Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 166 hír

Kovács Zoltán: Az ajtó megint egy picit kinyílt

M4 Sport
-
 Ma 12:05Foci

Várhatóak még érkező játékosok Fehérváron.

Schobert belerúgott pármillió emberbe megint

NLC
-
 Ma 11:15Életmód

Schobert Norbi már megint kinyilatkozott a kövérségről és elhízásról, mi pedig nem tudjuk, hogy sírjunk, nevessünk, vagy pislogjunk, mint hal a szatyorban.

A nemek közötti egyenlőségért indít kampányt a Mars #HereToBeHeard néven

BDPST24
-
 Ma 11:09Életmód

Az új crowdsourcing kampány célja, hogy befogadóbb társadalmat építsen, amelyben a nők kiaknázhatják lehetőségeiket Victoria Mars, a Mars igazgatósági tagja arra szólította fel a globális vállalatokat, hogy álljanak az ügy mellé A globális kampány az Ensz Fenntartható Fejlődési Céljainak Ötödik célját támogatja A Mars, a világ egyik legnagyobb…

Félévkor megint emelkedhet a minimálbér

Az idei évre elfogadott, februártól induló csaknem 4 százalékos minimálbér- és garantált bérminimum-emelkedését követően, félévkor további 1 százalékkal emelkedhet mindkét bérelem - mondta az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkár szerdán az M1 aktuális csatornán.

Eger új turisztikai kampánya a járványidőszakban utazókat célozza

Bár a korlátozásokat követő újranyitás dátuma még nem ismert, a magyar lakosság utazási kedvének növekedése már Egerben is tapasztalható, ezért az Eger Városi Turisztikai Kft. „Biztonságban, Egerben” néven, a járványidőszakban utazó, egynapos kirándulókra célzott kampányt indított.

Járvány az országban: megint ezernél több új fertőzöttet találtak

Ezúttal 1004 újabb magyarnál mutatták ki a koronavírust.

Felpörgött a tesztelés - újra 1000 fölé ugrott az új fertőzöttek száma

Az új fertőzöttek száma ismét 1000 fölé emelkedett, de többet is teszteltek - a pozitív tesztek aránya 6 százalék alatti. Az aktív fertőzöttek száma csökken, de még mindig 85-en hunytak el egy nap alatt koronavírusban.

Megint ezer felett az új fertőzöttek száma és elhunyt 85 beteg

1004 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 361 881 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt 85 többségében idős, krónikus beteg, így az elhunytak száma 12 198 főre emelkedett.

Elon Musk megint szórakozik a piaccal?

Forbes
-
 Ma 08:35Pénzügy

Nem ez az első eset, hogy felrobbantja a piacot egy poszttal. The post Elon Musk megint szórakozik a piaccal? first appeared on Forbes.hu.

Gyurcsányék a törvényeket is megsértik, hogy a vakcinák ellen kampányolhassanak

Origo
-
 Ma 08:32Belföld

A DK legújabb védekezésellenes petícióját aláírók adatai részben Gyurcsány volt kabinetfőnöke és Bajnai Gordon cégéhez, részben ellenőrizhetetlen, külföldi cégekhez kerülnek.

Kampányol a Magyar Marketing Szövetség

Ismert és elismert szakemberek mondják el a Magyar Marketing Szövetség új kampányában, hogy számukra mit jelent a marketing, szerintük mivel járul hozzá a gazdasági értékteremtéshez és, hogy ők, személy szerint miért hisznek a marketing erejében . “Én hiszek a marketing erejében, higgy benne Te is!” – erre biztat mindenkit számos…

Megint itt tartunk: Vv Merci kifakadt és legszívesebben “telibeverné” Virágot

Blikk
-
 Ma 07:24Bulvár

VV Virág úgy érzi, olyannyira elfajult a konfliktusa VV Mercivel, hogy azt már csak egy párbaj során tudnák rendezni.

A járványidőszakban érkező kirándulókat segíti az egri kampány

Egynapos kirándulókra célzott kampányt indított az Eger Városi Turisztikai Kft. „Biztonságban, Egerben” néven.

Már megint törik a hackerek az iPhone-okat az interneten át

Az Apple kedden kénytelen volt az iPhone készülékeit megvásárló felhasználókat egy, azokat fenyegető súlyos biztonsági veszélyre figyelmeztetni. Kiderült ugyanis, hogy hackerek már aktívan támadják, törik az almás mobilokat több, azokban újonnan azonosított sebezhetőség kihasználásával, az interneten át.