell állnia.