Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 28 hír

Felavatták az új focipályát Ondódon szombat délelőtt – fotókkal

Dehir
-
  Tegnap 12:30 Megyei 

Debrecen - Végre méltó körülmények között tudnak focizni a fiatalok Ondódon: az új pályát ünnepélyes keretek között avatták fel.

Felavatták a szépen felújított könyvtárat Baracson

Duol
-
  Tegnap 11:30 Megyei 

A községben mindig történik valami, még akkor is, ha ez a kívülállónak éppen fel sem tűnik. Pedig érdemes odafigyelni a községre, mivel az idei évben jelentős fejlesztések megvalósulásának tanúi lehetünk.

Rómába is eljutottak a kanizsai birkózók

Zaol
-
  18.06.22 19:11 Sport 

Nem mindennapi élményben lehetett része a Kanizsa Birkózó SE néhány fiataljának, akik Rómában vettek részt nemzetközi korosztályos viadalon.

Római versenyen bizonyítottak a kanizsai birkózók

Kanizsa Újság
-
  18.06.22 15:25 Sport 

A 10-13 éves diákoknak rendezett szabadfogású versenyt Rómában, az olasz birkózó válogatott olimpiai központjában tartották.

Használt könyveket, folyóiratokat árulnak olcsón a Boráros téri könyvtárban

Ittlakunk
-
  18.06.22 00:27 Budapest 09. ker 

A Boráros téri könyvtár továbbra is használt könyveket, folyóiratokat árusít. A következőt írták kerületi Facebook-oldalunkra:"Kézikönyvek, klasszikus szépirodalom, felnőtt és gyerek ismeretterjesztő könyvek, krimik, romantikus irodalom egyaránt megtalálható az eladó könyvek polcán. Minden dokumentum egységesen 100,-Ft/darab."

Több filmet vetítenek a kis könyvtárakban

Baon
-
  18.06.21 14:00 Kultúra 

Több száz új filmmel bővül a Könyvtár­Mozi országos hálózat filmkínálata egy együttműködési megállapodás alapján.

„Ennyi okos lányt még nem tanítottam” – A kanizsai tanulók megyei és országos mateksikerei

Zaol
-
  18.06.21 14:00 Megyei 

A Batthyány-gimnázium hetedik osztályos matematika szakkörösei a Bolyai-iskola harmadikosával együtt kitűnően szerepeltek a megyei és országos versenyeken.

Augusztus elsejéig javasolhat új nevet a kanizsai Csónakázó-tónak

Zaol
-
  18.06.21 11:30 Megyei 

Minek nevezzelek? Adj nevet a Csónakázó-tónak címmel ötletbörzét indított a közösségi oldalon a KonTuRplusz Egyesület.

Fehér pólóban tiltakoznak a könyvtárosok szombaton Pécsett „az Alacsony Bérek Éjszakáján”

Ami persze a Múzeumok Éjszakája lesz, amelynek Pécs kiemelt helyszíne lesz 2018-ban. A Közgyűjteményi és Közművelődési Dolgozók Szakszervezetének, azaz a KKDSZ-nek elsősorban a pécsi és Baranya megyei tagjai fognak tiltakozni, de amint az a KKDSZ közleményébenolvasható, várhatóan az ország más részeiben működő alapszervezeteik…

Az opera hazai klasszikusait hozták el a városi könyvtárakba

Baon
-
  18.06.21 07:00 Kultúra  Magyar Állami Operaház

A Magyar Állami Operaház küldetésének tekinti, hogy az opera üzenetét minél több magyarlakta településre eljuttassa. Ennek jegyében született meg tavaly novemberben a Magyar Opera 200 című kiadvány és meghirdették az Operát az Operából elnevezésű turnéját, melyekről sajtótájékoztatót tartottak szerdán a Hírös Agórában.

Térítésmentes alapfokú informatikai képzés indul a könyvtárban

Nyíregyháza
-
  18.06.20 15:33 Megyei 

35 órás, térítésmentes alapfokú informatikai képzés indul 16-65 éves korosztály részére.

Kanizsai virágosítás júniusban

Dél-Zala Press
-
  18.06.20 14:05 Színes 

A napokban Facebook oldalunkon közreadtuk a nagykanizsai Horváth Valéria fotóját, amely több mint 240 lájkot kapott. Valéria most újabb kanizsai virágos képekkel örvendeztetett meg minket, amelyeket ezúton is köszönünk szépen! Ha valaki még készített volna virágos Kanizsás fotókat, küldje el nekünk és betesszük ebbe a cikkbe.…

Gyakorlati vizsgán mutatták meg tudásukat a kanizsai burkolók

Zaol
-
  18.06.19 17:00 Megyei 

A felnőttképzésben tanuló leendő burkoló szakmunkások tettek gyakorlati vizsgát tegnap a Nagykanizsai Szakképzési Centrum Vécsey utcai telephelyén.

Magyar könyvtártól az állampolgárságig

Ahol a nyelvtudás hiányzott az állampolgársághoz, átadták, ahol magyar könyvtár kellett, létrehozták. Külhonban töltött hónapjaikról most számolnak be három napon át Budapesten, a Magyarság Házában a Petőfi Sándor és a Kőrösi Csoma Sándor program 2017-18-as ösztöndíjasai.