Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Karanténban készül a férfi válogatott

Ferencz Csaba után két másik játékos is koronavírusos a tesztek alapján a szlovéniai Európa-bajnoki selejtezőre készülő magyar válogatottban.

Az adóemelés ellen tiltakozik a jászberényi Fidesz-frakció

Szoljon
-
 Ma 07:00Belföld

Tamás Zoltán, a városi képviselő-testület fideszes frakcióvezetője képviselőtársai társaságában fejtette ki véleményét.

Hihetetlen, öt hónap alatt veszített el mindenkit, akit szeret

Metropol
-
 Ma 07:00Bulvár

Sorra érték a csapások a fiatal asszonyt, magányos házi karanténjában minden gondolata elvesztett szerettei körül forog.

Újabb bírósági ítélet mondta ki, hogy Márki-Zay Péter hazudik

A Kúria is megállapította, hogy Márki-Zay Péter hazudott a vásárhelyi kórházzal kapcsolatban még 2018 tavaszán. A polgármester a valótlan állításaival megsértette az intézmény jó hírnevét, ezért 800 ezer forint sérelemdíj megfizetésére, valamint az eddigi teljes perköltség viselésére kötelezték – tájékoztatta lapunkat Kriveczky György, az egészségü

Személyesen is bekopoghat a főnök ellenőrizni a távmunkát

Az otthoni munkavégzés szabályozását célzó friss kormányrendelet alapján a foglalkoztató már nem dönthet egyoldalúan a home office bevezetéséről.

Tiba István megdöbbent, milyen gyakori a nők elleni erőszak

A tisztelt országgyűlési képviselőnek nem a közösségi médiában kellene sajnálkoznia, fel is léphetett volna a nők bántalmazása ellen: ismerős az Isztambuli Egyezmény?

Dráma: a férfi a szomszédból ország-világnak kiteregette a házaspár titkát

Dívány
-
 Ma 06:00Kultúra

Mai kattintásvadászat-paródiánk főhőse a szomszédos Romániában született, de francia nyelven alkotó Eugène Ionesco, A kopasz énekesnő írója.

Börtönben ülve csalt ki pénzt nemlétező nyereményjátékra hivatkozva egy férfi

Nem jogerős ítélet született annak a férfinak az ügyében, aki büntetése letöltése alatt egy távközlési cég munkatársának adta ki magát, s így telefonon pénzt csalt ki egy nőtől.

A maszk nemcsak a Covid ellen segít, hanem emiatt kevesebb a légúti megbetegedés is

Borsod24
-
 Ma 05:58Belföld

Bár alapvetően a koronavírus terjedése ellen viseljük, hasznos lenne “egyszerű” influenzaszezonokban is, hogy blokkolja a betegség terjedését. A maszkviselés nemcsak a koronavírus-fertőzéstől védhet meg, hanem más, cseppfertőzéssel terjedő betegségektől is. Idén szeptember negyedik hetében kétszer kevesebb légúti fertőzött volt, mint…

130 ellenzéki kerülhet börtönbe Kambodzsában

Megkezdődött Kambodzsában csütörtökön annak a csaknem 130 ellenzéki politikusnak és aktivistának a pere, akit politikai tevékenysége miatt árulással vádoltak meg.

Fegyházbüntetésre ítéltek egy idős embereket megkárosító férfit

Három év nyolc hónap fegyházra ítélt a bíróság első fokon, nem jogerősen egy férfit, aki idős embereket károsított meg, miután őket megtévesztve bejutott az otthonukba – közölte a Fővárosi Főügyészség. A vádirat szerint a 42 éves férfi ügyvédnek, kárfelmérő vagy közös költséget behajtó önkormányzati dolgozónak, egy alkalommal a háziorvos…

130 ellenzéki pere kezdődött Kambodzsában

Megkezdődött Kambodzsában csütörtökön annak a csaknem 130 ellenzéki politikusnak és aktivistának a pere, akit politikai tevékenysége miatt árulással vádoltak meg. Egyikük koncepciós pernek nevezte az eljárást, amelynek vádlottjai többségükben az egykori Kambodzsai Nemzeti Megmentés Pártjának tagjai, amely 2017-ig az egyetlen ellenzéki…