Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 82 hír

Életfogytiglanra ítélték a kegyetlen tapétavágós gyilkost első fokon

Elsőfokú, nem jogerős ítéletében életfogytig tartó fegyházbüntetésre ítélte a bíróság azt a férfit, aki egy tapétavágóval vágta el ismerőse torkát - közölte a Fővárosi Főügyészség kedden az MTI-vel.

Ideiglenesen felfüggesztette működését a Hévízi Tófürdő

A Hévízi Tófürdő keddtől, azaz december elsejétől a járványügyi intézkedések miatt ideiglenesen felfüggesztette az üzemeltetést.

Tizennyolc év fegyházra ítélték a nőt, aki megverte idős szomszédját, majd magára hagyta

Index
-
 Ma 07:35Belföld

Az idős áldozata tizenhat órán át feküdt összekötözve a fűtetlen verandán.

Börtönbüntetésre ítélték a balatonszemesi kábítószer-terjesztőt, aki a helyi bűnmegelőzési egyesület autójával szállított…

A Somogy Megyei Főügyész­ség 2020 máju­sá­ban emelt vádat jelen­tős mennyi­sé­gű kábí­tó­szer­re elkö­ve­tett kábí­tó­szer keres­ke­de­lem bűn­tet­te és más bűn­cse­lek­mé­nyek miatt öt fér­fi­val szem­ben, akik közül négyen keres­ke­dői lán­co­la­tot lét­re­hoz­va lát­ták el…

Szír embercsempészt ítéltek el Szombathelyen

2 év 6 hónap börtönbüntetést és 5 év Magyarország területéről történő kiutasítást kapott első fokon.

Balatoni drogkereskedőket ítéltek szabadságvesztésre

A banda tavaly júniusban bukott le, és elfogásuk után derült ki, hogy a drogdílerek tagjai az önkormányzat által bőkezűen támogatott helyi bűnmegelőzési egyesületnek.

Romániában öt év börtönre ítélték Markó Attila volt államtitkárt

Jogászvilág
-
 Tegnap 10:42Gazdaság

Első fokon öt év letöltendő börtönbüntetésre ítélte a bukaresti ítélőtábla pénteken Markó Attila volt kisebbségügyi államtitkárt egy újabb kártérítési perben.

Felfüggesztettel megúszta a buszvezetőt bántalmazó férfi

Gyorsított eljárásban hat hónap, két évre felfüggesztett börtönre ítélt a bíróság egy férfit, aki a kiskőrösi buszpályaudvaron meglökte, rángatta és hasba rúgta a buszvezetőt. A Bács-Kiskun Megyei Főügyészség pénteki közleménye szerint a férfi november 13-án a kiskőrösi pályaudvaron fel akart szállni az Izsákra induló autóbuszra, de nem volt…

A lengyel Custos Virtutum díjat Varga Juditnak ítélték oda idén

Varga Judit igazságügyi minisztert tüntették ki vasárnap Az értékek megőrzője (Custos Virtutum) nevű, a varsói Waclaw Felczak Lengyel-Magyar Együttműködési Intézet által adományozott díjjal.

Varga Juditnak ítélték oda idén a lengyel Custos Virtutum díjat

Varga Judit igazságügyi minisztert tüntették ki vasárnap Az értékek megőrzője (Custos Virtutum) nevű, a varsói Waclaw Felczak Lengyel-Magyar Együttműködési Intézet által adományozott díjjal, az ünnepségen kiemelték a politikus kiállását a közép-európai értékekért.

Varga Juditnak ítélték oda idén a lengyel Custos Virtutum díjat

Az ünnepi gálán kiemelték a politikus kiállását a közép-európai értékekért.

Varga Juditnak ítélték oda idén a lengyel Custos Virtutum díjat

Varga Judit igazságügyi minisztert tüntették ki vasárnap Az értékek megőrzője díjjal.

Varga Juditnak ítélték oda idén a lengyel Custos Virtutum díjat

Egy biztos, a díj elismerése mindannak, ami az ezeréves barátság során közös a lengyelekben és a magyarokban.

Varga Juditnak ítélték oda a lengyel Custos Virtutum díjat

Az igazságügyi miniszterhangja az utóbbi időben meghatározóvá vált a visegrádi csoport problémaköre, elsősorban a jogállamisággal, a szülők és gyermekek jogaival kapcsolatos jogalkotás terén.