Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Egyesült az izraeli ellenzék, hogy együtt győzzék le Netanjahut

Maratoni - szerdán és egész éjjel tartó - tárgyalások után egyesült Jaír Lapid Van Jövő (Jes Atíd) és Beni Ganz Izrael ereje (Haszon Liszrael) nevű centrista pártja, hogy együtt induljanak Benjámin Netanjahu kormányzó jobboldali Likud pártja ellen - jelentette a helyi média csütörtök reggel.

Egy köztévés videó szerint Hadházy nem támadt biztonsági őrökre

Elutasította az ügyészség az MTVA-ban megrángatott ellenzéki képviselők panaszát, a hatóság szerint Hadházy Ákos agresszív módon viselkedett a biztonsági őrökkel. Egy belső MTVA-s felvétel szerint ennek ellenkezője lehet igaz.

Egyelőre nem tudják a pusztulás okát

Baon
-
  Ma 10:39 Gazdaság

A tavaszi kirajzáskor lehet majd pontosabban megállapítani a méhes gazdaságok elhullásból eredő tavalyi veszteségeit – mondják a méhészek.

Trump egy klímaváltozás-szkeptikussal vizsgáltatná ki a globális felmelegedés nemzetbiztonsági kockázatait

Létrehoz egy bizottságot, amelyben helyet kap William Happer, aki szerint a szén-dioxid növekvő kibocsátása kifejezetten jót tesz az emberiségnek.

Harminc éve halt meg Márai Sándor, egyik legszebb versével emlékezünk rá

A múlt századi magyar irodalom egyik legjelentősebb alakja három évtizeddel ezelőtt, 1989. február 21-én hunyt el.

BL: „A Juve egy csődtömeg, ha nem nyeri meg a sorozatot”

NSO
-
  Ma 10:37 Foci

Az Inter világbajnoka, Marco Materazzi még a Juventus Atlético Madrid otthonában elszenvedett veresége (2–0) előtt nyilatkozott az olasz klub Bajnokok Ligája-győzelemre kínálkozó esélyeiről. A 45 éves korábbi hátvéd szerint kudarc lenne a „zebrák” számára, ha nem nyernék meg a sorozatot.

Ingyen füvet adnak egy michigani antikváriumban a könyvek mellé

Noizz
-
  Ma 10:36 Bulvár

Egy Michigani antikvárium azzal próbálja magához csábítani a vásárlókat, hogy marihuánát ad ajándékba az olvasnivaló mellé.

Új vezérigazgató a Metropolitan Egyetem élén

VG
-
  Ma 10:36 Gazdaság

Másfél évtizedes, a felsőoktatáshoz kapcsolódó irányítási, menedzseri tapasztalatokkal rendelkező vezető került hazánk legnagyobb magánegyetemének élére.

Szöul egymilliárd dollárral száll be a startupéletbe

A dél-koreai Szöul is startupfőváros kíván lenni, így nem rest egymilliárd dollárt fordítani a fintech és a blockchain startupokba. Az összeget 2022-ig fordítják majd rá a fejlesztésekre, hogy vonzóvá tegyék a várost az innovatív fiatal vállalkozások számára. 

A Bethesda kitiltott egy Fallout 76-felhasználót, aki már 900 órát beleölt a játékba

IGN
-
  Ma 10:33 GamingKitiltások

Túl sok töltény volt nála A fejlesztő valószínűleg a posztnukleáris katasztrófa egyik legodaadóbb játékosát hajította ki, mondván, hogy túl sok töltény volt nála.

Több embert megsebesített egy elmeháborodott késes támadó Kínában

Csian város rendőrségének beszámolója szerint a tettest a szemtanúk segítségével gyorsan elfogták, és a hatóságok azonnal őrizetbe is vették. A sebesültek között diákok is vannak, valamint a rendőrség önkéntes segítői. Állapotuk nem veszélyes, de sérüléseik ellátásra kórházba szállították őket. Az elkövető egy 33 éves férfi, akinek pszichés…

Német-magyar együttműködés a tudomány és innováció jegyében

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium és a német Fraunhofer Társaság szakmai egyeztető fórumok keretében erősítik partneri viszonyukat, és kezdeményeznek párbeszédet a kutatás-fejlesztés és innováció német-magyar szereplőinek bevonásával.

Bangladesben 70-en haltak meg egy épülettűzben

HírTV
-
  Ma 10:30 Külföld

A lángok egy négyemeletes lakóház raktárában csaptak fel, ahol vegyszereket és műanyagokat tároltak.

Döbbenetes előtte-utána fotók: Ennyit számít egy jól elkészített szemöldök

Femcafe
-
  Ma 10:26 Divat

Ezek után te is méshogy gondolsz majd a szemöldöksminkre.