Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

23 éves, dolgozó fiatalt interjúvoltak a HírTV-ben, de elfelejtették közölni, hogy ő a Fidelitas közép-dunántúli vezetője

444.hu
-
 Ma 14:04Belföld

„Örülök, hogy ilyen kormányunk van, aki támogat minket, fiatalokat, ellenben a baloldallal, akikre mi soha sem számíthattunk, mi fiatalok, de szerintem az idősek sem.”

Rakonczay Gábor: Hallucinációim voltak

Fel kellett adnia az Atlanti-óceán SUP-átevezését.

Kiderült, miért kellett helikopterrel kimenteni Rakonczay Gábort az óceánról - életveszélyben volt a sportoló

Drámai körülmények között, helikopterrel kellett kimenteni Rakonczay Gábort az óceánról. Most kiderült, mi történt a magyar sportolóval.

Csorváson és Békéscsabán volt dolguk a megye rendőreinek

Csorvás külterületén balesetnél helyszíneltek, Békéscsabán szabálysértés miatt intézkedtek a rendőrök. Csorvás külterületén, 2021. január 15-én 10 óra 45 perc körül egy kisteherautó hátulról nekiütközött egy személygépkocsinak. A mentők az előbbi jármű vezetőjét könnyű sérüléssel vitték kórházba. A baleset okát és körülményeit a…

Volt olyan pankrátor, akit végül holtában hirdettek bajnoknak

Beol
-
 Ma 12:19Sport

Az olimpia a földkerekség legnagyobb sporteseménye, s az is köztudott, hogy Görögországhoz kapcsolódik.

Hosszú sorokban vártak a betegek a fagyos hidegben az egyik budapesti szakrendelőnél

SzMo
-
 Ma 12:05Egészség

„A kizsigerelt, túlterhelt, pandémiával is küzdő, összeomlott egészségügyben, a problémákat csak eltussoló, de nem kezelő rendszer áldozatai vagyunk mindannyian: betegek és egészségügyi dolgozók is” – írta egyikük.

A koronavírus legfiatalabb áldozata egy 31 éves férfi: túlsúlyos volt

Life
-
 Ma 12:01Bulvár

A koronavírus tájékoztató honlapján közzétették az adatokat a fertőzés következtében elhunytakról.

Zseniális fejlesztőmérnök volt a 90 éve elhunyt Kandó Kálmán

PestBuda
-
 Ma 12:00Kultúra

Kilencven évvel ezelőtt hunyt el Kandó Kálmán, a Ganz gyár kiváló tervezőmérnöke. Munkásságának eredménye a nagy hatásfokú generátorok, transzformátorok, elektromos motorok megalkotása. Egyedülálló fejlesztései révén az elektromos áramot az addigiaknál sokkal eredményesebben tudták felhasználni.

31 éves volt a koronavírus-járvány legfiatalabb áldozata pénteken

87, többségében idős, krónikus beteg hunyt el a koronavírus következtében pénteken – derült ki a kormányzati tájékoztatóoldal szokásos napi jelentéséből. Meghalt 87 beteg, 1438-cal nőtt a fertőzöttek száma szombatra Sajnos azonban kivétel is akad, a listán szerepel ugyanis egy fiatal, 31 éves férfi is, akinél alapbetegségként mentális retardációt…

Torzít a statisztika: valójában jelenleg népességarányosan Szlovákiában szedi a legtöbb áldozatot a járvány a világon

A szlovák statisztika nagyon szigorúan kezeli a koronavírus-járványban elhunytak feltüntetését.

Késsel fenyegette volt párját és annak élettársát – Letartóztatták

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság azzal gyanúsít egy 66 éves férfit, hogy 2021 év eleje óta visszatérően zaklatja volt párját és annak jelenlegi élettársát, akiket egy alkalommal késsel is megfenyegetett.