Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 224 hír

Gasperini szerint a bírónak nem kell NASA-mérnöknek lennie

Még a spanyol Marca is elismeri, hogy a Real Madrid bergamói győzelmében nagy szerepet játszó kiállítás túlságosan szigorú ítélettel született.

Joe Biden katasztrófahelyzetet hirdetett Oklahomában

Joe Biden amerikai elnök csütörtökön katasztrófahelyzetet hirdetett Oklahoma államban, ahol az utóbbi napokban súlyos károkat okozott a szokatlan hideg időjárás - közölte a Fehér Ház.

Beatles-mesterszakot hirdetett a Liverpooli Egyetem

ma.hu
-
 Tegnap 23:30Kultúra

A program vezetője Holly Tessler, a liverpooli származású együttes szakértője.

Rajzpályázatot hirdetett az Mlsz Fejér Megyei Igazgatósága gyerekeknek

Feol
-
 Tegnap 20:53Sport

Az Mlsz Fejér Megyei Igazgatósága immár hetedik alkalommal rajzpályázatot hirdet az Otp Bank Bozsik-programban szerzett élmények megörökítésére a programban részt vevő gyerekek számára.

Katasztrófahelyzetet hirdetett Oklahoma államban Biden

Három déli állam is azért küzd, hogy helyreállítsák az extrém téli időjárás okozta károkat.

Nagy a baj: Biden katasztrófahelyzetet hirdetett Oklahoma államban

Joe Biden amerikai elnök csütörtökön katasztrófahelyzetet hirdetett Oklahoma államban, ahol az utóbbi napokban súlyos károkat okozott a szokatlan hideg időjárás – közölte a Fehér Ház.

Katasztrófahelyzetet hirdetett Joe Biden

Joe Biden amerikai elnök csütörtökön katasztrófahelyzetet hirdetett Oklahoma államban, ahol az utóbbi napokban súlyos károkat okozott a szokatlan hideg időjárás - közölte a Fehér Ház.

Biden katasztrófahelyzetet hirdetett Oklahoma államban

Mint írják, az intézkedésnek köszönhetően az állam 16 megyéje több szövetségi forráshoz jut. A Szövetségi Válságkezelési Ügynökség (FEMA) közlése szerint ezekben a megyékben a magánszemélyek és a vállalkozások is támogatást kaphatnak ideiglenes lakhatáshoz vagy ház körüli javításokhoz, illetve alacsony költségű kölcsönökhöz…

Most bárki kipróbálhatja, hogy mi maradna az internetből Facebook, Google, Amazon és Microsoft nélkül

Rakéta
-
 Tegnap 18:45Infotech

Korábban mi is írtunk már róla, hogy a nagy tecnológiai cégek milyen rengeteg adatot kapnak meg rólunk, miközben a különböző oldalakat böngésszük. Egy új, Chrome-hoz és Firefoxhoz telepíthető bővítmény most számszerűsíti is ezeket, sőt, akár le is titlhatjuk az összes olyan oldalt, ami adatokat továbbít rólunk.

Ezzel a készülékkel bárkinek házi péksége lehet otthon

BDPST24
-
 Tegnap 17:40Infotech

A Sencor újdonságával gluténmentes kenyeret is lehet készíteni Az otthon elkészített kenyér illata semmihez sem fogható. A tavalyi évben egyre több magyar háztartásban kerültek elő a régi családi receptek. Emellett egyre több otthonban van jelen a kenyérsütés egyik korszerű tartozéka, a kenyérsütő gép. „Látva a növekvő igényeket és…

Kedvenc receptjével bárki részt vehet az alma népszerűsítő kampányban

Travelo
-
 Tegnap 17:21Recept

A szervezők mindenkit részvételre buzdítanak.

Két tini addig elemezte a NASA űrtávcsövének adatait, amíg felfedeztek négy exobolygót

Travelo
-
 Tegnap 17:21Utazás

Kartik Pinglé és Jasmine Wright még a középiskolát sem fejezte be, de már felfedeztek négy új bolygót, és társszerzőként publikáltak egy tudományos cikket.

Tessa Thompson élete első csókját felvették, bárki megnézheti ma is

Velvet
-
 Tegnap 16:08Bulvár

Egy Brenda Russell nevű énekesnő/zongorista videoklipjében szerepelt hatéves korában, menyasszonyi ruhában, vőlegénnyel az oldalán.

Hangya: Ha így játszunk, bárkit képesek vagyunk legyőzni

A MOL Fehérvár kiejtette a Ferencvárost a MOL Magyar Kupából, és Hangya Szilveszter szerint ebből olyan önbizalmat merít a csapat, amivel odaérhet a kupadöntőre.