Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 24 hír

Fft: a magyar sajtó leghíresebb edzésriportja

NSO
-
 Ma 19:38FociVeszprém

A FourFourTwo magazin sorozatában hónapról hónapra leporol egyet a magyar futball számos abszurd „ügyirata” közül. Veszprémi Linda ezúttal felidézi a magyar sajtótörténet leghíresebb edzésriportját.

Egy hang a múltból: Bugár Béla javaslata

Hosszú idő után ismét megszólalt a Most-Híd korábbi elnöke, Bugár Béla, aki a szlovák sajtóirodának nyilatkozott a felvidéki magyar pártok közös útkereséséről.

Mély vallomások a múltból – 63 éves lenne Jimmy

Január 20-án ünnepelné születésnapját Zámbó Jimmy, aki húsz éve, egy tragikus balesetben hunyt el. Régi fotókat, és még régebbi, de nagyon beszédes interjúkat, idézeteket hoztunk nektek, amelyek segítenek megérteni, miért is volt ilyen szenvedélyes és elhivatott ember.

Fft: a szakma gyötrelmes csúcsa – mi jár a magyar kapitány fejében?

Különös a magyar szövetségi kapitányok rendszerváltás utáni története. Mindegyikük sejthette, hogy füttykoncert kíséri az öltözőbe, mégis mindannyian boldogan tették fejüket a nyaktiló alá.

Müller Péter: "Múltbéli bajaidat, lelki sebeidet csakis úgy tudod meggyógyítani, ha kinyílik az igaz igazi Szemed"

Life
-
 Tegnap 08:04Életmód

Egy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni.Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló – 473. rész.

Fft: interjú a porszívóügynökkel, aki valaha a vb egyik legjobbja volt

NSO
-
 21.01.18 16:22FociGianluigi Buffon

Milyen volt a fiatal Gianluigi Buffonnal játszani Parmában? Megbánta, hogy a Leeds játékosa lett? Tényleg elütött egy szarvast? Mekkora fordulópontot jelentett a pályafutásában a magyarok elleni lábtörés? Valóban porszívókkal foglalkozik? Aki válaszol a FourFourTwo olvasóinak kérdéseire: Tomas Brolin.

Emlékezetes pillanatok a Samsung Galaxy S21 5G és Galaxy S21+ 5G csúcsmobilokkal

Technokrata
-
 21.01.18 07:30Mobiltech

A Samsung legújabb csúcskészülékei, a Galaxy S21 5G és a Galaxy S21+ 5G elhozzák az önkifejezés szabadságát. A felhasználók életstílusához illeszkedő készülékek számos kiemelkedő újítással érkeznek, amelyekkel különleges pillanatok még emlékezetesebbé válhatnak. Az új széria látványos kialakítással, rendkívüli, Professzionális kamerával…

Emlékezetes évet zárt 2020-ban a bajai bokszoló, Gálos Roland

Baon
-
 21.01.18 07:00Sport

Gálos Roland, a bajai Mogyi Felsővárosi SE versenyzője nem panaszkodhat 2020-ra, hiszen nagyszerű évet zárt a mögöttünk hagyott esztendőben.

Emlékezetes volt a Vitál kajak-szezonja

Feol
-
 21.01.17 20:45Sport

A Vitál Sportclub számára Takács Emma és testvére Péter sikerei tették emlékezetessé a rendhagyó kajak szezont. A fehérvári egyesületben továbbra is az olimpiai ezüstérmes és ötszörös világbajnok Fidel László tartja az edzéseket, de elkélne a segítség.

Fft: A szalmától a pályafűtésig – a fagy és a futball küzdelmének hosszú története

NSO
-
 21.01.17 10:03FociPremier League

1937-ben jött szóba először, bár csak 2014-től lett kötelező a Premier League-ben. A pályafűtés színes történelmében főszerepet játszik a fagy, a lángszórók és Alex Ferguson is.

Titkok a múltból: Ők voltak Psota Irén gyerekei

Blikk
-
 21.01.17 06:55Bulvár

Még ezt is meg kellett tennie.

Impotenciabizottság és templomban szeretkezés – Furcsa szokások a múltból

Joy
-
 21.01.16 22:23Életmód

A középkorban az emberek az egyház szabályai szerint éltek, nem volt kivétel ez alól a házasságuk és a szexuális szokásaik sem. Néhány szabály igencsak furcsa, megszegésük módozatai pedig annál bizarrabbak voltak.

Fft: „Megmaradt a selejtezők királyának” – nagy Rooney-számvetés

NSO
-
 21.01.16 11:45FociWayne Rooney

A most visszavonult Wayne Rooney 2018. november 15-én, az Egyesült Államok elleni mérkőzésen búcsúzott el a válogatottól. A brit FourFourTwo szakírója, Richard Jolly vonta meg a mérlegét Rooney válogatottbeli pályafutásának.

Emlékezetes pillanatok a Samsung Galaxy S21-es csúcsmobilokkal

A Samsung legújabb csúcskészülékei, a Galaxy S21 5G és a Galaxy S21+ 5G elhozzák az önkifejezés szabadságát. A felhasználók életstílusához illeszkedő készülékek számos kiemelkedő újítással érkeznek, amelyekkel különleges pillanatok még emlékezetesebbé válhatnak. Az új széria látványos kialakítással, rendkívüli, Professzionális kamerával…

Fft: Ha Belichick azt mondaná, rohanjak neki a falnak, nekirohannék – Dombi Tibor

A FourFourTwo magazin Kérdezd meg pacekba! rovatában Dombi Tibor válaszolt az olvasók kérdéseire. Tényleg papuccsal dobálta otthon a Kiprich-posztert? Miért szereti a New England Patriots edzőjét, és miért Csank Jánost? Hogyhogy nem lett belőle sprinter? Zavarja, hogy Czvitkoviccsal él együtt a volt felesége? Ezekre a kérdésekre is …