Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 431 hír

Jöhet a bajnoki elődöntő negyedik felvonása: Szegeden a Falco

Az NB I.-es kosárlabda-bajnokság elődöntőjének egyik fél három megnyert meccsig tartó párharcának negyedik felvonásán a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely a Szeged vendégeként lép pályára.

Kicsit sietős volt a sofőrnek, egy vezetői hiba után elképesztően nagyot csattant – videó

Csak akkor előzzünk, ha biztonságosan be is tudjuk fejezni, az autót pedig jól tudjuk kezelni. Kissé elmérte egy Nissan sofőrje a dolgokat, amikor megpróbálta megelőzni a besorolni igyekvő kamiont az Egyesült Államok egyik autópályáján – derül ki a teherautó fedélzeti kamerájának felvételéből, amelyet a bpiautósok.hu osztott meg. Az…

Szegeden lesz Közép-Európa legmodernebb biobankja

Közép-Európa legmodernebb biobankját alakítják ki a Szegedi Tudományegyetemen (SZTE), a létesítményt alkalmassá teszik a vírusos betegségekben szenvedő páciensek mintáinak tárolására is - tájékoztatott a felsőoktatási intézmény közkapcsolati

„Szörnyű, tehetetlen érzés volt” – Pedofil zaklatta gyermekkorában Szegedi Fecsót

A LifeTV Bréking című műsorában beszélt arról Szegedi Fecsó, hogy fiatalon zaklatás áldozata volt.

Simán nyert a KTE HUFBAU a Szeged vendégeként

A KTE HUFBAU az NB III. közép csoport 34. fordulójában a Szegedi VSE vendége volt.

Nyoma veszett az Alekszej Navalnijt ápoló kórház vezetőjének

Az orosz belügyminisztérium regionális irodája kutatást indított Alekszander Murakovszkij után, aki az Alekszej Navalnij megmérgezett ellenzéki politikust kezelő omszki kórház vezetője volt.

Sorozatban negyedszer nyert a Szeged-Csanád GA

Az előző hat fordulóban nem kapott ki a Szeged-Csanád GA, ráadásul az utóbbi három meccsüket megnyerték. A találkozó előtt biztos volt: ha nem kapnak ki Győrben, akkor a 11. helynél hátrébb nem végeznek, mivel közvetlen a 12. ETO előtt voltak a tabellán 4 ponttal. Priskin Tamás már az első percben ziccerben próbálkozott, de Takács János…

Pedofil kezdett ki Szegedi Fecsóval gyerekkorában

Szörnyű, tehetetlen érzés volt - mondta.

Kikapott a Győri Eto a Szegedtől

Ugytudjuk
-
 Tegnap 18:53Megyei

Nem volt bírás a vendégekkel.

Távozik Ray Dalio Bridgewater-jének pénzügyi vezetője, hogy a Bitcoinnal foglalkozhasson

Kriptoworld
-
 Tegnap 18:15Gazdaság

John Dalby, a hagyományos pénzügyek veteránja segít majd a New York Digital Investment Groupnak, hogy „biztonságosan juttathassák el a bitcoint mindenhová.” John Dalby, a Bridgewater Associates befektetési társaság most leköszönő

Pedofil kezdett ki Szegedi Fecsóval gyerekkorában

Megrázó történetet mesélt el múltjából Szegedi Ferenc Fecsó. Noha az eset régen, gyerekkorában történt, tisztán emlékszik minden pillanatra, hiszen sokkoló élmény volt számára. A LifeTV Bréking című műsorában vallotta be, zaklatás áldozata volt.

Összeütközött két autó Szegeden

Összeütközött két személyautó vasárnap délután Szegeden, a Dorozsmai úton. A helyszínre a város hivatásos tűzoltói érkeztek ki, akik áramtalanították a gépkocsikat. A helyszínre mentők is érkeztek.

Összeütközött két autó Szegeden

Összeütközött két személyautó vasárnap délután Szegeden, a Dorozsmai úton. A helyszínre a város hivatásos tűzoltói érkeztek ki, akik áramtalanították a gépkocsikat. A helyszínre mentők is érkeztek.