Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Füstjelekkel üzennek egymásnak Zabaron

NLC
-
  Ma 07:25 Belföld

Zabaron a füstölgő kémény azt is jelzi, hogy a házigazda jól van. Egy idős asszony életét ennek köszönhetően sikerült megmenteni.

Euronews: A Néppárt a járvány miatt egyelőre nem tud dönteni a Fidesz kizárásáról

Ahogy korábban beszámoltunk, 13 tagpárt kéri a Fidesz kizárását az Európai Néppártból a magyarországi vészhelyzeti kormányzás miatt. A hivatalos levelet csütörtökön küldték el Donald Tusknak, a pártcsalád elnökének Ebben az áll, a felhatalmazási törvény sérti a demokratikus értékeket. Orbán Viktornak egyelőre nem kell attól tartania, hogy az…

A börtönben házasodott össze cellatársával, egy transznemű nővel

Nuus
-
  Ma 07:22 Bulvár

Adriel és Monae Alvarado a börtönben ismerkedtek meg, szerettek egymásba, majd házasodtak össze. Hogy lehet ez? Monae transznemű nő, de ennek ellenére férfi börtönben kellett szolgálnia.

Egy évvel elhalasztották a Világjátékokat

Origo
-
  Ma 07:18 Sport

Az olimpia miatt nem lett volna értelme 2021-ben megrendezni.

Egyetlen napra összpontosulhat az ünnep előtti bevásárlás

VG
-
  Ma 07:15 Gazdaság

Hiába a bérfizetések közelsége, az összejövetelek elmaradása a többletfogyasztás ellen hat.

Egymillió felett a fertőzöttek száma világszerte

Meghaladta az egymilliót az új típusú koronavírussal fertőzöttek száma világszerte csütörtök este a baltimore-i Johns Hopkins egyetem összesítése szerint. A halottak száma 51 485, és 208 949-en gyógyultak meg.

Az ország egyik legnagyobb borászati üzeme kapott bővítést

A Weinhaus Kft. egy 700 négyzetméteres bortároló csarnokkal gyarapította üzemét, valamint napelemes rendszerrel korszerűsítette energia-ellátását.

Egy nap alatt 569-cel emelkedett a brit halálos áldozatok száma, napi százezer tesztelés a cél

Az állami egészségügyi szolgálat (NHS) csütörtöki tájékoztatása szerint eddig 2921-en haltak meg Nagy-Britanniában a Covid-19 járványban. A csütörtökön bejelentett 569 haláleset az eddigi legnagyobb napi halálozási szám a brit adatok rendszeres közlésének kezdete óta. A brit egészségügyi minisztérium beszámolója alapján csütörtökig az…

Egyre hangosabban szól a szolnoki taps

Szoljon
-
  Ma 07:00 Belföld

Taps és fütty hangja tölti be esténként a megyeszékhely számos pontját. A Széchenyi városrész és a Pletykafalu is csatlakozott az országos kezdeményezéshez.

Egy magánvállalkozás száz rászorulót támogatott Zalaegerszegen

Zaol
-
  Ma 07:00 Megyei

Tisztított, szeletelt leveszöldségek és három kiló felkockázott krumpli konyhakészen, mindez gusztusos és nem utolsósorban higiénikus és tartós vákuumcsomagolásban – ezt kapta szerdán ajándékba száz rászoruló család, illetve egyedül élő idős ember.

Megnőtt a frufrud, de a fodrász kizárva? Így igazítsd meg otthon, egyszerűen

Retikül
-
  Ma 07:00 Divat

A frufru azonnal változatossá és újszerűvé tudja tenni a frizurát, ugyanakkor nagy hátránya, hogy hamar lenő, így pár hetente biztosan elkel rajta az igazítás. A mostani helyzetben ez a rutinlépés nem könnyű feladat, így nem árt, ha tudja az ember, hogyan pofozhatja helyre saját maga a lenőtt tincseket. Egyszerű frufruigazítás otthon Nyilván biztos

Éneklés, káromkodás és a láb között himbálózó valami – Vettel legjobb rádiós üzenetei

Formula
-
  Ma 07:00 Forma1

Parc Fermé: Éneklés, káromkodás és a láb között himbálózó valami – Vettel legjobb rádiós üzenetei

A HuMen Brass Band otthonról szólt együtt

Teol
-
  Ma 07:00 Kultúra

A többségében középiskolásokból álló szekszárdi zenekar ugyanis úgy alkotott újra egy szerzeményt, hogy mindenki maga vette fel otthonában a saját szólamát.

Egy pergamenkészítő műhely romjaihoz épült ez az angol otthon

Roadster
-
  Ma 07:00 Otthon

Először le akarták bontani, de szerencsére időben rájöttek a történelmi értékére, és gyönyörűen belekomponálták az épülő ház terveibe.