Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 13 hír

Fft: „Pedig jó ötletnek tűnt” – a legfanatikusabb angol futballszurkolók

Hallottál arról az egyik amatőrcsapatnak szurkoló megszállottról, aki 260 kilométert biciklizett kedvencei idegenbeli mérkőzésére, majd lemaradt az első 80 percről? Vagy mi a helyzet a Manchester United-gyűlölő szobafestőről, aki nem hajlandó piros festéket használni? És azzal a Birmingham City-szurkolóval, aki nem hagyott ki meccset 1974 …

Fft: Southgate ketté akart tépni, hát megtapostam – Roy Keane

A FourFourTwo magazin Kérdezd meg pacekba! rovatában Roy Keane válaszolt az olvasók kérdéseire. Miért rágott be rá Dalglish? Miért mondott nemet a Real Madridnak? Bánja, hogy lelépett a vb-ről? Fog még Fergie-vel teázgatni? Ezekre a kérdésekre is választ ad a Manchester United legendája.

Az utolsó FFT-riport Maradonával: utazás Mexikó mélyére

FourFourTwo
-
 20.11.27 18:08Foci

A FourFourTwo sokat utazott, hogy Mexikó drogtermelő vidékén meglátogassa Diego Maradonát, aki a másodosztályú Dorados de Sinola edzője.

Fft: Maradona Budapesten – Amikor leszállt közénk az isteni Diego

A szerdán elhunyt Diego Maradona összesen hat mérkőzést játszott magyar csapatok ellen, de csak egyet Magyarországon. A FourFourTwo magazin felidézi az 1990 októberében játszott Újpest–Napoli BEK-meccset.

Fft: Maradona hihetetlen története a kezdetektől

NSO
-
 20.11.26 11:34Foci

Jóval az előtt, hogy Argentína fiatal tehetségeit az „új Maradonának” nevezték volna el, ott volt az igazi Maradona. Negyven évvel azt követően, hogy 16 évesen bemutatkozott, az FFT felidézte a szerdán elhunyt legenda pályafutásának kezdetét.

A vírus miatt magányos a karácsony – 5 dolog, amit megtehetsz

Bien
-
 20.11.25 21:31Életmód

Hiába is biztattuk magunkat egész évben azzal, hogy karácsonyra már minden a régi lesz és ha egy kicsit kibírjuk és betartjuk a szabályokat, együtt ünnepelhetünk majd a szeretteinkkel, így egy hónappal Szenteste előtt egyre valószínűbb, hogy az idei ünnep más lesz, mint szokott.

Szomorú: a Who szerint is jobb, ha idén magányosan karácsonyozunk

Nosalty
-
 20.11.25 20:27Életmód

Sajnos ideje szembenéznünk azzal a ténnyel, amit hónapok óta sejtünk, csak tologatjuk-odázzuk magunkban a beismerést: úgy tűnik, már "hivatalosan is" az a jó döntés, ha idén kihagyjuk a családi karácsonyozást.

Fft: Davide Lanzafame bundaügye

A FourFourTwo magazin sorozatában hónapról hónapra leporol egyet a magyar futball számos abszurd „ügyirata” közül. Veszprémi Linda most felidézi, hogy miközben hazájában vallomást tett, nálunk hogyan hazudott a Honvéd olasz csatára.

A depressziós kutyus 2 évet töltött magányosan a menhelyen, ám egyszer csak kiszimatolt egy ismerős illatot

Kutyafan
-
 20.11.24 17:57Állatvilág

Pakita az utcán kóborolt, mielőtt bekerült egy volna egy argentínai állatmenhelyre. A megviselt kutyát tárt karokkal fogadták, ám Pakita nem igazán érezte jól magát. Nem barátkozott senkivel, és láthatóan a depresszió jelei mutatkoztak rajta. Még fotót készíteni is nehezen tudtak róla, ugyanis mindig eltakarta magát, és elfordult, amikor…

Fft: az edző Gazza harca és a 39 napos katasztrófa

NSO
-
 20.11.24 14:15Foci2 hír a témában

Amikor Paul Gascoigne 2005-ben a Kettering Town vezetőedzője lett, a csapat szurkolói mertek nagyot álmodni. De hiába volt nagy hatással mindenkire, az ital csúnya véget vetett a próbálkozásnak.

Fft: KEK-döntős Fradi, bázeli zűrzavar

NSO
-
 20.11.23 14:35Foci

A Ferencváros Dinamo Kijev elleni 1975-ös, bázeli vereségét a szurkolók között kisebb letargia követte, mintha eleve el lenne rendelve, hogy nekünk KEK-et kell nyernünk. A hivatalos magyar sajtó viszont alig burkoltan ünnepelte – a szovjeteket.