Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 212 hír

Szintet lép legújabb videójában az elektromos fogkefékből álló zeneker

PC Fórum
-
  Ma 08:30 Infotech

Ma új videóval jelentkezett az oldalunkon már többször szerepelt, különböző kütyükből - de leginkább egy rakás elektromos fogkeféből - verbuválódott zenekar. Ezúttal egy barokk szerző, Johann Pachelbel legismertebb művét, a D-dúr kánont dolgozták fel a maguk furcsa módján. Akinek egyébként megtetszett a furcsa banda, az további feldolgozásaikat…

Először szállított utasokat egy tisztán elektromos repülőgép

A légi forgalom a közlekedési szektor legnagyobb szén-dioxid-kibocsátójának számít. Ám a klímaváltozás elleni fellépés ezt a piacot is elérte. Vajon képes egy kis kanadai légitársaság bebizonyítani az egész iparnak, hogy le lehet mondani a kerozinról? 

Manapság már szinte kötelező a filmekhez társasjátékot is kiadni

Metabro
-
  Tegnap 23:41 Gaming

Az Esernyőakadémia például egy tavaly indult, kétévados Netflix-sorozat, melynek társasjáték-változatára már gyűjtik a pénzt.

Elrendelték Hunvaldék repülőgépes cégének felszámolását

A bíróság elrendelte a SKYJET AVIATION Légiszállítási és Szolgáltató Kft. felszámolását.

Látványos renderképeken a Huawei Mate 40 Pro

Az alap Mate 40 után a Pro verzió dizájnja is kiszivárgott, így nagyjából már meg tudjuk mutatni, hogy milyen lesz a Huawei következő zászlóshajója! Az alábbi renderelt képek az egyik ismert szivárogtatótól származnak, aki az OnLeaks nevet használja a közösségi médiában, és általában igen pontosak szoktak lenni az értesülései. Bár még nem…

Idegesítette a sírás, ezért hónapokig szinte minden nap megverte másfél éves nevelt fiát egy férfi a gyanú szerint

A kisfiú nemrég zúzódásokkal került kórházba. Amikor megröntgenezték, akkor derült ki, hogy korábban a lába és több bordája is eltört.

Sűrű homály terjeng a látványos űrsiker hátterében

Napi
-
  Tegnap 19:09 Külföld

Miután a két amerikai űrhajós űrkabinja augusztus 2-án "csobbant" a Mexikói-öbölben, az USA űrkutatása látványos körülmények között visszajutott oda, ahol 45 éve tartott. A régifajta kabin feltámadása egy olyan cégnek köszönhető, amelynek PR-ja ugyan látványos, miközben alig tudunk róla valamit.

Hagyományos egyetemi gólyatábor szinte sehol nem lesz idén

RTL Klub
-
  Tegnap 18:10 Bulvár

Hagyományos egyetemi gólyatábor szinte sehol nem lesz idén. Van, ahol a szabályok szigorodnak, máshol el is maradnak az egyhetes programok. Ezt tudtuk meg a híradó által megkérdezett felsőoktatási intézményektől. Van, ahol alternatív megoldást keresnek arra, hogy az első évesek beilleszkedjenek.

Szédületes újítás Tajvanból: a repülőgép, ami nem megy sehová

Az ország legnagyobb légitársasága, az EVA Air alternatív utazási élményt kínál: a turisták három órán keresztül repülhetnek úgy, hogy a gép ugyanazon a reptéren landol, mint ahonnan felszállt. Az élményt Hello Kittyvel teszik maradandóbbá.

Idegesítette a sírás, ezért hónapokig szinte minden nap megverte másfél éves nevelt gyermekét

Idegesítette a sírás, ezért a gyanú szerint hónapokig szinte minden nap megverte másfél éves nevelt gyermekét egy férfi a Somogy megyei Hajmáson. A bántalmazások miatt a kisfiúnak több bordája és a lába is eltört. A 32 éves férfit szombaton letartóztatták, ellene védekezésre képtelen személy elleni súlyos testi sértés miatt indítottak nyomozást.

Potsdam látványa és ritmusa nagyon dögös összhangot produkál

Roadster
-
  Tegnap 17:00 Színes

Aki Berlinben kirándul, és kicsit kiengedne a világvárosi pörgésből, ki ne hagyja Brandenburg mesés fővárosát: ott van mindjárt a szomszédban.

Az ukrán fertőzöttek száma napi szinten ismét ezer felett van

VG
-
  Tegnap 16:30 Gazdaság

Az ország második legfertőzöttebb területén, a fővárosban, Kijevben előző nap szintén sok új beteget, 108-at jegyeztek fel.