Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 81 hír

Megkezdődött a Magyar Mozgókép Szemle

Megkezdődött a Magyar Filmdíj 2020 – Magyar Mozgókép Szemle; a szombatig tartó rendezvényen 59

Tegnap megkezdődött a nagyböjt

Erdély Ma
-
  Ma 07:38 Kultúra

Február 26-án, szerdán megkezdődött a negyvennapos böjt, amellyel a keresztények húsvétra, Jézus feltámadásának ünnepére készülnek. Nagyböjt első napja, hamvazószerda szigorú böjti nap.

Hamvazószerdával megkezdődött a nagyböjti időszak, amely bűnbánatra hív

Hamvazószerdával megkezdődött a nagyböjt a katolikus egyházban, szerdán sok helyütt elvégezték a hamvazás szertartását. A szentelt hamuval homlokra rajzolt kereszt bűnbánatra hívja az embert.

Újabb elnök hagyta ott a Jobbikot

Mandiner
-
  Tegnap 18:44 Vélemény

Hetfőn önkormányzati képviselők, kedden Szávay István, ma a debreceni és a marosvásárhelyi elnök hagyta ott a Jobbikot.

Megkezdődött a Jurassic Word 3 forgatása

Nem csak a dinók térnek vissza.

Megkezdődött a Jurassic Word 3 forgatása

Nem csak a dinók térnek vissza.

Megkezdődött a Lackner-ügy tényfeltáró vizsgálata

A bizottság tagjai megkapták a hangfelvételek kapcsán a Magyar Nemzetben megjelent cikkeket, valamint azok kapcsán a magyarnemzet.hu oldalon nyilvánosságra hozott hangfelvételek leiratát.

Megkezdődött a Jurassic World 3 forgatása

A cím utalás arra, hogy a filmben a dinoszauruszoké a Földön a legfőbb hatalom. A J. A. Bayona által rendezett 2018-as, korábbi epizódban, mely a Jurassic World: Bukott birodalom címet viselte, az őslények kiszabadulnak a fogságból. A Jurassic World új folytatásában ismét Chris Pratt és Bryce Dallas Howard játssza a főszerepet. Sam Neill,…

Megkezdődött három nem állami humánszolgáltató ellenőrzése

ÁSZ
-
  Tegnap 14:20 Gazdaság

Az Állami Számvevőszék Elnöke által jóváhagyott ellenőrzési program alapján megkezdődött a felkészülés az Aranyló Napraforgó Alapítvány, az ARSIS Közhasznú Alapítvány és a Napfény 2001 Szociális Szolgáltató Közhasznú Nonprofit Kft. ellenőrzésére.

Megkezdődött a húsvét előtti böjt

A katolikus hagyomány szerint húsvét mozgó ünnep, ezért minden évben máskor ünnepelik. A böjti időszak a 7. század óta hamvazószerdával kezdődik a keresztény egyházi naptárban. Az idén február 26-án vette kezdetét a húsvétot megelőző 40 napos böjt. Húshagyó kedd az idén február 25-re esett, a húsos ételek fogyasztásának utolsó napja…

Megkezdődött a Jurassic Word 3 forgatása

Megkezdődött a Jurassic World 3 forgatása: a film rendezője, Colin Trevorrow kedden közölt a Twitteren fotót a forgatás első napjáról, ...

Második lett az év magyar nagykoncertje szavazáson a KecskemétRocks2019

Hiros
-
  Tegnap 10:11 Megyei

Huszonöt jelölt közül lett második a KecskemétRocks2019 a tavalyi év legjobb magyarországi nagykoncertjét kereső szavazáson.

Jordán Tamás a Nemzet Színésze: kiderült, hogy zajlott a titkos szavazás

Kedden, délután három órakor kezdődött Andorai Péter utódjának kiválasztása a Nemzeti Színházban. A tizenegy művész közül kilencen tudtak részt venni személyesen a voksoláson, Törőcsik Mari és Máthé Erzsi telefonon szavaztak, végül Jordán Tamás mellett döntöttek egyhangúan. A Ripost részleteket tudott meg a választás menetéről.

Megkezdődött a büntetőper, de a fűtőmű üresen árválkodik

Boon
-
  Tegnap 08:00 Belföld

Még nem tudni, mi a terve jelenlegi önkorálló, lényegében gazdátlan épülettel.