Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 328 hír

100 milliárdos kérdés: Hogyan kerülj be B:iZ.to/s.an közmédiásként egy főpolgármesteri interjúval az egyetemi tananyag…

Szabad Pécs
-
  Ma 22:41 Vélemény

Évente nagyjából 100 milliárd forintot dobnak össze az adófizetők (igen, ön is, te is, én is) a közmédia működtetésére. Eddig is tudtuk, hogy megéri, mert sokkal jobb, mint például elégetni ötmillió darab húszezres bankjegyet, és mert esténként minőségi televíziós beszélgetéseket lehet elcsípni. A legtöbb más magyar polgármesterhez…

Derült égből milliárdok: óriási összeg érkezett váratlanul a számlájukra

Origo
-
  Ma 19:43 Tudomány

Amikor szerencsés emberek hirtelen tetemes vagyonnal gyarapodtak.

Az MVM 347 milliárd forintra emelte klubhitele keretösszegét

Az MVM Magyar Villamos Művek Zrt. 347 milliárd forintra emelte klubhitele keretösszegét, a 2017-ben megkötött rulírozó klubhitelszerződés módosításáról hétfőn írták alá a megállapodódást egy tizenhárom tagú nemzetközi bankkonzorciummal hétfőn – közölte a társaság kedden az MTI-vel. A tájékoztatás szerint a tranzakció az MVM Csoport…

Palkovics: a klímasemlegesség eléréséhez 50 ezer milliárd forintra van szükség

Tudatos és következetes munka eredményeként fogadta el az energia- és klímapolitikai stratégiai dokumentumokat a kormány, és ezekben határozott célokat tűzött ki – hangsúlyozta Palkovics László innovációs és technológiai miniszter az Országgyűlés fenntartható fejlődés bizottságának ülésén kedden, Budapesten.

Idén bő 110 milliárdot fizetünk a letelepedési kötvények után

Ezúttal egy ellenzéki képviselő faggatta írásban a pénzügyminisztert arról, mennyit kell visszafizetnie az államnak a letelepedési kötvényes off-shore cégeknek az öt év után lejáró kötvénycsomagok után 2020-ban.

Ezer milliárd fa elültetését ígérte meg Trump, majd beleszállt Greta Thunbergbe

Az amerikai elnök a davosi Világgazdasági Fórumon ma megtartott beszédét a saját érdemeinek sorolása uralta, de becsúszott egy monumentális zöld vállalás és egy hosszúra nyúlt ellenségekézés is. Fiatal nemezise, Thunberg pedig, miután eddigi felszólalásai nyomán gyakorlatilag nem történt semmi a klímavédelemben, pesszimistább…

1,2 milliárd forintból vásárol be a Volán

ATV
-
  Ma 16:59 Belföld

Tizenöt új, nagy befogadóképességű autóbuszt vesznek a Volvo Hungária Kft.-től, a buszok várhatóan májustól állnak forgalomba - közölte a Volánbusz kedden az MTI-vel.

Csaknem 1,6 milliárd uniós támogatás Békés megyei bölcsődékre

Csaknem 1,6 milliárd forintot nyert el az uniós Terület- és Településfejlesztési Operatív Programból (TOP) tizenegy Békés megyei település bölcsődei férőhelyek kialakítására és bővítésére.  Bucsa, Vésztő, Szabadkígyós, Gyomaendrőd, Mezőberény, Füzesgyarmat, Csorvás, Kondoros, Szeghalom és Körösladány önkormányzatai, valamint a…

347 milliárd forintra emelte klubhitele keretösszegét az MVM

VG
-
  Ma 15:45 Gazdaság

A tranzakció az MVM finanszírozási stratégiája végrehajtásának része, ami a hosszú lejáratú források lejárati profiljának optimalizálására irányul.

1,2 milliárdért vesz buszokat a Volán

Index
-
  Ma 15:29 Gazdaság

Nagy, akadálymentes, környezetkímélő buszokat.

Jogerős ítélet született az orvosdiagnosztikai központra elcsalt uniós milliárdok ügyében

Jogerős ítélet született egy olyan ügyben, amelyet az európai csalás elleni hivatal (OLAF) ajánlása alapján indítottak - közölte a Fővárosi Fellebbviteli Főügyészség kedden.