Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 273 hír

A Mentőszolgálatnál önkéntesiednek a kecskeméti színház munkatársai

A Kecskeméti Nemzetiben folyamatos a munka, készülnek az új előadások, a bezárás miatt egyes területeken azonban kevesebb a teendő a megszokottnál. A társulat ezen tagjai sem tétlenkednek: felszabadult idejüket a Kecskeméti Mentőállomáson töltik.

Fontos adatokat oszt tovább más autógyártóknak a Ford

A saját autói által összegyűjtött adatokat a többi autógyártónak is elkezdte továbbadni a Ford, amely biztonságosabb közlekedést remél mindettől.

„Marko remek munkát végez, de lehetne kicsit kedvesebb”

Motorsport
-
 Ma 08:15Forma1

Sergio Sette Camara 2019-ben a negyedik lett az F2-ben, idén pedig a Formula E-ben versenyezett amellett, hogy a Red Bull tartalékpilótája volt. A brazil pilóta azonban nem tudta megvetni a lábát a Red Bullon belül, ő lett volna az egyik pilóta, akinek a juniorprogramban követnie kellett volna Alex Albont, most pedig a Red Bull el is engedte a kezé

Már a mobiltelefonunkban is hordozhatjuk a Felvidék emlékhelyeit

ma7.sk
-
 Ma 07:55Kultúra

A Szlovákiai Magyar Művelődési Intézet által létrehozott mobilapplikáció segítségével az emberek Felvidék-szerte informálódhatnak a különböző települések történelméről, neves személyiségeiről és egyéb érdekes adatokról. A Felvidék emlékhelyei adatbázis számos információt rejt magában, amelyről Huszár Lászlót, az intézet igazgatóját kérdeztük.

Őrizetbe vették Navalnij közeli munkatársait

Vlagyimir Pugyin legismertebb kritikusa, Alekszej Navalnij közvetlen munkatársait vették őrizetbe Oroszországban. A hatóságok a szombatra tervezett országos tüntetés előtt léptek fel az ellenzéki aktivistákkal szemben.

Hallókészülékek - Fontos tudnivalók

A mai kor modern vívmányaival a részleges halláscsökkenésben szenvedők is lehetőséget kapnak, hogy beszédértésük, kommunikációjuk javuljon. Cikkünkben a hallókészülékek működését és azok mechanizmusát vettük górcső alá.

Fontos mérkőzések várnak rájuk

Feol
-
 Tegnap 22:02Sport

Szombaton folytatódik az Erste Liga küzdelemsorozata, a Titánok az Ute, míg a Dunaújvárosi Acélbikák az Opten Vasas csapatát fogadják.

Csak az utazhat Belgiumba, akinek fontos dolga van

Origo
-
 Tegnap 21:12Külföld

A járvány miatt korlátozzák a be- és a kiutazást is.

Fontos frissítést kapott a Macekre írt VLC médialejátszó

Origo
-
 Tegnap 19:29Infotech

Már natív módon is támogatja az Apple M1 processzorra építő gépeit a VLC médialejátszó, és pár javítást is kapott.

Ezért fontos nagyon a mélyalvás

Kutatók szerint ősi, helyreállító erővel bír, ha jól kialusszuk magunkat.

Újabb fontos lépés: februártól bevetik a koronavírust kiszagoló kutyákat – Több hónapon át képezték az ebeket

Hamarosan egy újabb komoly mérföldkőhöz érkezhetünk a koronavírus ellen vívott harcban: februárban vizsgáznak azok a kutyák, akik az emberi Covid-19-fertőzés kiszagolására elsőként lettek kiképezve Belgiumban.

Fontos mérföldkőhöz érkezik a Szent Efrém Férfikar

Papageno
-
 Tegnap 16:39Zene

A népszerű vokális együttes nemrég nagyszabású munkába kezdett, amely a tervek szerint hamarosan formát öltve egy egészen különleges mérföldkőnek ígérkezik majd a Szent Efrém Férfikar életében. Aki az egyházi zenei kifejezésekben jártas, annak a titokzatos „ISON” szó – amely egyben a projekt megnevezése is – kiindulópont lehet a…

Korlátoznák a nem fontos utazásokat az Európai Unióban

AIRportal
-
 Tegnap 16:24Gazdaság

A vakcina-útlevél ügyében egyelőre főleg kérdések vannak.

Minority SafePack: Felvidék-szerte bevonták az EU-s lobogót

A Magyar Kultúra Napjára meghirdetett tiltakozáshoz több tucat önkormányzat csatlakozott