Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 182 hír

A dél-zalai pontszerzéshez Szakmeiszter János triplája kellett

Tavaly szeptemberről elhalasztott mérkőzést pótolt a futsal NB II. Nyugati csoportjában a Nagykanizsai FC.

Kunhalmi Ágnes: “Lázár János egy okos, de ugyanakkor nagyon veszélyes figura” – Videó

Jövő TV
-
 Tegnap 20:00Vélemény

A Reflektorban című műsorunk csütörtöki adásában az MSZP társelnöke, Kunhalmi Ágnes országgyűlési képviselő volt a vendégünk.

Nem mindegy, mennyi kiesést kell behozni – Kárpáti János jegyzete

Klubrádió
-
 Tegnap 18:03Vélemény

Trump megkegyelmezett sikkasztással gyanúsított hűséges ideológiai fegyverhordozójának, Steve Bannon stratégiai gondolkodónak. Trump ebben is megtörte a hagyományokat, de ha ha hihetünk a demokratikus normák helyreállításáról szóló fogadkozásoknak, a politikai barátok kimentése nem válik elnöki gyakorlattá. Persze nem…

Íme Tornyai János Szent Bibliája

Promenad
-
 Tegnap 16:51Kultúra

A szakkönyvtári gyűjteményünkben őrizzük Tornyai János festőművész Szent Bibliáját – közölte a Tornyai János Múzeum, ami ezzel is emlékezik a névadó festőművész születésének 152. évfordulójára.

Ez meglepő, de Márki-Zay Péter simán megdicsérte Lázár Jánost

Index
-
 Tegnap 14:57Belföld

A hódmezővásárhelyi polgármester örömét fejezte ki, hogy az ex-kancelláriaminiszter már nem bojkottálja a városi televíziót.

Szakmeiszter János rákapcsolt

Még tavaly szeptemberről elhalasztott bajnokiját pótolta az NB II-es Nagykanizsai Futsal Club csapata az ELTE-BEAC otthonában és a tabella első felében álló fővárosiak ellen értékes pontot szereztek a kanizsaiak.

Idén lenne százéves Pilinszky János

Index
-
 Tegnap 13:31Kultúra

Egész éven át tartó programsorozat veszi kezdetét.

Éves programsorozat indul a száz éve született Pilinszky János emlékére

Pilinszky János születésének századik évfordulója alkalmából egy egész éven át tartó programsorozat veszi kezdetét a PIM, a PIÜ és Juhász Anna szervezésében. A videósorozat a költőhöz kapcsolódó száz fogalom mentén mutatja be és helyezi új megvilágításba Pilinszky sokrétű költészetét és életútját. 2021-ben ünnepeljük Pilinszky…

Lázár Jánosnak van egy új álma

ATV
-
 Tegnap 12:48Belföld

A politikus sajtótájékoztatóján arról beszélt, milyen nagy lépés a hódmezővásárhelyi vasútvillamos üzembe helyezése és későbbi próbaüzeme.

Megkezdődött a Szent János Kórház teljes körű újratervezése

Mandiner
-
 Tegnap 12:13Belföld

A 14 hektáros terület egészében, közel ötven épülettel, komplex rendszerként újul meg.

Vagyonőri és fegyverismereti vizsgával rendelkezett a Telepy utcai késelés feltételezett elkövetője, az áldozat előzetesen…

Vagyonőri és fegyverismereti vizsgával rendelkezett az a 20 éves férfi, aki szerda este szíven szúrta a 19 éves társát a 9. kerületben. A rendőrség közleménye szerint az áldozat a késelés előtt több lövést adott le támadóira. A 19 éves férfi azonnal meghalt, rokonai a gyilkosság után még órákig dühösem gyülekeztek a környéken. Gyilkosság a 9.

Kornai János

Azt a rendszertípust, amelyik a demokrácia bizonyos formális jegyeit megtartja ugyan, de a hatalom nem leváltható, autokráciának nevezem. Ez a tartalom Kornai János a Millásreggeli - a gazdasági muppet show oldal tulajdona.

További három évig a PFC-ben futballozik Hahn János

Mint arról korábban beszámoltunk, Hahn János további három évvel, 2024 nyaráig meghosszabbította szerződését az NB I-ben szereplő Paksi FC-vel.

Felszálltunk a Tram-train-re és megkérdeztük Lázár Jánost, elégedett-e a belső térrel is

Vásárhely24
-
 Tegnap 08:52Megyei

A kormánybiztos azt is elmondta nekünk, még biciklitöltő is van a 200-220 ember utazására alkalmas szerelvényen.

Lázár János: mi vásárhelyiek megfogtuk az Isten lábát

Promenad
-
 Tegnap 07:11Megyei

Egy új jövő kezdődik, amely minden vásárhelyi polgárnak egy jobb és magasabb életminőséget fog jelenteni – jelentette ki Lázár János szerdán Szentesen, a tram-train bemutatóján, amiről videót posztolt a közösségi oldalán.