Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 57 hír

Lázár: Nemzeti érdekünk, hogy Magyarország dohányfüstmentes országgá váljon

Füstmentes Magyarország mintegy húsz éven belül, ez a kormányzati szándék- nyilatkozta egy interjúban a nemdohányzók védelméért felelős dohányügyi miniszterelnöki biztos. A dohányzás mindenki tüdejét károsítja: a dohányzóét és a nemdohányzóét is.

Nemzeti érdekünk, hogy Magyarország dohányfüstmentes országgá váljon – interjú Lázár Jánossal

Interjút készített Lázár Jánossal, a nemdohányzók védelméért felelős dohányügyi miniszterelnöki biztossal a boon.hu. Füstmentes Magyarország mintegy húsz éven belül, ez a kormányzati szándék. A dohányzás mindenki tüdejét károsítja: a dohányzóét és a nemdohányzóét is.

50 ezer lazac szökött meg egy halgazdaságból, sokan máris rettegnek

Befogni nem tudják őket, a halak viszont súlyos károkat okozhatnak.

Lázár János: korszakváltás előtt áll a magyar gazdaság

Az elkövetkezendő tíz évben járműipari ország mellett élelmiszer-ipari országgá is kell válnia hazánknak, ami ellátja a környező térségeket is – jelentette ki Lázár János a Rádió 7 csütörtök délelőtti műsorában.

Lázár János lesz a Rádió7 vendége a mai Közös nevező című műsorban

A térség országgyűlési képviselőjét a Tram-train-ről, a cigaretta drágulásról és a koronavírus elleni védőoltásról is kérdezik majd többek között csütörtökön 10 órától.

Egy kis mandulalikőrrel még érdekesebb ez a lazacos-céklás főétel

Egy kevés likőr különleges aromát ad ennek a köretnek, ami akkor lesz igazán ünnepi, ha pirított mandulával a tetején tálalod. Egy kevés erdeigomba-ragut is készítesz mellé aszalt szilvával, még több izgalmas íz lesz az ünnepi tányérokon.

Lazacok okozhatnak katasztrófát Ausztráliában

Megszökött több tízezer hal egy tűzeset nyomán. A lazacok bekerülve a helyi természetes élővilágba potenciális ökológia katasztrófát okozhatnak.

Megszökött 50 ezer lazac egy tasmaniai halgazdaságból

Katasztrófától tartanak a környezetvédők, a halgazdaság emberei szerint nem lesz semmi gond a halhadsereg elszabadulásából. A halak hétfőn egy tűzeset után szabadultak ki a megrongálódott kerítésen át, írja a Guardian. Peter Bender, aki a halgazdaság előző igazgatója volt, a lapnak úgy nyilatkozott, hogy a szökevény lazacok nem jelentenek…

Ötvenezer lazac szökött meg egy tasmaniai halgazdaságból

Szakértők szerint a kiszabadult halak átalakíthatják a helyi ökoszisztémát.

50 ezer lazac szökött meg Tasmaniában, környezetvédők a helyi ökoszisztémában okozott pusztítástól tartanak

A halgazdaságot menedzselő cég szerint viszont nincs mitől tartani, de nincs tervük arra, hogy hogyan lehetne újra befogni a halakat.

Egy lázadó brit diplomata önfejűségére is szükség volt az „algériai Pompeji” felfedezéséhez

Múlt-kor
-
 Tegnap 18:59Kultúra

Timgád városát Traianus császár építtette Kr. u. 100-ban. Habár a Nyugatrómai Birodalom bukása után nem sokkal berber törzsek dúlták fel, romjai a mai napig állnak, és 1982 óta világörökségi védelmet élveznek.

Megszökött 50 ezer lazac egy ausztrál halgazdaságból, a környezetvédők aggódnak

HVG
-
 Tegnap 18:10Infotech

Egy különös baleset eredményeként 50 ezer, korábban fogságban tartott lazac került ki az ausztrál vizekbe. Helyi környezetvédők szerint a halak károsíthatják a környezetet.

Szokatlan dolgot csinált ma Lázár János

A politikus telefonos fogadóórát tartott.

Szokatlan fogadóórán fordulhatnak a lakosok Lázár Jánoshoz

Promenad
-
 Tegnap 17:18Megyei

Az országgyűlési képviselő a járvány miatt telefonon várja a lakossági észrevételeket.