Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 147 hír

Esküt tettek a csibék a Szent Piroskában

Haon
-
  Tegnap 20:14 Belföld

A sokéves hagyományhoz híven október közepén ismét felavatták a Szent Piroska Görögkatolikus Általános Iskola legifjabb diákjait.

Versekkel vettek búcsút Antalfy Istvántól

Baon
-
  Tegnap 20:02 Kultúra

A közelmúltban 95 évesen elhunyt Antalfy István költőről emlékezett meg szombaton a Bács-Kiskun Megyei Írók és Költők Baráti Köre a kecskeméti Hírös Agórában.

Festői látvány a ködben úszó Szentendrei-sziget

Az MTI fotóriportere, Mohai Balázs készített már-már földöntúli felvételeket Surány határában.

Kábítószerért vehettek szavazatot a zalai Szentpéterúron

Feljelentést kezdeményez a Zala Megyei Területi Választási Bizottság (ZMTVB), mert tanúvallomások szerint Szentpéterúron „füves cigarettát” kínáltak, illetve adhattak szavazatokért cserébe múlt vasárnap.

Hivatalosan is elvált Erdélyi Tímea és Szente Vajk

A színésznő és a rendező-műsorvezető békében vált el, Erdélyi Tímea már új kapcsolatban van, „maga a per öt perc alatt lement”.

Kőomlás a Szent Gellért rakparton

A balesetek megelőzése végett a gyalogos forgalmat a szemközti oldalra terelték.

Kőomlás a Szent Gellért rakparton

Kisebb kőomlás történt a Szent Gellért rakpart Erzsébet híd és Rudas fürdő közötti szakaszán pénteken a kora esti órákban. Az érintett területen a Gellérthegy oldalán levő a járdát valamint a buszöblöt lezárták. A balesetek megelőzése végett a gyalogos forgalmat a szemközti oldalra terelték, és ideiglenes buszmegállót alakítottak ki a gyalogos…

Átgázolt a szentendrei HÉV a Fideszen

Index
-
  Tegnap 15:25 Belföld

A HÉV vonalán nemcsak a budai kerületek, de Budakalász, Pomáz és Szentendre is váltott, előretörtek a helyi civllek. Különösen érdekes a budakalászi sztori.

Sejtelmes köd borította be a Szentendrei-szigetet

888
-
  Tegnap 14:30 Kultúra

Gyönyörű képek Surány határából.

Kábítószerért vehettek szavazatot a zalai Szentpéterúron

Nagykanizsa - Feljelentést kezdeményez a Zala Megyei Területi Választási Bizottság, mert tanúvallomások szerint "füves cigarettát" kínáltak szavazatokért cserébe Szentpéterúron.

Korunk Szent Johannája vagy politikai báb?

Magyar Hang
-
  Tegnap 13:31 Belföld

A Greta Thunberg-jelenség újabb kampányfogásának is lehet tekinteni a nemrég magyarul is megjelent Ég a házunk című kötetet.

Füves cigiért vehettek szavazatot a zalai Szentpéterúron

Az egyik vallomás aláírója szerint ő azért kapott kábítószer hatású anyagot, hogy az egyik polgármesterjelöltre szavazzon.

Egyetemnek szentelt élet

Boon
-
  Tegnap 13:00 Belföld

Ötévente találkozik az 1954-es egyetemi évfolyam, és idén nyáron hatan vasdiplomát kaptak.

Füves cigikért vehettek szavazatokat fiataloktól Szentpéterúron

Feljelentést kezdeményez a Zala Megyei Területi Választási Bizottság (ZMTVB), mert tanúvallomások szerint Szentpéterúron "füves cigarettát" kínáltak, illetve adhattak szavazatokért cserébe múlt vasárnap.

Spangliért vehettek szavazatot Szentpéterúron

Feljelentést kezdeményez a Zala Megyei Területi Választási Bizottság (ZMTVB), mert tanúvallomások szerint Szentpéterúron „füves cigarettát” kínáltak, illetve adhattak szavazatokért cserébe múlt vasárnap – írja az MTI.