Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 100 hír

Lázár Jánost a végekre vezényelték, de ugrásra készen áll

Nagyinterjút adott Lázár János a 24.hu-nak. A nagyinterjú érdekes műfaj: nemcsak hosszabb az átlagosnál, de jó esetben azt is jelenti, hogy a nyilatkozó a szokásosnál is többet árul el önmagáról, és őszintébben beszél arról, ami foglalkoztatja. Ebben az interjúban említette Lázár János, hogy bár 2018 után Orbán Viktor hátrébb húzta őt a táblán, nem

Ezt mondta Lázár János Orbán Viktorról

Lázár János fideszes parlamenti képviselő a 24.hu-nak adott interjújában elmondta, ő egy olyan országról álmodik, amelyben a politika béketeremtő szerepet játszik, ugyanis túl sok éve húzódik már a hatalom megszerzésére irányuló kíméletlen élethalálharc.

Lázár János: baj van, elnéptelenedik a vidék, nincs megélhetés, gyönge az infrastruktúra

Lázár János egykor az ország második embere volt, most földdel, lovakkal és tehenekkel foglalkozik, és "mezei" országgyűlési képviselő, a "sztár" politikusságának már vége. A nemzeti politikában hisz, és mindig támogatni fogja a Fideszt. A képviselő a 24.hu-nak adott interjút, amelyben arról is beszélt, hogy "van baj, van tennivaló" vidéken, ezer t

Lázár: Orbánnak van érvényes gondolata arról, hogy milyen Európát akar

A Fidesz országgyűlési képviselője a 24.hu-nak adott interjújában elmondta, hogy a miniszterelnök és közte az esetek többségében csak a célokhoz vezető eszközök kérdésében van véleményütközés.

Lázár János: „Földdel foglalkozom, tehenekkel, lovakkal, kutyákkal. Country life!”

A volt miniszter csak ennyit válaszolt, amikor arra kérték, kommentálja a Szájer-ügyet. Azt is elmondta, az irányt tekintve ő „orbánabb Orbánnál”.

Sejtelmes megjegyzést tett Lázár János Orbán Viktorról

Az irányt tekintve ő orbánabb magánál a miniszterelnöknél is.

Lázár János: tervezek elindulni 2022-ben a Vásárhely-Makó körzetben

Földdel foglalkozom, tehenekkel, lovakkal, kutyákkal. Country life! – mondja a volt kancelláriaminiszter, aki a 24.hu-nak adott nagyinterjújában a tram-trainről, a Fidesz politikájáról és a mezőhegyesi ménesbirtokról is nyilatkozott. 

Lázár János megértette Orbán Viktor kritikáját és változtatott

Hosszú interjút adott a fideszes parlamenti képviselő, amelyben szóba került a Csányi Sándorral való együttműködése, valamint az is, Orbán Viktor melyik tanácsát fogadta meg.

Lázár János: az agrárszektor az elmúlt harminc év legnagyobb vesztese

Az elmúlt harminc év legnagyobb vesztesének nevezte az agrárszektort Lázár János, a Nemzeti Ménesbirtok és Tangazdaság Zrt.-ért felelős kormánybiztosa, aki szerint a következő uniós ciklus az utolsó pillanat, amikor egy harmincéves mulasztását pótolhatja Magyarország. A gödöllői agráregyetem kuratóriumának tagjaként arról is beszélt,…

Tüntetés Hollandiában: közel 500 rendbontót tartóztattak le a korlátozások ellen lázadók közül

Hollandiában már harmadik napja tartanak a zavargások a kijárási tilalom miatt. A tüntetések azonban egyre erőszakosabbá váltak, egyesek gyújtogattak, üzleteket fosztottak ki, a kiérkező rohamrendőröket pedig kövekkel dobálták meg - ők könnygázt és vízágyút vetettek be a tömeg feloszlatására.

Lázár János Orbánnál orbánabbnak tartja magát

Népszava
-
 Tegnap 14:05Belföld

A kormány volt erős embere ugyan udvarolt a miniszterelnöknek, de több kérdésben más álláspontot képvisel, mint a kormányfő.

Lázár János: Nem akarok baltával közlekedni!

SzegedMa
-
 Tegnap 14:01Megyei

Érdekes interjút adott a politikus, sok fontos mondattal.

Lázár János: „Háborúban nem lehet országot építeni”

Agráriummal foglalkozik, helyteleníti, hogy Magyarország legyen Peking európai hídfőállása, a Szájer-botrányt, Csányi Sándorral való korábbi konfliktusát, valamint a miniszterelnök „asszonyságozását” pedig nem hajlandó kommentálni Lázár János fideszes országgyűlési képviselő, korábbi kancelláriaminiszter.