Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 89 hír

Eldurrant az agya: vizsga közben támadt rá tanárjára egy 15 éves hajdúhadházi diák

A Debreceni Járási Ügyészség közfeladatot ellátó személy elleni erőszak miatt emelt vádat azzal a fiatalkorúval szemben, aki osztályozóvizsgán bántalmazta az őt figyelmeztető pedagógust.

A gyerek agyán látszik, ha a szülőt trauma érte

24.hu
-
 Ma 10:45Tudomány

A szülő lelki traumája megváltoztatja a gyerek agyi működését is.

Jöhet az agyrázkódáscsere

A futball nemzetközi szabályalkotó testülete már rábólintott a változtatásra,a Premier League klubjai ma döntenek, alkalmazzák a klubvilágbajnokságon is.

Milyen gyakran cserélsz ágyneműt? A mikrobiológus szerint hamar “botanikus kertté” válhat az ágyunk

Körkép
-
 Tegnap 21:06Határtalan

A múltban végzett felmérések szerint az emberek havonta egyszer vagy kétszer váltanak ágyneműt, azonban Philip Tierno mikrobiológus szerint ez kevés. Elmondása szerint az ágy hamar baktériumokkal és gombákkal telített „botanikus kertté“ válhat.   Mivel az életünk harmadát ágyban töltjük, ezért ennek a helynek a higiéniája minden háztartás…

Tegyél citromot az ágy alá: fantasztikus, ami történni fog!

Régóta tudjuk, hogy a citrom az egyik legnagyobb természetes segítségünk. C-vitamin tartalmával egészségünket védi, sőt, a háztartásban is bevethető. Most azonban egy merőben új oldaláról ismerhetjük meg.

Újabb modern ágyak érkeztek az egri kórházba

Közel 70 millió forint értékben idén újabb ágyak érkeztek  Markhot Ferenc Kórházba, az Országos Kórházi Főigazgatóság...

Borzalmas részletek a balatonszemesi gyilkosságról: agyonverte apját majd elvágta a torkát (18+)

Borzalmas családi tragédia történt Balatonszemesen. Apa és fia között annyira elfajult egy vita, hogy a férfi agyonverte idős édesapját egy kalapáccsal, majd elvágta a torkát.

Tízmilliós ágyfejlesztés az egri kórházban

hirado.hu
-
 Tegnap 15:50Belföld

Az újabb húsz, korszerű ágyat a kórház neurológiai osztályán helyezik el.

Kis híján agyonvertek egy fiatalt a nyílt utcán

Négyen, botokkal és vascsővel támadtak rá a két fiúra Létavértesen.

Újabb szörnyű részletek: saját apját verte agyon egy kalapáccsal, majd elvágta a torkát a balatonszemesi gyilkos

Emberölés miatt őrizetbe vették azt a 40 éves balatonszemesi férfit, aki egy elfajuló vita hevében tegnap kalapáccsal fejbe verte, majd elvágta édesapja nyakát egy késsel. A férfi beismerte, megölte édesapját.

Ismét új, modern ágyak érkeztek az egri kórházba

Közel 70 millió forint értékben idén újabb ágyak érkeztek  Markhot Ferenc Kórházba, az Országos Kórházi Főigazgatóság „Egységes ápolási eszközpark kialakítása” című kiemelt EFOP pályázati projektnek köszönhetően, segítve a koronavírus-járvány elleni hatékony védekezést is.

Másfél méteres, átlátszó képernyőjű TV-t rakna ágyunk végébe az LG

PC Fórum
-
 Tegnap 11:00Infotech

Bár az elmúlt egy-két év során - a kijelzőtechnológiák fejlődésével párhuzamosan - már láttunk pár furcsa ötletet felmerülni a TV-kkel kapcsolatban a gyártók részéről, ezek mind csak jelenthetnek az LG egy, a napokban a CES 2021 alkalmából közétett videójában látható társuknak, illetve az általa képviselt víziónak.

Wikonkál Norbert: Egy több mint 4600 ágyas kórházegyüttesért felelek

Civil és katonai egészségügyi fejlesztések indultak a Magyar Honvédség Egészségügyi Központban, mondta az intézmény főigazgatója az MTI-nek.

Így érheted el, hogy az legyen az ágyban, amit szeretnél

Blikk
-
 Tegnap 09:25Szex

Sok kapcsolatban a szexuális vágyak kifejezése rengeteg feszültséget eredményez. Sokan panaszkodnak arra, hogy a párjukkal nem lehet beszélni, mert úgyis nemet mond, úgysem értené meg, amit mondunk neki, csak pofákat vágna, vagy kritizálna minket miatta.