Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 7 hír

Élelmiszeripari üzemek épülnek a városban

Teol
-
 20.11.28 16:00Megyei

Élelmiszer-feldolgozó üzemcsarnok építése kezdődött nemrég Tolnán, a 6-os út fácánkerti elágazója melletti, Tolna felé eső üres telken.

Lázár János: óriási változások jöhetnek a magyar élelmiszeriparban

Magyarország 20 millió ember élelmezésére is képes lenne, de még saját magát sem tudja ellátni, ezért szorul importra az élelmiszeriparban, mondta Lázár János kormánybiztos a Rádió 7 csütörtöki műsorában. A politikus szerint Magyarországon korszakváltás előtt áll az élelmiszeripar.

Székács Elemér Református Gimnázium, Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium

Kedves leendő Kilencedikesek! Tisztelt Szülők, Érdeklődők! A Székács Elemér Református Gimnázium, Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium immár 80. éve a térség meghatározó jelentőségű oktatási intézménye, mely Jász-Nagykun-Szolnok megyében, Törökszentmiklóson, a vasútállomáshoz közel…

Digitalizált minőségirányítási kézikönyv az élelmiszeriparban

Gyártástrend
-
 20.11.26 11:11Cégvilág

A mai világban az intelligens rendszerek segíthetnek minket a mindennapi és üzleti életben is. Vannak azonban területek, ahol a digitális technológia használata jól látható előnyöket biztosít, mégsem elterjedt. Ilyen területnek számít a minőségbiztosítás az élelmiszeriparban.