Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Simicska Lajos: A Fideszben egyszerű hazaárulókkal és tolvajokkal volt dolgom

OLKT
-
  Ma 18:39 Vélemény

Simicska Lajos ma saját lapjában, a Magyar Nemzetben közleményben reagált a kormányközeli médiát hétvégén elárasztó cikkekre, amelyek szerint a milliárdos a Jobbik után az Lmp-t is felvásárolta. A 23.hu emlékeztet: a nagy elhatározás előzménye az volt, hogy a Habony Árpád-féle Ripost a hétvégén paparazzi-fotókat készített Fortuna Szálloda- és…

Varga Judit: A Fidesz fog dönteni a saját sorsáról

“Nem a fejléc, nem a házszám a fontos” – fogalmazott az igazságügyi miniszter. A börtön-kártérítések ügyéről is beszélt.

Tovább csökkent a Fidesz tábora!

A kormánypárt táborának további csökkenését és a pártnélküliek arányának növekedését érzékelte a Závecz Research. A kutatóintézet vezetője, Závecz Tibor megerősítette, hogy januári felmérésük szerint, a Fidesz gyengülése nem eredményezte az ellenzék erősödését.

Levették a fotót, amin Mészáros Kata, az elhíresült Karácsony-interjú riportere a férjével, a fideszes alpolgármesterrel s…

Media1
-
  Ma 15:54 Média

A kép által érthetőbbé vált a hirtelen országos ismertségre szert tett köztévés munkatárs, Mészáros Kata viselkedése, vagyis hogy míg Karácsony Gergely főpolgármester esetében meghökkentő dolgokat kért számon, addig a következő vendéggel, egy fideszes politikussal már közel sem volt ennyire szigorú.

Fidesz: Milliókat kereshettek az ügyvédek a börtönbizniszen

HírTV
-
  Ma 14:23 Vélemény

A fogvatartottak kártérítéséért indított ügyek 70 százalékában ügyvédek képviselték az elítélteket - tudta meg a Magyar Nemzet.

Név nélküli cikkben dicséri a Fidesz győri jelöltjét a Kisalföld

Azt, hogy öt jelölt is indul a fideszes Dézsi Csaba András ellen, mindössze egy unalmas, Tudnivalók a vasárnapi választáshoz című cikkből tudhatják meg az újságolvasók. A győri napilap Dézsire való szavazás melletti álláspontját közben egy külsős üzletember írta meg. Választás előtti lapszemle!

Közpénzzel kitömött ügyvédi iroda képviselte az államot a gyöngyöspatai szegregációs perben

Magyar Hang
-
  Ma 14:00 Belföld

Az ominózus ügyvédi iroda dolgozott már az MTVA-nak és a Klik-nek is.

Fidesz: A balliberális ügyvédek közöljék, mennyit kerestek a börtönbizniszen!

Az ügyvédek fejenként akár több tízmillió forintot is eltehettek.

Fidesz: A baloldali ügyvédek közöljék, mennyit kerestek a börtönbizniszen!

A Fidesz szerint nagyon fontos lenne, hogy a balliberális körökhöz és a Soros-hálózathoz köthető ügyvédek elárulják, mennyit kaszáltak a börtönbizniszen – mondta Budai Gyula fideszes képviselő.

A Fidesz azt firtatja, mennyit kaszáltak a börtönbizniszen a balliberális ügyvédek

Eddig 12 ezer per indult a magyar állam ellen, a kifizetett kártérítések hetven százaléka ügyvédi letétbe került

Fidesz: a ballibierális ügyvédek közöljék, mennyit kerestek a börtönbizniszen!

A Fidesz szerint nagyon fontos lenne, hogy a "balliberális körökhöz és a Soros-hálózathoz köthető ügyvédek" elárulják, "mennyit kaszáltak a börtönbizniszen" - mondta Budai Gyula kormánypárti országgyűlési képviselő szombaton Budapesten, sajtótájékoztatón.

Csehy Zoltánnak sem kell a Térey-ösztöndíj, mert nem akar "irodalmi élősködőkkel" közösködni

HVG
-
  Ma 12:31 Kultúra

Csehy már a második díjazott, aki visszautasítja az elismerést.