Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Megkezdődött, de felfüggesztették Nicolas Sarkozy volt francia köztársasági elnök perét

Megkezdődött hétfőn a párizsi büntetőbíróságon a befolyással való üzérkedéssel és korrupcióval gyanúsított Nicolas Sarkozy pere. A volt francia államfőt és ügyvédjét azzal vádolják, hogy meg akartak vesztegetni egy magas rangú bírót információkért cserébe.

Akinek a nevéből megalkották a jelzőt, ami a zsenialitás felsőfokát jelenti

Index
-
 Ma 17:08Sport

Pavel Dacjukot véletlenül fedezték fel az Urálban, minden idők legsokoldalúbb játékosa vált belőle.

Nagyobb fokozatra kapcsolnak Németországban a koronavírus-fronton: már decemberben megkezdődhet a lakosság olt…

Blikk
-
 Ma 17:07Külföld

Legkésőbb 2021 elején, de talán már idén decemberben elkezdődhet Németországban a lakosság oltása az új típusú koronavírus (SARS-Cov-2) ellen - mondta a szövetségi kormány egészségügyi minisztere hétfőn az IDT Biologika oltóanyag-fejlesztő és -gyártó társaság dessaui központjában tett látogatásán.

5+1 isteni, diétás vacsora 300 kalória alatt, amit bűntudat nélkül fogyaszthatsz

Bien
-
 Ma 17:05Életmód

Ha valamit ki kellene emelnünk a sorból, ami segítségével könnyű fogyni, akkor az a megreformált vacsora lenne. Sokan egész nap helyesen étkeznek, ügyelnek a kalóriákra, ám este elszalad velük a ló, és nassolnak a tévé előtt. Mutatunk most néhány alternatívát, amikkel könnyen jól lakhatsz, ám nem terheled le a gyomrodat a nap utolsó…

Baj van a Twitter új funkciójával: nem tűnnek el a 24 óra után az eltűnős bejegyzések

HVG
-
 Ma 17:03Infotech

A Twitter november 17-én jelentette be, hogy globálisan is bevezeti a Fleets nevű funkciót, ám rövid időn belül már a második probléma merült fel a fejlesztéssel kapcsolatban.

Gáti Oszkár: „Szörényi öregecske, nem kell komolyan venni”

Gáti Oszkár szerint egy bizonyos kor után elkövetkezik az az idő, amikor az ember már nem tudja, mit beszél – írta meg az atv.hu a Spirit FM műsorára hivatkozva.

Kényeztető sorozatok, amik azonnal jobb kedvre derítenek

Glamour
-
 Ma 17:00Kultúra

Amikor semmi máshoz nincs kedved, csak bámulni a képernyőt

Tanú vallotta a bíróságon: látta, amint Vv Fanni testét a karjában vitte a garázsba a gyanúsított

Indirekt
-
 Ma 17:00Belföld

Hétfőn a Fővárosi Törvényszéken folytatódott a VV Fanni megölése miatt indult büntetőper. Az első órában a bíróság zárt tárgyalást tartott, fél 11-től azonban már a sajtó képviselőit is beengedték a tárgyalóterembe. Miután a tárgyalást nyilvánossá tették, az úgynevezett „5-ös számú tanút” hallgatták meg, aki azért kérte, a neve ne szerepeljen,…

Néhány perc az inflációról, ami örökre megváltoztatja az életed

Az elmúlt 2-3 évben fontos témává lépett elő az ügyféltalálkozóinkon az infláció kérdése, hiszen partnereink jelentős része inflációs robbanást érzékelt a mindennapokban, miközben a hivatalos inflációs adatok a jegybank 3%-os inflációs célja körül alakultak ebben az időszakban. Látszólag jelentős ellentmondás van a két tényező között, de ha…

Szörnyekért nem kell Loch Nessig menni – Öt mitikus lény, amely a legendák szerint Magyarországon tanyázik

WMN
-
 Ma 17:00Életmód

Mindenki hallott már a mumusról és a vasorrú bábáról, de kattintás után öt olyan lényről olvashattok, amelyekkel Magyarország bizonyos területein lehet összefutni. Elvileg. Ti találkoztatok már az egyik legendás lénnyel? Vagy ismertek még ilyen rémeket? Írjátok meg nekünk kommentben!

Óriási béremelésre készül a kormány, csak azok nem kapnak, akik rászorulnának

Napi.hu
-
 Ma 17:00Belföld

Közel duplájára emelné a kormány a rendészeti szervek országos vezetőinek és megyei parancsnokainak illetményét jövő januártól. A közrendőrök ebből a körből kimaradnak - írja a Mérce.

A bölcs mérlegelés most hiábavaló – A bunkósbot ész-érvnek nem jó, de időnként hatásos

”Boldog az a nép, amelynek történelme unalmas!” – mondta valamikor egy bölcs, s bizonnyal igaza volt. Ránk most ismét izgalmas