Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 300 hír

Új edző a Viktóriánál – Székely Tibor vette át a női labdarúgócsapat irányítását

Vaol
-
 Ma 18:02Sport

Új edző, Székely Tibor irányítja a Haladás-Viktória FC női NB I-es labdarúgócsapatát

Nagytétényi grófkisasszony az első női orvosdoktorunk

Hugonnai Vilma 1847-ben látta meg a napvilágot szentgyörgyi gróf Hugonnai Kálmán és Pánczély Riza ötödik gyermekeként, az 1750 körül épített, ma múzeumnak otthont adó nagytétényi kastélyban.Mindig is tanulni szeretett volna, de az akkori szokás szerint csak bentlakásos leányiskolába járhatott. Korán férjhez ment, gyerekeket…

Női kézi MK: a Kisvárda hétgólos sikerrel jutott túl a Kispesten

NSO
-
 Ma 17:33Kézilabda

A Kisvárda 30–23-ra legyőzte a Kispest NKK-Vajkot a női kézilabda Magyar Kupa harmadik fordulójában, ezzel bejutott a következő körbe.

Női kézilabda: megint elmarad a Fradi Vipers elleni Bl-meccse a koronavírus miatt

Ismételten halasztásra került a Ferencváros női kéziseinek BL-mérkőzése, amit a norvég Vipers Kristiansand ellen játszottak volna. A találkozót már korábban, szeptemberben is elhalasztották a járvány miatt, most szintén a vírus miatt nem léphetnek pályára a csapatok.

Fedetlen női keblek - Érzéki 2021-es naptárt dobott piacra a darugyár - Galéria (18+)

Life
-
 Ma 15:45Szex

Nehé gépek, olajfolt, munkásruha... ezekről nem a szexiség jut az eszünkbe, de ha párosítjuk néhány meztelen nővel, akkor már teljesen msás lesz a helyzet.

Megvert egy női felügyelőt egy 16 éves fiú egy gyerekotthonban

Origo
-
 Ma 15:18Belföld

Azért támadt rá a szakemberre, mert az rászólt, hogy viselkedjen rendesen.

Napelemes beruházás a szombathelyi Metál Hungáriánál

Nyugat
-
 Ma 14:52Gazdaság

Az üzem energiaigényének háromnegyedét fedezi a napelempark.

Női köröm volt a taxist rablók fegyvere

A taxisofőr megérezte, hogy játszanak vele.

A táncos női test

Január 28-án folytatódik az Átalvető – Táncházról és társművészetekről online-programsorozata. Ezúttal a női testkép, a koronként és társadalmi rétegenként eltérő női szépségideál kerül a fókuszba. A beszélgető műsorhoz Sándor Ildikótól, az Intézmény Népművészeti Módszertani Műhelyének tárvezetőjétől kapunk kedvcsinálót.

Először lesz női miniszterelnöke Észtországnak

A jobbközép Reform Párt és a baloldali Centrum Párt döntéshozói szervei vasárnap hagyták jóvá azt a koalíciós megállapodást, amellyel Kaja Kallas, a Reform Párt elnöke lehet az észt miniszterelnök.

Női kézilabda BL – Másodszor is elhalasztják a Vipers-Ftc mérkőzést

Másodszor is elhalasztják a Vipers Kristiansand és a Ferencváros mérkőzését a női kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörében.     A norvég klub honlapján hétfőn megjelent közlemény szerint a magyar klub elleni szerdai, majd a Metzcel szembeni szombati találkozó későbbre tolására azért van szükség, mert a norvég kormány…

A madridi Prado a női művészeket jobban hangsúlyozva rendezi át állandó tárlatát

A világhírű madridi Prado múzeum a női művészeket jobban hangsúlyozva rendezi át állandó tárlatát - ismertette Miguel Falomir igazgató a képtár idei terveit a spanyol fővárosban tartott sajtótájékoztatón.

Egyházi misszió női alkalmazottai terrorizálták kolleganőjüket

Három nő ellen vádat emeltek Zalában, mert addig nem engedték távozni (terrorizálták) egyik kolléganőjüket, amíg meg nem írta a felmondását

Női kézi BL: megint elmarad a Fradi Vipers elleni meccse

A Ferencváros női kézilabdacsapatával azonos BL-csoportban szereplő norvég Vipers Kristiansand hivatalos honlapján közölte, hogy elmarad a zöld-fehérek elleni – szeptemberben a koronavírus-járvány miatt egyszer már elhalasztott – találkozó január 27-én.

Fej nélküli női szobrokat találtak egy ókori sírnál

A régészek szerint az ásatási helyen valószínűleg újabb leletek várhatók.