Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 238 hír

A Sopron Balett művészeti vezetője számára bármelyik vakcina megfelelő

Már korábban átesett a koronavírus-megbetegedésen, ezért nemrég regisztrált is az oltásra Demcsák Ottó.

Meghan szerint rasszista a királyi udvar, ezért nem lett herceg Archie

Ripost
-
 Ma 11:50Bulvár

Meghan és Harry botrányos interjújában az egykori színésznő kijátszotta a rasszista kártyát is, de nem pont olyan témában, amiben hihető lenne.

Szijjártó Péter egészen új “aljassággal” vádolta meg Brüsszelt

Két súlyos, egyértelműen a szervezett bűnözéshez kapcsolódó biztonsági kihívással néz szembe a világ: az illegális migrációval és a növekvő drogfogyasztással, és Brüsszel egyik ellen sem

Gyász! 61 éves korában elhunyt a huszadik század egyik legnagyobb balett-táncosa

Patrick Dupond francia balettművész a hetvenes években szerzett hírnevet magának. A francia balett és kulturális élet megkerülhetetlen alakja 61 éves korában távozott az élők sorából.

A tökéletes megjelenés ára - a brit királyi család szigorú divatszabályai

Femcafe
-
 Ma 10:03Divat

A brit királyi udvar a világ egyik legbefolyásosabb családja, nem véletlen, hogy az átlagember felnéz minden tagjára, és el is várja tőlük a példamutató viselkedést. Ezek a tekintélyes nők és férfiak azonban szigorúbb szabályok szerint élnek, mint gondolnád. Nem csupán az etikett betartására figyelnek gondosan - az öltözködés terén is…

Brit királyi család - Döbbenetes dolgot nyilatkozott Meghan Markle

Harry herceg pedig még erre is rátett egy lapáttal. Egyre durvább viszony látszik kialakulni az udvar és a hercegi pár között.

Erről senki nem tudott: már napokkal a királyi esküvő előtt titokban összeházasodott Harry és Meghan

Harry és Meghan Markle az Oprahnak adott interjújukban árulták el, hogy már a királyi esküvőjük előtt összeházasodtak.

Meghan Markle már nem egyszer öngyilkos akart lenni a királyi család viselkedése miatt

Meghan Markle-nek a brit királyi család tagjaként érzett magány és intenzív ellenőrzés miatt öngyilkossági gondolatai voltak, miután összeházasodott Harry herceggel - erről maga a sussexi hercegnő számolt be az Oprah Winfreynek adott vasárnapi interjújában.

Jövőre megnyílik az ötcsillagos W Budapest Hotel az egykori balettintézet épületében

A DVM csoport integrált építészeti és építőipari szolgáltató megkezdte az Andrássy út 25. szám alatt álló Drechsler palota kivitelezési munkálatait. A Magyar Államvasutak Nyugdíjintézeteként és Állami Balettintézetként is ismert műemléképület

A Sopron Balett művészeti vezetője, Demcsák Ottó számára nem kérdés, hogy bármelyik vakcinát elfogadja

Már korábban átesett a koronavírus-megbetegedésen, ezért nemrég regisztrált is az oltásra Demcsák Ottó, a Sopron Balett művészeti vezetője. Nem kérdés számára, hogy bármelyik vakcinát elfogadja, erre buzdítja táncosait is.

Meghan Markle szerint a brit királyi család aggódott születendő gyereke bőrszíne miatt

Harry herceg és Meghan Markle Oprah Winfrey-nek adott interjút, megválaszolták azt is, miért léptek ki a brit királyi család kötelékéből.

Felfüggesztették az oltást az az AstraZeneca vakcináival Ausztriában, miután meghalt egy ápolónő

Felfüggesztették az AstraZeneca-vakcinával való oltást, miután egy 49 éves nő véralvadási komplikációk miatt életét veszítette, valamint egy 35 éves nőt pedig vérrög okozta tüdőembóliával kezelnek Zwettl városában, Ausztriában. Mindkét nő a zwettli klinikán dolgoztak ápolónőként.

Meghan Markle szerint a brit királyi család előre aggódott fia lehetséges bőrszíne miatt

Harry herceg és Meghan Markle interjút adtak Oprah Winfrey-nek, és súlyos válaszokat adtak a kérdésre, hogy miért hagyták ott a brit királyi családot.