Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 371 hír

Szörnyű napokat tudhat a háta mögött Zimány Linda: egy vírus döntötte le a lábáról

Life
-
  Ma 14:39 Egészség

Szörnyű napokat tudhat a háta mögött Zimány Linda: egy vírus döntötte le a lábáról

Nagyobb bevétel mellett veszteséges az Air France

30 százalékkal nőtt az Air France-KLM vesztesége. 2019-ben.

A víruspánik előtt döntött rekordot a Lenovo

Napi
-
  Ma 14:27 Infotech

A Lenovo Group kínai személyiszámítógép-gyártó vállalat rekordszintű adózás előtti negyedéves nyereségről és forgalomról jelentett csütörtökön.

Egyedül kóborló pizsamás kétévest találtak egy budapesti főút mellett

Egyedül sétált az egyik forgalmas fővárosi főút, a Grassalkovich út melletti járda nélküli szakaszon egy két év körüli kisfiú kedd este.

A fenntarthatósági célok középpontjában a szigetelés

<p style="margin-left:0cm; margin-right:0cm">Európa évente 500 milliárd euró értékű energiát pazarol el. Az Európai Bizottság szerint a kontinens államai már nem tudják előállítani saját energiaigényük felét sem. Európában az energiaveszteség 40 százalékáért az épületállomány felel, holott a jó szigeteléssel ez kivédhető lenne.</p>

Pizsamában, egyedül kóborolt egy kétéves gyerek a forgalmas budapesti út mellett

Csoda, hogy nem történt nagyobb baj. Fotó: Pixabay Egy pizsamás, pelenkás kétéves kisfiú sétált az egyik forgalmas fővárosi főút, a Grassalkovich út melletti járda nélküli szakaszon kedd este – írta meg a Bors. A gyereket apa és fia helyezték biztonságba, akik értesítették a rendőröket. Fékeztünk, aztán kiabáltam, amikor láttuk, hogy…

Teljes sokk: egy szál pizsamában sétálgatott egy kétéves kisfiú Budapest egyik legforgalmasabb útja mellett

Szülő nélkül, teljesen egyedül sétálgatott Budapest egyik legforgalmasabb útja mellett egy két év körüli kisfiú kedd este. A pizsamás fiúcskára egy apa és fia találtak rá, amikor épp arra hajtottak.

A frászt hozta a világra a Samsung egy fura értesítéssel

Szerkesztőségünk néhány tagja is megkapta azt a (hiba)jelzést, amit a Samsung küldött szét csütörtökön a Galaxy mobilok tulajdonosainak, véletlenül.

Szétkapták a Samsung új összehajtható telefonját - nem voltak elájulva tőle

PC Fórum
-
  Ma 13:00 Infotech

Az iFixIt a hét közepén végre szert tudott tenni a Samsung második széthajtható képernyős mobiljának, a Z Flip-nek egy példányára, amit aztán szokásuknak megfelelő apró darabokra szedtek szét. A szerelők ugyanakkor nem voltak elájulva attól, ami találtak, és azt mondják: valószínűleg baj lesz ezzel a mobillal is.

Ezért kaptál 1-es üzenetet Samsung mobilodra

Geeks
-
  Ma 13:00 Infotech

A Samsung egy belső tesztet végzett, amikor apró homokszem került a gépezetbe.

Bl: Gulácsi védései mellett a nemzetközi sajtó sem megy el

Gulácsi Péter remek védéseinek is volt köszönhető, hogy az RB Leipzig szerdán 1–0-ra legyőzte a Tottenham Hotspurt a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első mérkőzésén Londonban. A német és a brit sajtó is említést tesz a magyar kapus teljesítményéről.

Samsung Univerzum: Glapra szerelt játékélmény

Mobilarena
-
  Ma 12:39 Mobiltech

A kissé fura nevű kontrollert a QuantumX dobta össze elvileg Samsung készülékekhez, de technikai akadálya nem látszik az univerzális kompatibilitásnak.

Schmidt Mária: Helyettünk döntött a kommunizmus arról, hogy miképp legyünk szörnyűek

Mandiner
-
  Ma 12:13 Vélemény

Arctalan és akarat nélküli emberek tömegében igyekezett feloldani bennünket a diktatúra.

Hatékonyabb, fenntarthatóbb gazdálkodás a FIELD MANAGER új funkcióival

Magyarországon a PREGA Konferencián mutatta be a BASF a FIELD MANAGER új funkcióit. Új tápanyag- és pufferzóna-menedzsment funkciókat indítanak az egész világon. A xarvio™ FIELD MANAGER alkalmazást már világszerte 17 000 gazdálkodó használja összesen több mint kétmillió hektár művelt területen. A beruházások jobb…