Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 471 hír

1650 kiló krumplit osztottak ki nehéz helyzetbe került debreceni családoknak és időseknek

A Debreceni Karitatív Testület Barcza Dániel egyéni vállalkozó felajánlásának köszönhetően összesen 1650 kilogramm burgonyát osztott ki a koronavírus miatt nehéz helyzetbe került debreceni családoknak és időseknek, összesen 200.000 forint értékben. Az adomány 110 darab egyenként 15 kilogrammos csomagra osztották fel. A felajánlást a…

A szlovákiai OTP Bank a ČSOB Bank kezébe került

A belga KBC Bank, a leányvállalata, vagyis a ČSOB Bank (Československá obchodná banka) révén Szlovákiában is működik. Utóbbi csütörtökön az OTP Bank Szlovákia többségi, 99,44 százalékos részvényese lett, tájékoztatott a bank szóvivője, Anna Jamborová. A szóvivő elmondta, hogy a csoport megszerezte a Szlovák Nemzeti Bank, a…

A Mol a vesztesek közé került

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 11,54 pontos, 0,03 százalékos csökkenéssel, 39 023,56 ponton zárt csütörtökön - írja az MTI.

Eddig 18 tanárnak, óvodai dolgozónak lett pozitív tesztje a Xviii. kerületben

Szaniszló Sándor arról számolt be, hogy a helyi óvónők és pedagógusok első körös tesztelése lezajlott. 3 százaléknak lett pozitív.

Helyére került a karácsonyfa Eleken

Egy körülbelül tíz méter magas ezüstfenyő lesz idén a város karácsonyfája – adta hírül Szelezsán György.

Óvodáink és bölcsődéink dolgozóinak tesztelése megtörtént, az eredmény kifejezetten biztató

Óbuda
-
 Ma 18:21Megyei

A harmadik kerületi önkormányzati fenntartású óvodák és bölcsődék dolgozóit a mai napon tesztelték, elenyésző számú munkatársunk koronavírustesztje lett csak pozitív – ők is tünetmentesek.

Dianáról sosem látott, bikinis fotók kerültek napvilágra: egy luxusjachton készültek a képek

Giancarlo Giammetti üzletember posztolt két soha nem látott fotót Dianáról.

Miskolcon került előzetesbe egy újpesti jégkorongozó

Korábban a borsodi megyeszékhelyen is játszott.

Lemondott az észt oktatási miniszter, mert hivatali autó vitte óvodába a gyerekeit

A hatgyermekes anyuka a hivatali autóval küldte oviba a gyerekeket. Az észtek szerint ez hiba volt.

Jövő szeptembertől nem jár majd minden óvodás és alapiskolás gyereknek ingyen ebéd, az állam adóbónusszal akar ko…

Módosul az iskolai ingyenes ebédek szabályozása, de csak jövő szeptembertől. Az állam csak az anyagi szükséghelyzetben lévőknek fizeti majd az ebédet, illetve azon iskolák minden tanulójának, ahol a gyerekek legalább 50 százaléka szociálisan rászoruló. A többieket az adóbónusz emelésével kárpótolná a kormány. A módosítást 86 igennel…

Fodor Gábor: Orbán volt utcai harcos, csak változott

Orbán Viktor beszűkült, mítoszt épít egykori önmaga köré, ami nem elegáns. Elitellenességre alapozza politikáját, miközben ő lett az elit.

Jó helyre került az EU-s pénz

Beszámoló egy hároméves projektről, mely három nagy magyar egyetem innovatív informatikai együttműködését hozta magával.

Temesvár utcáin éjszakázott 25 migráns, mert a helyi hatóságok nem tudják, mit kezdjenek velük

A szabad ég alatt, -3 fokos hidegben éjszakázott 25 afganisztáni migráns Temesváron, mivel a hatóságok egyszerűen nem tudják, mitévők legyenek. A csoport tagjai (kiskorúak is vannak köztük) illegálisan lépték át a szerb-román határt, Temesváron viszont hiába kértek segítséget, a menedékkérők számára fenntartott regionális központ kapujáig…

Hatvanmilliós kerettel segíti az EJI a nehéz helyzetbe került előadóművészeket

Zaol
-
 Ma 16:43KultúraEJI

A rendkívüli szociális támogatást minden, a megadott feltételeknek megfelelő előadóművész azonos feltételekkel igényelheti.