Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Oktatás: lezárult egy fejlesztés a Testnevelési Egyetemen

NSO
-
  Ma 14:08 SportOktatás

Lezárult egy több mint 194 millió forint EU-s támogatásból megvalósított fejlesztés a Testnevelési Egyetemen. A projekt célja az volt, hogy olyan mentális és fizikai egészségtudatosságot fejlesztő módszerek legyenek kidolgozva, amelyeket a szakemberek a kiválasztott célcsoport tagjain „élőben” is tesztelhetnek.

„Egyetlen ember sem volt mellettem” – Évekig pszichológusra volt szüksége Tóth Andinak

Blikk
-
  Ma 14:05 Bulvár

Komoly lelki betegséget okozott Tóth Andi számára az X-Faktor, amit annak idején megnyert. Az énekesnőnek az önbizalomhiánnyal is meggyűlt a baja, és évekig pszichológushoz járt.

Michlelin-csillagos étteremben étele miatt halt meg egy vendég

Egy nő meghalt, huszonnyolcan pedig rosszul lettek miután egy valenciai Michelin-csillagos étteremben ettek a múlt héten. Ana Barcelónak, a valenciai tartományi kormány egészségügyi tárcavezetőjének tájékoztatása szerint a 46 éves spanyol asszony szombaton járt az étteremben családjával, másnap hajnalban pedig elhunyt. Férje és 12 éves…

Elhunyt Hilde Zadek, a 20. század egyik legnagyobb szopránja

Elhunyt Hilde Zadek német-osztrák operaénekesnő, a 20. század egyik legjelentősebb szopránja.

Mikor dühíti jobban a fogyasztót egy szolgáltatás hibája?

Női NetCafe
-
  Ma 14:00 Életmód

A Jénai Egyetem munkatársai azt vizsgálták, hogy a fogyasztók hogyan viszonyulnak egy-egy szolgáltatás hibájához. Kiderült, hogy a vásárlók nagyon is különbözőképpen reagálnak egy-egy problémára attól függően, hogy egyénként vagy épp csoportként hat-e rájuk egy-egy probléma.

Branford Marsalis: Négy évet játszottam együtt Stinggel

Librarius
-
  Ma 13:59 Kultúra

Branford Marsalis az egyik legelismertebb amerikai jazzszaxofonos. Jazzkvartettje mellett játszott popzenészekkel és klasszikus zenei koncerteken, de még Spike Lee egyik filmjében is szerepelt. Stinggel zenélt négy éven át, többek közt az 1985-ös nagyszabású Live Aid-en. Számos amerikai zenei egyetemen tanít, és akadémiai hozzájárulásaiért…

Budapesten nyitott IT-központot a világ legnagyobb egyetemi kiadója

Az Oxford University Press magasan képzett fejlesztőket és informatikusokat toboroz Magyarországon.

Előzetesben marad Macron egykori szadista testőre, Benalla és bűntársa

Origo
-
  Ma 13:56 Külföld

A fellebbvitelibBíróság elutasította a szabadlábra helyezési kérelmüket.

Több tucat ember halt meg Indiában pancsolt szesz fogyasztása miatt

Hatvankilencre emelkedett a pancsolt szesz áldozatainak száma Indiában, legalább kétszáz embert kórházban ápolnak - közölték szombaton a helyi hatóságok.

Egy elpusztíthatatlan háztartási gép: Rakéta porszívó

Origo
-
  Ma 13:41 Gazdaság

Egy természetes ellensége volt a szívócsodának, ami a hidegháborús űrversenynek köszönheti nevét.

Rádőlt egy tanyaépület két emberre

Súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett két ember, amikor rájuk dőlt egy tanyaépület fala, és leszakadt a födém a Bács-Kiskun megyei Kunszállás külterületén - közölte a katasztrófavédelem szombaton.

Megmutatják a tanároknak, hogy mitől lesz digitális egy tanóra

Akkreditált képzés lett a Telenor Hipersuli programból, és a kütyük helyett ma már a pedagógiai módszertanra fókuszálnak.

Varga Mihály: Senki sem tagadhatja, hogy a magyar gazdaság egyre jobban teljesít

Varga Mihály pénzügyminiszter szerint ismét kedvező visszajelzést kapott a magyar gazdaság, amely továbbra is jó úton halad, utalva arra, hogy a Fitch Rathings felminősítette Magyarország adósminősítését.