Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 231 hír

PM-államtitkár: folyamatosan csökken a munkanélküliség Magyarországon

Az utóbbi hónapokban foglalkoztatáspolitikai szempontból folytatódott a kedvező tendencia, hiszen hónapról-hónapra egy-egy tized százalékponttal csökkent a munkanélküliségi ráta - jelentette ki a Pénzügyminisztérium (PM) foglalkoztatáspolitikáért és vállalati kapcsolatokért felelős államtitkára kedden Békéscsabán.

Új pénzküldő szolgáltatás indult, Magyarországon is működik

A PayPal gondozásában álló Xoommal akár buszon utazva is küldhető pénz az itthon élőknek, az utalás ráadásul perceket vesz igénybe.

Dráma Siófokon: életéért küzdött egy külföldi

Egy szabadnapos rendőr hallotta meg a segélykiáltásokat, amik a saját kertje felől érkeztek.

Hamarosan kezdik a sportépület és a hivatal felújítását

Beol
-
  Ma 18:04 Belföld

Hamarosan megkezdődik a polgármesteri hivatal és a helyi sportépület felújítása – tájékoztatott a település polgármestere.

Nemzetközi pénzküldést vezetett be a PayPal, Magyarországon is működik

A PayPal kedden 32 európai országban, többek között az Egyesült Királyságban, Németországban és Franciaországban is elindította nemzetközi pénzátutalási megoldását, a Xoomot. A szolgáltatás lehetővé teszi az ezekben az országokban...

Steve Wozniak, az Apple legendás társalapítója Magyarországon ad elő

theGeek
-
  Ma 17:53 Gaming

Tech Hírek – Október 30-án Magyarországra látogat az Apple egykori társalapítója: Steve Wozniak. A Szilícium-völgy híres figurája a pénzügyi innováció legfontosabb nemzetközi szereplőit felvonultató Novathon 2019 konferencián ad majd elő, melyre szeptembertől tudunk majd regisztrálni – írja a Media1. Steve Wozniakot a konferenciát szervező Cib…

Magyarországon még mindig az egyik legalacsonyabb a megváltozott munkaképességűek foglalkoztatása

Borsod24
-
  Ma 17:52 Megyei

Az elmúlt 8 évben jelentősen nőtt a megváltozott munkaképességűek foglalkoztatási rátája, ugyanis ez az arány a 2011-ben mért 18 százalékról idén 35 százalék körüli szintre emelkedett a Trenkwalder Recruitment Kft. becslése szerint. Mégis további ösztönzőkre van szükség, mivel  ez az érték még mindig az egyik legalacsonyabb az Európai…

Idén ősszel kezditek az egyetemet? Ez a képzés nektek is szól

Idén is várja a középiskolai tanulmányaikat idén befejező diákok jelentkezését a Mathias Corvinus Collegium (MCC) egyetemi programja.

Megint egy bozótvágós támadás Magyarországon

A Salgótarjáni Járási Ügyészség indítványa alapján a bíróság elrendelte egy 40 éves férfi letartóztatását, aki házuk szétverése után egy bozótvágóval támadt nővérére.

Vasúttörténeti pillanat Magyarországon

HírTV
-
  Ma 15:40 Gazdaság

Az emeletes motorvonat 150 méter hosszú és 600 férőhely van rajta. Az összesen 19 darab szerelvényből álló flotta két éven belül kerül a pályákra.

Huszonhárom országból tiltakoznak civil szervezetek a fideszes bizottsági alelnökjelölt ellen

Népszava
-
  Ma 15:25 Külföld

Több mint kétszáz civil szervezet írta alá az a European Civic Forum nyílt levelét.

Négy új tűzoltó kezdi meg a szolgálatot az egri tűzoltóságon

A Katasztrófavédelmi Oktatási Központ hetvenkilenc frissen végzett tűzoltója esküdött föl a hivatására július tizenkettedikén. Az ünnepségen a hivatásos szervezet országos és megyei vezetői előtt tettek tiszthelyettesi fogadalmat a hallgatók.