Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 367 hír

Már van olyan hazai gyár, ahol véget ért a koronavírus miatti leállás

A koronavírus miatti két hetes leállás után ma újraindult a buszgyártás az ITK Holding debreceni üzemében.

Hazaindult Ausztráliából, de Dubajban rekedt Gasly

M4 Sport
-
  Ma 13:42 Forma1

Mire hazatért volna Ausztráliából Pierre Gasly, Európában olyan súlyos lett a helyzet, hogy inkább nem utazott tovább. Már hetek óta Dubajban tölti az idejét.

Gyorsjelentés a kriptopénzek piacáról, jön Kína, és talán Zuckerberg is

Minner
-
  Ma 13:15 Cégvilág

Bizonyára sokan emlékeznek még a bitcoin és általában a kriptopénzek 2017-es árfolyamrobbanására, akkoriban a csapból is az folyt, hogy milyen csúcsokat döntött meg a tisztán digitális fizetőeszköz. Valóban, közel húszezer dollárig ment a bitcoin rally, majd ahogy az minden lufi életében törvényszerű, jött az összeomlás. Ez azonban nem…

Videón, hogyan fertőtlenítik a hazai mentőautókat

A Rendőrségi Oktatási és Kiképző Központ budapesti telephelyén az Országos Mentőszolgálat úgynevezett mentesítési zónát hozott létre.

Nem, nem kell kinyitni a piacot! – írja olvasónk

Bama
-
  Ma 12:30 Belföld

Nap mint nap olvasom a véleményeket, hogy „Nyisson ki a piac!”, meg hogy „Én jól vagyok, miért ne sétáljak a kutyámmal?”, és hogy most palántát kell vennem, és miért álljak sorba, mikor nyitva a bolt, meg úgyis elmegyek kirándulni, meg ilyesmik.

Jó hírt kaptak a hazai autósok

Ha csökken a forgalom, kevesebb a baleset, ez pedig befolyásolja a kgfb tarifákat.

Nem úszta meg a csirkehúst horroráron mérő Lehel piaci hentes

A koronavírus-járvány okán indított fogyasztóvédelmi ellenőrzések következtében megszületett a hatósági döntés a Lehel téri piacon a csirkehúst túlzott árakon áruló kereskedő ügyében – közölte az Innovációs és Technológiai Minisztérium.

Megbírságolták a csirkemellett aranyáron kínáló Lehel piaci árust

Megszületett a hatósági döntés a Lehel téri piacon a csirkehúst túlzott árakon áruló kereskedő ügyében. A vállalkozásra 300 ezer forintos bírságot szabott ki Budapest Főváros Kormányhivatala – közölte az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) csütörtökön.

Sok a megrendelés a kalácsokra – Megnéztük, milyen a húsvéti árukínálat a piacon

A házias recept alapján készült töltött kalács és a füstölt áru most a legnépszerűbb a vásárcsarnokban a húsvét előtti napokban. Körülnéztünk a dél és egy óra közötti, 65 év alattiaknak fenntartott vásárlási időben, mi minden kapható az ünnepi készülődéshez.

Karantén Kantin: jótékonysági receptgyűjtemény hazai gasztroarcoktól

Roadster
-
  Ma 11:20 Recept

20 gasztroarc, 40 recept, mindez pedig jótékony céllal készült.

Aranyáron kínálta a csirkét a Lehel téri piacon, most fizetheti a bírságot

Megszületett a hatósági döntés a Lehel téri piacon a csirkehúst túlzott árakon áruló kereskedő ügyében, a vállalkozásra 300 ezer forintos bírságot szabott ki Budapest Főváros Kormányhivatala – közölte az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) csütörtökön.

Tovább nő a Honor a viselhető okoseszközök piacán

A Honor nemzetközi okostelefon és okoseszköz márka 2018-ról 2019-re 497,4%-os növekedésről számolt be a globálisan értékesített viselhető okoseszközöket tekintve, mindezt az IDC piackutató cég adatai alapján. A Honor több országban is, mint például Oroszország, Malajzia és India, az 5 legnagyobb gyártó közt szerepelt 2019-ben a…

Termelői piaccal az önellátás biztosításéért

ma7.sk
-
  Ma 10:32 Határtalan

Az illetékes hatóságok a koronavírus-járvány miatt bezárták a piacokat, így meghiúsult az őstermelők terményeinek eladása. Bár a Komáromi járásban e héten petíciót is indítottak az áldatlan helyzet megváltoztatásáért, a gútai Pikáli Róbert magánvállalkozó szerint hatékonyabb megoldásnak bizonyul a Facebookon általa létrehozott Termelői…

300 ezerre büntették az árust, aki aranyárban adta a csirkét a budapesti piacon

Megszületett a hatósági döntés a Lehel téri piacon a csirkehúst túlzott árakon áruló kereskedő ügyében, a vállalkozásra 300 ezer forintos bírságot szabott ki Budapest Főváros Kormányhivatala - közölte az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) csütörtökön.

Vespucci Partners, az új okos tőkealap-kezelő, mely amerikai-magyar hibrid startupokat nevel

Tavaly ősszel elstartolt a Vespucci Partners, Magyarország legújabb kockázati tőkealap-kezelője, amely valóban okos tőkét kínál a startupoknak. A budapesti székhelyű tőkealap missziójaként jelölte ki, hogy hidat teremtsen a közép-kelet-európai régió és az Egyesült Államok között.