Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Kriptotőzsdére mennek a legjobb magyar kortárs művészek alkotásai

Az Interart Alapítvány kezdeményezésére, a legkiválóbb hazai kortárs művészek rövidesen lehetőséget kapnak, hogy alkotásaiknak virtuális eredeti másolatai blokklánc technológia alkalmazásával megjelenhessenek a kriptotőzsdén. Az ArtPass.Cards projekt egy olyan magyar ötlet, mely a világon elsőként teremt globális és hitelesített…

Magyarország önellátó lehet tojásból

Az agrárfejlesztési támogatásoknak köszönhetően Magyarország önellátóvá válhat tojásból - mondta az Agrárminisztérium (AM) mezőgazdaságért és vidékfejlesztésért felelős államtitkára a tojásfogyasztást ösztönző idei kampány szerdai sajtótájékoztatóján Budapesten.

Katonai labort adott át az NMHH elnöke a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen

Speciálisan az egyetem igényeire szabott mikrohullámú hírközlési eszközöket és hozzájuk tartozó szimulációs szoftvereket adományozott a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság a Nemzeti Közszolgálati Egyetem (NKE) Hadtudományi és Honvédtisztképző Karának.

Itt egy szám arra vonatkozóan, mennyi beoltott magyar kerül kórházba

Zacher Gábor osztotta meg az elmúlt hetek-napok tapasztalatait.

Egyre megdöbbentőbb, hogy mennyi időt töltünk a mobil nézegetésével

Egy felmérés szerint egy átlagos iPhone-felhasználó 7 nap alatt egy teljes munkahetet tölt el a mobilképernyő nézegetésével.

Tűz ütött ki egy újpesti irodaház pincéjében

Mintegy negyven négyzetméteren keletkezett tűz egy irodaház pincéjében, a IV. kerületi Kiss Ernő utcában. A helyszínre kiérkezett fővárosi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral már körülhatárolták a lángokat. Az egységek az átvizsgálás közben egy embert találtak, akit kimentettek az épületből.

Tűz ütött ki egy újpesti irodaház pincéjében

Mintegy negyven négyzetméteren keletkezett tűz egy irodaház pincéjében, a IV. kerületi Kiss Ernő utcában. A helyszínre kiérkezett fővárosi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral már körülhatárolták a lángokat. Az egységek az átvizsgálás közben egy embert találtak, akit kimentettek az épületből.

Merész, átlátszó fehérneműben mutatta meg magát a magyar modell

Origo
-
 Ma 16:25Bulvár

Legújabb fotója nem sokat bíz a fantáziára.

Magyarország egyenlőbb ország lett a kereszténydemokrata kormányzással

A baloldali kormányzás 2010-es leváltásával Magyarország egyenlőbb ország lett – közölte Németh Zsolt fideszes országgyűlési képviselő.

Halálra vert egy budapesti pizzériában egy embert egy rendszeresen kötekedő férfi

Máskor is provokálta a vendégeket, most azonban egyiküket meg is ölte.

Asztalitenisz: a magyar szövetség meghosszabbítja a kapitányok szerződését

NSO
-
 Ma 16:18Sport

A Magyar Asztalitenisz-szövetség (MOATSZ) elnöksége legutóbbi ülésén megtárgyalta és elfogadta a felnőtt szövetségi kapitányok olimpiai, paralimpiai és Európa-bajnoki beszámolóit, egyúttal megbízta a főtitkárt a szakemberek szerződésének meghosszabbításával – írja az MTI.

Ezek a legjobb magyar élelmiszerek a britek szerint

Forbes
-
 Ma 16:18Cégvilág

Magyar paprikamag-olaj, paprikaőrlemény és szőlőpálinka a legjobbak között.

Újabb díjat kapott a műanyagipart áramvonalasító magyar startup

A Haris Digital magyar startupként a kis- és közepes vállalatok gyártás-digitalizációjával foglalkozik. A közelmúltban több versenyen is megmérették technológiájukat: a harmadik helyet szerezték meg a SelectUSA Investment Summiton, Amerika egyik legrangosabb startuprendezvényén, legutóbb pedig egy magyar seregszemlén, az iPon Novation…