Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 106 hír

Egy különc gólvágó története – Gabriel Batistuta portré

Az 1990-es évtized és a 2000-es évek elejének ünnepelt argentin labdarúgó-sztárja, Gabriel Batistuta pályán látott énjét jól ismerhettük. Arról viszont óhatatlanul mindig kevesebb szó esett, hogy honnan jött, vagy hogy éppen mi történt vele a visszavonulása után. Pedig egyik sem szokványos történet.

Egy veszprémi gyógyszerészcsalád huszadik századi története

Egy család, amelynek a patikájában Jávor Pál felesezett, a szalonjában püspökök teáztak, az egyik tagja pedig megmentette a Tűztornyot az oroszok géppuskájától: Veszprém ma nem lenne az, ami, a Kocsuba-Karabélyos família nélkül. A 24.hu cikke.

Izrael trükközött a világsajtóval, hogy nagyobb csapást mérhessen a Hamászra

Az izraeli hadsereg egy hatalmas trükkel verte át a világsajtót, miután péntekre virradó éjszaka az újságíróknak küldött üzenetekben és tweetekben bejelentették, hogy szárazföldi egységeik megkezdték a bevonulást a Gázai övezetbe.

Előbb zsidó üzletemberek, később Adolf Eichmann otthona: egy rózsadombi villa története

egy.hu
-
 Ma 07:30Életmód

Rózsadomb, szép kertek, helyenként szép, régi villák, öreg fák, madárcsicsergés. Itt áll egy tömzsi villa, ahol eleinte virágzó nagyvállalkozók, Neuschloss Ödön, majd Aschner Lipót laktak, később viszont a náci Adolf Eichmann. És míg a két kiváló, tehetséges, a közért tevő ember otthona volt ez a ház, a legtöbben mégsem emlékeznek senki…

Egy családi együttes története - Fergeteges hangulat Bózsárékkal

Az élőzene mindig is különleges hangulatot varázsolt és varázsol egy-egy eseménynek, hisz egy jó együttes ráérez, melyik társaság milyen muzsikára mulat igazán jól, s annak megfelelően alakítja – akár menet közben is – a programját. A halábori Bózsár zenekar mindenkor fergeteges hangulatot teremt esküvőkön, bálokon, születésnapokon, de…

Ha rossz napod van, olvasd el ennek a majdnem lottónyertes nőnek a történetét

Egy kaliforniai nő az egyik legbanálisabb módon nem jutott hozzá milliárdos nagyságrendű lottónyereményéhez, miután kiderült, nadrágzsebében felejtette, és kimosta a 26 millió dollárt (7,6 milliárd forint) érő nyertes lottószelvényét.

A Leicester City a történetében először megnyerte az FA-kupát, ráadásul 22 ezer néző előtt

A kupadöntőre kísérleti jelleggel sok nézőt engedtek be, hogy vizsgálják, mennyire terjed a járvány az ilyen események után. A Leicester City a Chelseat győzte le.

70 nap önmegtartóztatás egy gyermekért – egy terméketlen férfi igaz története, 2. rész

A lombikprogram árnyoldalairól senki sem beszélt Attiláéknak. Ő viszont úgy döntött, elmeséli, min kellett keresztülmennie ahhoz, hogy gyermekük lehessen.

70 nap önmegtartóztatás egy gyermekért – egy terméketlen férfi igaz története, 2. rész

A lombikprogram árnyoldalairól senki sem beszélt Attiláéknak. Ő viszont úgy döntött, elmeséli, min kellett keresztülmennie ahhoz, hogy gyermekük lehessen.

Meglepő történetek fűződnek a régi szolnoki italmérésekhez

Szoljon
-
 Tegnap 19:55Belföld

Érdekes, gégét melengető történetről tartott előadást és írt tanulmányt Kis Krisztián Bálint történész.

Toronyházat döntött romba egy izraeli légi csapás +videó

Az épület adott otthont az AP amerikai hírügynökségnek és az al-Dzsazíra pánarab hírtelevíziónak is.

Sajtóirodáknak otthont adó toronyházat döntött romba egy izraeli légi csapás a Gázai övezetben

Egy izraeli légi csapás a Gázai övezetben romba döntött szombat délután egy 12 emeletes épületet, amely több médium irodájának, köztük az AP amerikai hírügynökségnek és az al-Dzsazíra pánarab hírtelevíziónak is otthont adott.