Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

F1: Hamilton már csak szórakozott; Vettel ravasz akar lenni, mint a róka

Lewis Hamilton szerezte meg a rajtelsőséget a Formula–1-es Bahreini Nagydíj időmérőjén. A Mercedes versenyzője annak ellenére teljesített ennyire magabiztosan, hogy már két héttel ezelőtt bebiztosította az idei világbajnoki címet. Valtteri Bottas ismét alulmaradt a csapattársával szemben, s a finn versenyző ennek továbbra sem érti az okát. A Red…

Akár már jövő héten megkezdhetik az orosz vakcina tesztelését a magyar szakemberek

Magyarország és Oroszország tovább erősíti az együttműködést az egészségügy fejlesztésében.

Exhumálni akarják Dániában a koronavírus miatt tömegsírba temetett nyérceket

Tömegével mészárolták le a nyérceket Dániában, miután kiderült, hogy azok terjesztik a koronavírust. Azonban hiba csúszott a számításba.

Albon tüske akar lenni a Mercedes stratégiájában

F1világ
-
 Ma 18:14Forma1

A Red Bull ifjú versenyzője, Alex Albon abban bízik, a második helyről rajtolva megzavarhatják majd az élről startoló Mercedesek stratégiáját. A thai versenyző elégedett a 4. hellyel, főleg azok után, hogy szombaton ripityára törte versenyautóját.

Farm VIP - Sydney van den Bosch: "Vele akarunk a legkevésbé egy fedél alatt élni"

Life
-
 Ma 18:03Életmód

Ahogy megírtuk, új mérföldkőhöz érkezett a Farm VIP játéka. A két csapat összeköltözhet a parasztházban. Ez egyrészt öröm, ugyanis minddenki megszabadulhat a pajtabeli kényelmetlenségtől, másrészt feszültségforrás is. A sárga csapat ugyanis úgy véli, náluk sokkal nagyobb a nyugalom, mint eddigi ellenfeleiknél, és félnek, hogy a pirosakkal…

Az osztrákok több mint fele részt venne az országos tesztelésen

Ausztriában a lakosok több mint fele hajlandó részt venni abban a jövő héten induló, az egész országra kiterjedő antigén-tesztelésben, amelynek célja, hogy teljesebb képet kapjanak a lakosság koronavírus-fertőzöttségének mértékéről.

Egy tizenéves fiú exhumáltatni akarja Maradona testét

Santiago Lara állítja, a legenda volt az édesapja.

Nyolc hónap után újra találkozhatott a 63 éve házas férj és felesége

Metropol
-
 Ma 17:45Bulvár

A koronavírus-járvány miatt rengeteg embernek kellett nélkülöznie szeretteit, de az ilyen pillanatokért megéri vigyázni egymásra.

Albon felesküdött a Mercedesek bosszantására

Formula
-
 Ma 17:42Forma1

Önmagához képest kimagasló eredményt ért el a Bahreini Nagydíj időmérőjén Alex Albon, aki a negyedik rajtpozíciót szerezte meg. A futamon célja a Mercedesek idegesítése.

Az év, amikor a maszkos Mikulás miatt összetörhetnek a kisgyermekek álmai – Ha nem akarja ezt, mondja neki a követk…

Blikk
-
 Ma 17:12Bulvár

A 2020-as év karácsonyi időszaka lesz az az év, amikor sok kisgyermek álma inog meg, vagy épp törik darabokra. Mert, hogyan magyarázzuk el nekik, akik még hisznek benne, az "igaziban", hogy eljön, és várják, azt, hogy idén mégsem jön. Vagy, ha jön is, maszk lesz rajta? Mit tegyünk járvány idején a gyermekünkkel, ha nem akarjuk, hogy…

Hamilton: Csak jól akartam érezni magam

Lewis Hamilton elhatározta, hogy a Bahreini Nagydíj hétvégéjén egyszerűen „jól akarja érezni magát”, és elmondta, úgy szerezte meg a pole pozíciót, hogy semmiféle nyomás nem volt rajta.

A gondozottak csaknem fele koronás, tizenketten pedig belehaltak a betegségbe egy soproni idősotthonban

A részletes adatokat Szél Bernadett préselte ki Müller Cecília hivatalából. A független képviselő azt írja, helyi civilek keresték meg azzal, hogy a Soproni Szociális Intézmény – Idősek Otthonában, aminek fenntartója a soproni önkormányzat, nagyon súlyos a helyzet és a hozzátartozók nem kaptak tájékoztatást. A hozzá eljutott beszámolók szerint az o

Csodás fotón L.L. Junior felesége és kislánya, Lili

Megkapó fotót posztolt az Instagramján L.L. Junior feleségéről, Kingáról ls nemrég született bajájukról, Liliről. "Hölgyek az életemben" - írta a képhez a zenész. 

Felépült a koronavírusból – elárulta, mivel gyógyította magát Merkely Béla

A Semmelweis Egyetem rektora is átesett a koronavíruson, a harmadik napon nagy fájdalma és láza lett, és gyengeség gyötörte. Az ATV Egyenes Beszéd című műsorában beszélt arról, mivel kezelte magát otthon. Két napig azt hitte, megússza hőemelkedéssel és torokfájással a koronavírust Merkely Béla, de aztán lázas lett és nagy fájdalmai…