Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 109 hír

Sportjátékoktól a sárkányokig - a Bethesda története

GameStar
-
  Ma 14:30 Gaming

Nem létezik nagyobb dicsőség sem kiadó, sem fejlesztő számára annál, mint hogy rajta hagyva kéznyomát az iparág egészén stílust teremt, vagy a konkurencia számára is követendő mércét állít fel. A Bethesda Softworksnek már sikerült.

Története legsúlyosabb válságát éli át a légiipar - Kibírják a második hullámot?

Portfolio
-
  Ma 14:30 Gazdaság

Nem vitás, hogy a légiközlekedés az egyik legsúlyosabban érintett szektor a koronavírus-járványban. Nagyon bizonytalanok a kilátások, különösen az erőteljesen lesújtó második hullámot látva és miután a szektor már az elmúlt években sem az erős profit-és készpénztermelő-képességéről volt híres, így jó néhány légitársaságnál a túlélés…

F1: 6 rendkívül súlyos büntetés a Forma-1 történetéből

Alapjárat
-
  Ma 13:47 Forma1

A Racing Point idei ügyénél jóval komolyabb vétségeket is elkövettek a múltban.

Fft: amikor Kiss László azt kamuzta, hogy bajnok lett a Maldív-szigeteken

NSO
-
  Ma 13:01 FociKiss László

A FourFourTwo magazin Döglött akták című sorozatában hónapról hónapra leporol egyet a magyar futball számos abszurd „ügyirata” közül. Ezúttal magyar futballháborút talált a messzi Maldív-szigeteken.

Súlyos csapást mérhet az európai báránypiacra a megállapodás nélküli Brexit

Az elmúlt héten az európai bárányárak kis mértékben csökkentek, ugyanakkor a piacok továbbra is erősek maradtak.

Történeteket mesélnek el a sarkadi fotós képei

Beol
-
  Ma 11:29 Belföld

Akkor jó egy sajtófotó, ha minden négyzetcentimétere ugyanarról, a témáról szól – mondta Fazekas László fotóriporter, újságíró, aki közel ötven éve van a pályán.

„Elengedted magad!” „Sokkal nagyobb lettél!” Az élet vékonyan, az élet telten, mérgező megjegyzések kereszttűzében.…

Testszégyenítés témában írt cikkünk kapcsán kaptuk az alábbi írást, olvasónktól. A testszégyenítés konkrét értelmezésben az, amikor valakit a külseje miatt pellengéreznek; tágabb értelmezésben – indirekt módon megnyilvánuló – testszégyenítésnek nevezhető az a mechanizmus is, amely olyan, jellemzően a nőkre, női testre irányuló elvárást,…

A Semmelweis Egyetem 250 éves történetét bemutató kiállítás nyílt a fővárosban

Szombaton nyílt meg a Semmelweis Egyetem 250 éves történetét bemutató kiállítás a fővárosban, az MNM Semmelweis Orvostörténeti Múzeumban látható tárlaton az orvostörténeti relikviák között helyet kapott többek között egy röntgengép a 20. század elejéről, az orvosi kar osztályozási könyve Semmelweis Ignác nevével, Lenhossék József…

Női történetek a CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztiválon

zene.hu
-
  Ma 09:45 Zene

Női történetek elevenednek meg a CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztiválon lakásszínházi előadáson, koncerten és a Gangaray Dance Company új produkciójában is.

Egy lerobbant autó tanulságos története

Feol
-
  Ma 08:00 Megyei

Ki aggódna az autó miatt, ha egy két és fél éves, amúgy nullkilométeresen vásárolt, garanciális kocsival indulna külföldi családi nyaralásra?

ZTE-DVTK: győzelem tíz év után - GÓLOK TÖRTÉNETE

NB1
-
  Tegnap 21:16 Foci

Ehhez két tizenegyes is kellett.

A Semmelweis Egyetem 250 éves történetét bemutató kiállítás nyílt

Az MNM Semmelweis Orvostörténeti Múzeumban látható tárlaton az orvostörténeti relikviák között helyet kapott többek között egy röntgengép a 20. század elejéről, az orvosi kar osztályozási könyve Semmelweis Ignác nevével, Lenhossék József ikerszörny-preparátuma és Hőgyes Endre állatkísérletekhez tervezett nyúlpadja is.

Újabb csapás a techháborúban: kínai óriáscégre csapott le Amerika

Portfolio
-
  Tegnap 18:17 Gazdaság

Az Egyesült Államok korlátozásokat szabott ki Kína legnagyobb félvezetőgyártójára, az SMIC-ra, mivel úgy látják, megvan a kockázata annak, hogy katonai célra gyártanak eszközöket – értesült a Reuters egy kereskedelmi hivatal által kiadott levél alapján.

Paks-MTK: két tizenegyes és nem szokványos piros lap - GÓLOK TÖRTÉNETE

NB1
-
  Tegnap 16:28 Foci

Bognár bemutatkozott, három gólt szerzett a meccs embere.