Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 248 hír

Az összes 13 év alatti TikTok-felhasználót letilthatják Olaszországban

Liner
-
 Ma 11:31Külföld

Az olasz adatvédelmi felügyelő szervezet pénteken egy kérelmet nyújtott be a TikTok felé, melyben azt követelik, hogy tiltsanak ki minden gyermekkorú júzert az országban.

Amikor még igazán nagy havak voltak...

Beol
-
 Ma 11:14Belföld

Hó? Ez nem hó. Bezzeg régen... Ezen a hétvégén múltidéző rovatunk keretében megnézzük, hogy mit írtak az újságok a '84-ben és '87-ben arról a két nagy havazásról, melyeket minden Békés megyei megemlít, ha a régi nagy havazásokról beszél.

Amikor a miniszterelnök elfelejti, melyik országban él

ma7.sk
-
 Ma 11:13Vélemény

Igor Matovič állandó témát kínál az újságíróknak azzal, hogy naponta állítja szembe magát saját állításaival. Nem volt ez másként ezúttal sem, amikor éppen arról feledkezett el, melyik ország polgárainak érdekeit kellene védenie miniszterelnökként.

Fft: Tíz éve tombolt tetőfokán a bundabotrány – interjú Declan Hill-lel

NSO
-
 Ma 11:05Foci

A FourFourTwo magazin 2011-ben interjút készíthetett a világhírű könyv, a Bunda (eredeti címén: Fix) szerzőjével, a brit Declan Hill-lel, akihez stílszerűen 13+1 kérdést intézett. Vajon mennyire aktuális tíz év távlatából az interjú? Javult azóta a helyzet?

Olaszország legnépszerűbb úti céljai

Kevés ország kínál annyit az utazóknak, mint pont a szépséges Olaszország:  álomszép szigetek, gyönyörű tengerparti üdülőhelyek, történelmi látnivalók,  kultúra, finom borok és ételek minden mennyiségben.  Bemutatunk tíz gyönyörű olasz úti célt az egyik legszebb mediterrán országban.   Egy olaszországi utazás megszervezése igen …

'Tudom, hogy húsba vág, amikor tükröt tart eléd egy gyerek' – Bach Katával beszélgettünk Halász Rita: Mély levegő cí…

Bach Kata, 2015-ben szerzett diplomát a Színház - és Filmművészeti Egyetemen. Színésznő. A Vígszínház tagja. Olyan határozottság és megingathatatlan erő van az egész lényében, hogy egyszerűen csak szeretnél neki megfelelni, és azon vagy, hogy ne csalódjon benned. S e határozottság mellett ott csillog a tekintetben az elveszettség érzete a…

Olaszországban részben betiltották TikTok-ot egy 10 éves kislány halála miatt

A palermói gyermek a „blackout challenge”-et szerette volna posztolni, ezért egy övet tett a nyakába, és visszatartotta a lélegzetét, miközben filmezte magát a telefonjával.

véget ér El Shaarawy kínai kalandja, visszatér Olaszországba

FociClub
-
 Tegnap 23:14Foci

Órákon belül nyélbe üthetik az üzletet.

Mégse hülyeség, ha van segítőd, amikor nagy súllyal fekvenyomsz

Player
-
 Tegnap 20:42Sport

Nem, egy földre tett kamera sem helyettesíti a fölötted álló cimborát.