Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

A K&H-nál van számlája? Minden, amit a bankkártyás limitemelésről tudni kell

A járvány terjedésének csökkentése érdekében született meg a határozat, mely megemeli az érintős, PIN-kód nélküli bankkártyás fizetések limitjét az eddigi 5ezer forintról 15ezerre. A K&H Bank az egyik kezdeményezője volt a rendszer megváltoztatásának, most közleményükben tájékoztatnak a részletekről:

Újabb áldozatok: két kilencven éven felüli halt meg

Hatvan Online
-
  Ma 10:24 Megyei

VÍRUS - A csoportos megbetegedések szakasza

BKK vezérigazgató: a Nagykörút külső sávját busz és kerékpársávvá kellene alakítani

Portfolio
-
  Ma 10:22 Gazdaság

Február elseje óta Varga Ivett vezeti a Budapesti Közlekedési Központot, akivel a G7.hu készített interjút. A vezérigazgató a koronavírus ágazatra gyakorolt hatásairól és a következő években várható közlekedésfejlesztések kérdéseiről beszélt.

7 óra 7 perc – Gondolkozz felelősen: ezt üzeni Pregitzer Fruzsina színművésznő!

Nyíregyháza
-
  Ma 10:21 Belföld

Minden este 7 óra 7 perckor videóüzenettel várják a Móricz Zsigmond Színház művészei az érdeklődőket közösségi oldalukon.

Zrínyi iskola: Eredménytelenül zárult a felújításra kiírt közbeszerzés

Hiros
-
  Ma 10:21 Megyei

Csak érvénytelen ajánlat érkezett a Kecskeméti Belvárosi Zrínyi Ilona Általános Iskola utcai homlokzata és tetőszerkezete felújítására kiírt közbeszerzési eljárásra. Az ereszcsatornákat és az udvari tűzfalat is érintő munkálatok elvégzésére mintegy 190 millió forintot biztosít a központi költségvetés.

Döbbenetesen rossz a hozzáállásunk a takarító szakmához – Ez derült ki a Ksh felméréséből

Blikk
-
  Ma 10:20 Bulvár

Fertőtlenítsünk! – ez most a legfőbb szabályok egyike. Mi az otthonunkban, a hivatásos takarítók pedig ott, ahol csak megfordulunk, vagyis kórházakban, irodaházakban, vonatokon. Mégis az tapasztalható, hogy a tisztaság őreit nem becsüljük meg eléggé, mi több, a munkájukat sokan lenézzük! A változás érdekében Magyarország legnagyobb…

A marketing kiemelt feladata ma az, hogy motorizálja a gazdaságot

Prim Online
-
  Ma 10:18 Infotech

Sokat változott a környezet, sokat változtak a gazdasági kilátások és még többet változott a marketingkommunikációs szakma szerepe és súlypontja az utóbbi alig két hét leforgása alatt. Hatalmas szervezési, üzleti és szakmai feladatcsomagot kaptak a szervezetek, amelyet tudatosan kell menedzselniük. A Magyar Marketing Szövetség (Mmsz)…

Bankkártyás limit: pár nap kell a boltoknak a teljes átálláshoz

A Gránit Bank bankkártyái már megfelelnek a kormány 03.25-én hatályba lépett rendeletében előírtaknak, azaz a bankkártyákkal végrehajtott tranzakcióknál 15 ezer forintig nem kell beütni a PIN-kódot. - írja közleményében a Gránit Bank. A K&H Bank is közölte: március 26-tól elkezdte a limitemelés bevezetését az érintős bankkártyás fizetéseknél.

K&H: amit a bankkártyás limitemelésről tudni kell

Szinte azonnal lépett a K&H: március 26-tól elkezdte a limitemelés bevezetését az érintős bankkártyás fizetéseknél. Ennek köszönhetően csak a 15 ezer forint feletti vásárlásoknál kell megadni a Pin kódot, szemben az eddigi 5 ezer forintos korláttal. A bank egyik kezdeményezője volt a módosításnak, amely minimalizálja a járvány alatt az…

Kampó: ekkor állhat fel a padlóról a magyar turizmus

Szeptember előtt nem indulhat újra a turizmus Budapesten, országosan talán előbb elindulhat a belföldi turizmus a járványhelyzet függvényében - mondta Flesch Tamás, a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének (MSZÉSZ) elnöke a Kossuth...

Puha sajtoskifli-recept: ezt még keleszteni sem kell

Femina
-
  Ma 10:12 Recept

Gyorsan összeállítod az élesztős tésztát, és pihentetés nélkül mehet is a kifli a sütőbe!

Elfogták a 9 éves kislány és édesanyja feltételezett gyilkosát

Ripost
-
  Ma 10:10 Baleset-bűnügy

Február 29-én közölte a berlini rendőrség, hogy egy fővárosi lakásban megöltek egy 38 éves afgán nőt és annak a kilencéves kislányát. Egy hónap telt el az eset óta, a hatóságok közlése szerint most végre sikerült elfogni a feltételezett elkövetőt.

J.J. Abrams szerint Hollywoodnak ebből a két tévésorozatból kellene tanulnia

IGN
-
  Ma 10:09 Film

Értekezés az aranykorról Abrams szerint a streaming lehet a kulcs a sorozatírók számára, de felhozott két követendő iskolapéldát is.

Angliában már felmerült: lehetséges, hogy korlátozni kell majd az egyetemi hallgatók számát

Eduline
-
  Ma 10:09 Külföld

A hallgatói toborzást, vagyis az egyetemi felvételizők számát is befolyásolhatja a jelenleg kialakult helyzet Angliában.

Trump Harry hercegékről: Nekik kell kifizetni

Ha az Egyesült Államokba költöznek, Ii. Erzsébet unokájának, Harry hercegnek és feleségének „kell fizetnie” a saját biztonságáért – közölte vasárnap Donald Trump amerikai elnök.