Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 414 hír

A szemetet is kicsavarná a kormány az önkormányzatok kezéből, Karácsony szerint a kormány a vereségtől tartva priva…

Elvenné a hulladékgazdálkodási jogokat az önkormányzatoktól a kormány, hogy majd koncesszióba adja. A nyertesnek sok kockázata nincs, a szemetet továbbra is az önkormányzatok szedetik.

A kormányülés után jelentkezett Szijjártó Péter - jó híreket közölt

A kormányülés után saját Facebook-oldalán jelentkezett Szijjártó Péter külgazd

Még egy tízmilliárdos üzletet vesz el a kormány az önkormányzatoktól

A jövőben a hulladékgazdálkodás már nem önkormányzati, hanem állami feladat lesz, aminek az állam egy általa kiválasztott koncessziós cégen keresztül tenne eleget. Erről nyújtott be törvényjavaslatot két miniszter.

A pénzügyminisztérium együttműködne az önkormányzatokkal az újjáépítési terv kapcsán

A Pénzügyminisztérium  nagyon intenzíven együtt fog működni az önkormányzatokkal a gazdasági újjáépítési terv kapcsán – közölte a szaktárca a Szlovákiai Falvak és Városok és a Szlovákiai Városok Uniója képviselőinek, valamint a pénzügyminiszteréium képviselőinek találkozója után. A tárgyaláson szó esett az egyes támogatási…

LMP: az önkormányzatok "bedőlnének" az adóbevételeik nélkül

ma.hu
-
 Ma 18:15Gazdaság

Már így is súlyos elvonásokat szenvedtek el.

Lmp: A kormány ne nyúljon az iparűzési adóhoz, mert az az önkormányzatiság végét jelentené!

Ugytudjuk
-
 Ma 17:34Megyei

Szombathelyen 32, Győr esetében 41 százalék bevételtől esne el az önkormányzat.

Ovádi Péter fellépett a prémcélú állattartás ellen

Országos szinten lépett fel Ovádi Péter állatvédelemért felelős miniszteri biztos a húsevő prémes állatok prémcélú hasznosításával kapcsolatban, derült ki az Agrárminisztérium honlapjáról.

Milyen is egy sétálható város? Online akadémia az önkormányzat szervezésében

Ingyenes akadémiát szervez a Hegyvidéki Zöld Iroda.  Az egészség és a zöld környezet összefüggéseit vizsgáló URBACT nemzetközi program hirdet online akadémiát.Az első, december 8-i előadás témája az egészséges városok tervezése lesz, fókuszban a sétálhatósággal. Az ingyenes esemény angol nyelven fog zajlani, azonban…

A kormány tovább hengerel: a mobiljegyrendszerek koncesszióba adásával is az önkormányzatok járnak rosszul

Karácsony Gergely szerint "ahogy az lenni szokott", ezzel megint átírják a Fővárosi Önkormányzat terveit.

Somfai Péter: Kocsmapult

Kiszabadult a szellem a palackból, és nem is nagyon lehet oda visszatuszkolni. A kormányzat ezután sem mindig fog igazat mondani, az ellenzék pedig nem tud elég hangosan tiltakozni, maradnak a beszólások, a sértések, a kocsmai stílus.

Jakab Péter: A magyar kormány nem a magyarok, hanem a külföldiek munkahelyeit védi

A Jobbik elnöke egy borsodi, állami támogatással, bevándorlók számára épített konténerváros mellől bejelentkezve reagált arra, hogy a Fidesz ma leszavazta a magyar munkahelyek védelméről szóló jobbikos javaslatot, ami többek között arról szólt, hogy legalább 90%-ban magyar munkaerőt foglalkoztassanak a nagyobb…

Karácsony: a kormány megint átírja a fővárosi önkormányzat terveit

Koncesszióba adná a hulladékgazdálkodást és a mobil díjfizetés rendszerét az Orbán-kormány, és ezzel átírná a főváros terveit - írta Karácsony Gergely főpolgármester szerdán a Facebook-oldalán két frissen benyújtott törvényjavaslatra hivatkozva.

“Teljességgel alkalmatlan!” Nagy a felháborodás Nagymegyeren, népszavazás útján váltanák le a polgármestert

Rendkívül feszült a hangulat a nagymegyeri önkormányzatban, hiszen Holényi Gergő polgármester – több képviselő állítása szerint – hónapok óta semmibe veszi a testületet és önkényes döntések sorozatát hozza meg. Holényi leváltása érdekében még májusban aláírásgyűjtés indult a városban, az akcióhoz eddig több mint kétezren csatlakoztak.…