Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 6 hír

A Csepeli piacon is bevezették az idősávos vásárlást

„A Csepeli piacon hétfőtől péntekig 9 és 11 óra között, szombaton 8 és 10 óra között kizárólag a 65 év feletti vásárlók tartózkodhatnak.A 65 év felettiek ezen kívül bármikor vásárolhatnak nyitvatartási időben. Javaslom, hogy lehetőségük szerint használják a védett idősávot.A piac összes bejárata továbbra is nyitva marad. Az intézkedés a…

Két keréken a Csepel-sziget déli szegletében

Bringázás
-
 20.11.23 22:36Életmód

Ráckevén található Magyarország első rekonstruált és egyben működő hajómalma.

Átadták Csepelen az új, 16 ezer négyzetméteres Görgey parkot

Az új parkban futókör, tollaslabda és lábtengó pálya, egy teqball, pingpongasztal, sakkasztal és egy látványos szökőkút is létesült.

Elkészült az új Görgey park Csepelen

Átadták a megújult Görgey parkot Csepelen, amit a helyi lakosok javaslatai alapján alakítottak ki. A parkban szökőkút, futókör és sportolási lehetőségek is vannak, a zöld területen 40 fát ültettek el.

A kormány hallgat a csepeli HÉV-ről, de a polgármester elismerte, hogy csúszik a felújítás

Magyar Hang
-
 20.11.20 10:35Belföld

Nem készül el időre a stadionhoz vezető aluljáró. Július óta egymásra mutogatnak az érintettek, Borbély Lénárd polgármester most elmondta, várhatóan csak 2021 második felében állhat helyre a közlekedés.

Idén áruházi gyűjtőpontokon és a csepeli postákon is várja az adományokat a MikulásGyár

A járványhelyzetre való tekintettel a szervezők főként tartós élelmiszereket, tisztálkodási- és fertőtlenítőszereket várnak december 20-ig. Használt adományokat, a járvány miatt biztonsági okokból, nem fogadnak – olvasható a közleményben.Idén is a Magyar Vöröskereszt önkénteseinek a segítségével gyűjtik az adományokat, akik gondoskodnak…