Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 43 hír

Rangadóval kezdi meg az NB II-es rájátszást a kanizsai futsalcsapat

Zaol
-
  Ma 19:42 Sport

Március 2-án, azaz hétfőn a Nyugati csoport alapszakaszában másodikként zárt Nagykanizsai Futsal Club megkezdi NB II-es felsőházi rájátszását. A Zsigmondy-csarnokban nem kisebb rangadón léphetnek pályára a kanizsai NB II-es futsalosok, mint az első helyen fordult TFSE-Szertarsport.hu gárdája elleni derbin.

Változik a vásárhelyi könyvtár éves tagsági díja

Vásárhely24
-
  Ma 17:31 Megyei

2020. március 2-től 1400 Ft-ra módosul.

Vértes György fotográfus “Kőbányától az Abbey Road-ig” kiállításmegnyitó – 2020. Március 5. Budakalász, Kós Károly …

Koncertmagazin
-
  Ma 17:02 Zene

Vértes György fotográfus “Kőbányától az Abbey Road-ig” kiállításmegnyitó Budakalász, Kós Károly Művelődési Ház és Könyvtár 2020. március 5., 16:00   Vértes György ott volt a hetvenes-nyolcvanas évek legnagyobb magyar pop-rock történeteinél, a hazai beatkorszak legemlékezetesebb momentumainál – ezeket örökítette meg legendás…

1 éves a Nyíregyházi Poket Közösség - farsangi éjszakai könyvtári bulival ünneplik

Nyíregyháza
-
  Ma 12:54 Könyv

1 éves fennállását ünnepli a Nyíregyházi POKET Közösség, február 29-én. 20 órakor Vecsei H. Miklós színművésszel, a POKET „atyjával" ünnepélyesen átadják a nyíregyházi POKET automatát, ezt követően pedig születésnapi pizsama buli várja az érdeklődőket.

Könyvbemutató a Kisfaludy Könyvtárban

Győr Plusz
-
  Ma 12:06 Kultúra

A kötet bemutatójára március 4-én (szerdán) 17 órakor kerül sor a Kisfaludy Károly Könyvtárban (Győr, Baross u. 4., Ii. emelet). A könyv a felpéci evangélikus gyülekezet 275 (1740-2015) évét mutatja be az anyakönyvek tükrében. Közreműködik: dr. Horváth József, a Dr. Kovács Pál Könyvtár igazgatóhelyettese. A belépés díjtalan.

A Giro d’Italia kanizsai befutójáról is szó volt az ügyrendi, jogi és közrendi bizottság soron kívüli ülésén

Kanizsa Újság
-
  Ma 07:12 Megyei

Nemrégiben elkészült egy több mint 40 oldalas tervezet, amely minden olyan feladatot tartalmaz, amit el kell végezni a sportolók érkezéséig.

Folytatta a Tungsram: A kézilabda NB II-ben csak a kanizsai férfiak nyertek

A kézilabda NB II. legutóbbi for­duló­jában csak a Tungsram SE Nagykanizsa férfi együttese – amely csoportjában listavezető – tudott nyerni. A három zalai női csapat kikapott, de csak kis különbséggel.

Nincs megállás a kanizsai pólósoknál – Folytatta remek sorozatát Ludányi Kadosa csapata

Zaol
-
  Tegnap 20:00 Sport

Folytatta győztes sorozatát a Kanizsa Vízilabda OB I B-s együttese, legutóbb hazai környezetben az A-Híd OSC Újbuda II csapatát győzte le Ludányi Kadosa legénysége.

A csángókról tart előadást Harangozó Imre a halasi könyvtárban – Programajánló

halasinfo.hu
-
  Tegnap 18:09 Könyv

Harangozó Imre, az újkígyósi Ipolyi Arnold Népfőiskola elnöke, néprajzkutató tart előadást a Pásztortűz Egyesület szervezésében 2020. február 28-án, pénteken 17 órától a kiskunhalasi városi könyvtárban. Harangozó Imre leginkább szakrális néprajzzal foglalkozik. Kutatásainak elsődleges témája a moldvai és gyimesi magyarok hagyományos…

Gálázva ünnepelték a kanizsai öklözők a születésnapos Salamon Lászlót

Zaol
-
  Tegnap 18:03 Sport

A Tungsram-csarnokban az ismert ökölvívóedző, majd bíróként is rengeteg küzdősportos eseményen közreműködő Salamon László ünnepelte hetvenedik születésnapját.

Író-olvasó találkozó volt a könyvtárban

TelePaks
-
  Tegnap 15:24 Belföld

Száraz Miklós György József Attila-díjas író volt a vendége február 24-én este a Pákolitz István Városi Könyvtárban tartott író-olvasó találkozónak. Az író Székelyek című könyvéről, családjáról, erdélyi kalandozásairól mesélt a közönségnek; beszélgetőtársa Serdültné Benke Éva volt.

Influenza miatt teljes látogatási tilalmat rendeltek el a Kanizsai Dorottya Kórházban

Zaol
-
  Tegnap 14:22 Megyei

Csütörtöktől teljes látogatási tilalmat rendeltek el a nagykanizsai Kanizsai Dorottya Kórházban – tájékoztatta az intézmény orvosigazgatója szerdán az MTI-t.

Csütörtöktől a kanizsai kórház teljes területén látogatási tilalom lép életbe

A Kanizsai Dorottya Kórház teljes területén látogatási tilalmat rendelt el az orvos-igazgató.

Kamasz Terasz - beszélgetés középiskolás írókkal, költőkkel, a könyvtárban

Nyíregyháza
-
  Tegnap 11:37 Könyv

A „Kamasz Terasz" a Móricz Zsigmond könyvtárban várja a diákköltőket és -írókat. Legközelebb március 4-én tartanak összejövetelt.

Megújult a könyvtár Sátorhelyen

Bama
-
  Tegnap 10:54 Belföld

Megújult a Csorba Győző Könyvtár sátorhelyi szolgáltatóhelye.