Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Szakértő: aki tüneteket észlel magán, ne menjen közösségbe!

A jelenlegi koronavírusos esetek családi, közösségi járványokhoz kapcsolódnak, ezért fontos, hogy aki felső légúti tüneteket észlel magán, ne menjen közösségbe – közölte a Nemzeti Népegészségügyi Központ osztályvezetője csütörtökön a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában. /Komka Péter Galgóczi Ágnes elmondta, az…

Szakértő: ne menjen közösségbe, aki felső légúti tüneteket észlel magán!

HírTV
-
  Ma 10:36 Vélemény

Galgóczi Ágnes elmondta, az allergiától eltérően koronavírus esetén láz és köhögés, valamint általános gyengeségérzet, rossz közérzet is jelentkezhet.

Így változik a kőbányai kormányablak nyitvatartása a nemzeti ünnep miatt

Az augusztus 20-i nemzeti ünnep miatt módosul a nyitvatartási rend a kormányablakokban és az okmányirodákban.Így lesz nyitva a Havas Ignác utca 1. szám alatti X. kerületi kormányablak: 2020. augusztus 20-21. (csütörtök-péntek): az ügyfélfogadás és az ügyintézés szünetel,2020. augusztus 29. (szombat): pénteki nyitvatartás (8-14 óra…

Most tényleg mindenki megrohanja a magánegészségügyi cégeket?

Portfolio
-
  Ma 10:30 Gazdaság

Miután bemutattuk, hogy a legnagyobb hazai magánegészségügyi szolgáltatók milyen évet zártak 2019-ben, megkértük azok vezetőit, részletezzék nekünk, a koronavírus-járvány miatti korlátozások után mit tapasztalnak és mi várható a szektorban. A válaszokból kiderül: a magánszolgáltatások iránti kereslet szépen kezd helyreállni, és a bizalom is…

Így változik az angyalföldi kormányablak nyitvatartása a nemzeti ünnep miatt

Az augusztus 20-i nemzeti ünnep miatt módosul a nyitvatartási rend a kormányablakokban és az okmányirodákban.A kerületi - Teve utcai - kormányablak ünnepi ügyfélfogadási - nyitvatartási - rendje így alakul:2020. augusztus 20-21. (csütörtök-péntek): az ügyfélfogadás és az ügyintézés szünetel,2020. augusztus 29.…

Így változik a zuglói kormányablak nyitvatartása a nemzeti ünnep miatt

Az augusztus 20-i nemzeti ünnep miatt módosul a nyitvatartási rend a kormányablakokban és az okmányirodákban.Így lesz nyitva a zuglói kormányablak:2020. augusztus 20-21. (csütörtök-péntek): az ügyfélfogadás és az ügyintézés szünetel,2020. augusztus 29. (szombat): pénteki nyitvatartás (8-14 óra között).

Így változik a kerületi kormányablak nyitvatartása a nemzeti ünnep miatt

Az augusztus 20-i nemzeti ünnep miatt módosul a nyitvatartási rend a kormányablakokban és az okmányirodákban.Így lesz nyitva a Bácska utca 14. szám alatti XV. kerületi kormányablak:2020. augusztus 20-21. (csütörtök-péntek): az ügyfélfogadás és az ügyintézés szünetel,2020. augusztus 29. (szombat): pénteki nyitvatartás (8-14 óra között).

A Diana-musicalt a Broadway előtt mutatja be a Netflix

Példátlan eset, hogy egy Broadway-előadás is streamingszolgáltatón debütál.

Így változik a kertvárosi kormányablak nyitvatartása a nemzeti ünnep miatt

Az augusztus 20-i nemzeti ünnep miatt módosul a nyitvatartási rend a kormányablakokban és az okmányirodákban.Így lesz nyitva a kerületi, Baross Gábor utcai kormányablak:2020. augusztus 20-21. (csütörtök-péntek): az ügyfélfogadás és az ügyintézés szünetel,2020. augusztus 29. (szombat): pénteki nyitvatartás (8-14 óra között).

Az ünnep miatt változik a pesterzsébeti kormányablak nyitvatartása

A fővárosi kormányablakok – így a Vörösmarty utcai kormányablak is – az augusztus 20-i nemzeti ünnepre tekintettel az alábbi ügyfélfogadási időben tartanak nyitva:2020. augusztus 20-21. (csütörtök-péntek): az ügyfélfogadás és az ügyintézés szünetel,2020. augusztus 29. (szombat): pénteki nyitvatartás (8-14 óra között).

Nemzeti ünnep: így tart nyitva az újpesti kormányablak

Az augusztus 20-i nemzeti ünnep miatt módosul a nyitvatartási rend a kormányablakokban és az okmányirodákban.Így lehet ügyet intézni az újpesti kormányablakban:2020. augusztus 20-21. (csütörtök-péntek): az ügyfélfogadás és az ügyintézés szünetel,2020. augusztus 29. (szombat): pénteki nyitvatartás (8-14 óra között).

Így változik az óbudai kormányablak nyitvatartása a nemzeti ünnep miatt

Az augusztus 20-i nemzeti ünnep miatt módosul a nyitvatartási rend a kormányablakokban és az okmányirodákban.Így lesz nyitva a kerületi kormányablak:2020. augusztus 20-21. (csütörtök-péntek): az ügyfélfogadás és az ügyintézés szünetel,2020. augusztus 29. (szombat): pénteki nyitvatartás (8-14 óra között).

Lmtbq-aktivisták meggyalázták II. János Pál pápa szobrát

Eddig egyetlen szervezet sem vállalta magára a szoborgyalázást.

A közösség ereje

Demokrata
-
  Ma 09:55 Kultúra

A lipicai lótartás és a magyar vonószenekari hagyományok is felkerülhetnek az Unesco szellemi kulturális örökségének reprezentatív listájára.