Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 210 hír

Hétköznapi emberek – Bemutatják Gianina Cărbunariu könyvét Nagyváradon

Március 7-én, 17 órától a Szigligeti Stúdióban mutatják be Gianina Cărbunariu Hétköznapi emberek című kötetét.

Szabó Szabolcs bemutatta, hogyan hazudozik a fideszes propaganda

Csak Újbuda több mint 10 pert nyert az aljas fideszes propagandagépezet ellen - világított rá Csepel-Soroksár országgyűlési képviselője.

Bemutatták Budapest hétéves városfejlesztési programját

Az a cél, hogy Budapest mindannyiunk közös otthona legyen - fogalmazott a főpolgármester szombati online programján a főváros következő hétéves, Otthon Budapesten című városfejlesztési terveit bemutatva.

Hamarosan bemutatják a sorozatgyártásra alkalmas Tesla Cybertruckot

A Tesla még 2019 novemberében mutatta be a Cybertruckot, azonban a jármű várhatóan csak 2021 végén kerülhet a gyártásba.

A Deutsche Welle csak a valóságot „felejtette el” bemutatni a budai Várról

A német állami televízió azt sugallta, hogy a felújítás alatt álló budai Vár és a Kossuth tér a szélsőséges nacionalizmus bizonyítéka.

Bemutatták az F1 új és megújult biztonsági autóit (képgalériával)

Az Aston Martin bemutatta a Forma–1 számára a 2021-es szezonra felkészített új biztonsági és orvosi autóját. A zöld masinák a pirosra váltó Mercedesekkel felváltva lesznek bevetésen a szezonban.

Bemutatták az F1 új és megújult biztonsági autóit (képgalériával)

Az Aston Martin bemutatta a Forma–1 számára a 2021-es szezonra felkészített új biztonsági és orvosi autóját. A zöld masinák a pirosra váltó Mercedesekkel felváltva lesznek bevetésen a szezonban.

A Deutsche Welle csak a valóságot „felejtette el” bemutatni a Budai várról

Idén is nagyszabású fejlesztések indulnak a Budavári Palotanegyedben.

Fekete-Győr András: Bemutattuk az Új Magyarország tervet

Románia mögött kullogunk, de szerencsére Bulgáriát még épphogy megelőzzük.

A Deutsche Welle csak a valóságot „felejtette el” bemutatni a budai Várról

A Nemzeti Hauszmann program részeként a Budavári Palotanegyed az elmúlt években elképesztő változásokon ment keresztül.

A tigris – Bemutatót tartottak a Szigligeti Stúdióban

Március 6-án mutatta be a Szigligeti Színház Szigligeti Társulata Gianina Cărbunariu A tigris című drámáját. A kortárs produkció egy megtörtént esetet dolgoz fel a kortárs román drámaírás kiemelkedő alakjára jellemző humorral és iróniával. Az előadást Tóth Tünde rendezte. 2011. december 13-án a szebeni állatkertből az etetője…

Szavalóverseny – Érkezik a K:ortárs újabb bemutatója

Háy János Szavalóverseny c. darabját háromrészes sorozatként közvetítik az eszinhaz.hu-n. A darabok külön is megtekinthetők, ugyanakkor tartalmilag összefüggenek, mindhármat megnézve egy költő életműve rajzolódik ki előttünk. Rendező: Tárnoki Márk. “Sokat ültem szavalóversenyek zsűrijében, ahová a legtöbb előadó betanult klisékkel…

Bemutatkozik az újbarsi emlékház

A helyi értékek bemutatása és az elődök múltjának a tisztelete vezérelte az újbarsi emlékház megalakításán fáradozókat. Közel két éven át tartó szervezést és kutatómunkát követően a falu első írásos említésének 700. évfordulója, 2020 augusztusa óta látogatható a létesítmény. A Garam menti, magyarok által is lakott település egykori…

Nem közérdek az áldozatokról készült felvételek bemutatása

– Mit bizonyítanak a szombaton közzétett felvételek, milyen érdeke fűződött az állampolgároknak ahhoz, hogy lássák azokat, miért tesznek közzé adatokat az államfő lehallgatásáról, ha abban

7 kedvenc képünk a héten bemutatott Tündérszépekről

Heol
-
 Tegnap 20:00Belföld

Javában zajlik a Tündérszépek országos szépségverseny megyei fordulója. Ezen a héten újabb hét lányt mutattunk be portálunkon, most a kedvenc képeink között válogattunk.