Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 267 hír

A britek közel fele megállapodás nélkül is otthagyná az EU-t

A britek jó része inkább támogatná az Egyesült Királyság európai uniós tagságának megállapodás nélküli megszűnését.

A britek jó része inkább megállapodás nélküli kilépést akar, mint újabb Brexit-szavazást

Úgy tűnik, nincs nagy keletje annak, hogy a parlamenti ellenzék legnagyobb erejét alkotó Munkáspárt vezetője a Boris Johnson elleni bizalmatlansági indítvány révén átvegye a kormányzást és új népszavazást írjon ki az EU-tagságról.

Durva lépéseket tervez a brit kormány a megállapodás nélküli Brexit esetére

Dehir
-
  Ma 12:06 Külföld

London - Rendkívül súlyos fennakadások lehetnek, ha október 31-én megállapodás nélkül szűnik meg a brit európai uniós tagság.

Lapértesülés: súlyos fennakadásokra számít a brit kormány a megállapodás nélküli kilépés esetén

Rendkívül súlyos fennakadásokra számít a brit kormány egy lapértesülés szerint abban az esetben, ha október 31-én megállapodás nélkül szűnik meg a brit európai uniós tagság. A The Sunday Times című konzervatív vasárnapi lap birtokába került friss kormányzati dokumentumokból kiderült, hogy a lakosság és a vállalkozások csak kis…

A britek jó része inkább támogatja a megállapodás nélküli kilépést

A britek jó része inkább támogatná az Egyesült Királyság európai uniós tagságának megállapodás nélküli megszűnését, mint azt, hogy a parlamenti ellenzék legnagyobb erejét alkotó Munkáspárt vezetője a konzervatív miniszterelnök elleni bizalmatlansági indítvány révén átvegye a kormányzást és új népszavazást írjon ki az EU-tagságról.

Rita Ora új Deichmann cipőkollekciója már kapható

Glamour
-
  Ma 10:45 Divat

A brit énekesnő és dalszerző, Rita Ora a DEICHMANN új őszi-téli kollekciójának arca

Inkább megállapodás nélküli Brexit, mint baloldali miniszterelnök

A britek többsége inkább támogatná a megállapodás nélküli Brexitet, mint azt, hogy a Munkáspárt vezetője legyen a miniszterelnök.

A britek csaknem fele megegyezés nélkül is kilépne az Európai Unióból

A megkérdezettek csaknem fele választaná a rendezetlen Brexitet azzal szemben, hogy a Munkáspárt kormányra kerülve megvalósítsa saját Brexit-politikáját.

Jogsi nélkül ittasan vezetett a 16 éves fiatal

A helyi járőrök Esztergomban állítottak meg egy személygépkocsit 2019. augusztus 17-én kora reggel. Az autót egy 16

A britek jó része inkább támogatja a megállapodás nélküli kilépést, mint Jeremy Corbyn kormányfővé választását

A britek jó része inkább támogatná az Egyesült Királyság európai uniós tagságának megállapodás nélküli megszűnését, mint azt, hogy a parlamenti ellenzék legnagyobb erejét alkotó Munkáspárt vezetője a konzervatív miniszterelnök elleni bizalmatlansági indítvány révén átvegye a kormányzást és új népszavazást írjon ki az EU-tagságról. A…

Ha jogsi nélkül vezetsz, legalább forgalmid legyen, mert ez történik

Esztergom-kertvárosban állítottak meg a helyi járőrök egy személygépkocsival közlekedő férfit 2019. augusztus 17-én délután. Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság 2019. 08. 18., v – 07:01 Az esztergomi férfit a rendőrök őrizetbe vették.

Brexit - A britek jó része inkább támogatja a megállapodás nélküli kilépést, mint Jeremy Corbyn kormányfővé választásá…

A YouGov közvélemény-kutató intézet szombaton ismertetett felmérése szerint a megkérdezettek csaknem fele, 48 százaléka választaná a rendezetlen Brexitet azzal szemben, hogy a Munkáspárt kormányra kerülve megvalósítsa saját Brexit-politikáját. Ezzel szemben csak 35 százalékuk részesítené előnyben Jeremy Corbyn kormányfővé…

Aki nélkül nem volt négyes

Horváth Gábor, a kajak négyessel kétszeres olimpiai bajnok, sportága többi nagyságával egyetemben várja a szegedi világbajnokság rajtját.