Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Franciaország nagy lépést tett a negyeddöntő felé a kézi-vb-n

A házigazdák kilenc góllal múlták felül a fehéroroszokat.

Először találtak felhő nélküli jupiterszerű bolygót csillagászok

Felfedezésüket az Astrophysical Journal Letters című tudományos folyóirat januári számában mutatták be a Harvard és Smithonian Asztrofizikai Központ tudósai. A WASP-62b névre keresztelt gázóriást először 2012-ben észlelték annak a programnak a keretében, amely 15 magnitúdósnál fényesebb csillagok körül keringő fedési exobolygók után…

Lantos Gabriella: az orosz vakcina jó, de az engedélyeztetés lerövidítése felháborító

ATV
-
 Ma 19:40Belföld

Nem tartja eredménynek az orosz és az oxfordi vakcina engedélyeztetési eljárásának lerövidítését Lantos Gabriella egészségpolitikus, az Új Világ Néppárt elnökségi tagja. Erről Lantos az ATV Start című műsorában beszélt.

Az EU tagállamai csak saját felelősségre használhatják az orosz vakcinát

Stefan De Keersmaecker uniós szóvivő arról is beszélt, hogy magyarázatot várnak a Pfizertől a kialakult csúszásokat illetően.

Először találtak felhő nélküli jupiterszerű bolygót csillagászok

Előszőr bukkantak olyan jupiterszerű bolygóra amerikai csillagászok, amelynek megfigyelhető légkörében nincs felhő vagy ködpára.

„Jó érzés látni a tehetség felcsillanását” – interjú Deres Péterrel

Dramaturg, író műfordító. Első diplomáját magyar-skandinavisztika összehasonlító irodalomtörténetből szerezte az Elte Btk-n, majd a Színház- és Filmművészeti Egyetem színháztudományi szakát is elvégezte. Tanított az Elté-n, az Eötvös Collegiumban, a Színház- és Filmművészeti Egyetemen, a Shakespeare Színi Akadémián és a Balassi…

Emmi: szombaton tartják a középiskolai felvételi vizsgákat

Szombaton tartják a középiskolai felvételi központi írásbeli vizsgákat, az érettségik során már alkalmazott és bevált járványügyi szabályok szigorú betartása mellett – közölte az Emberi Erőforrások Minisztériuma.

Álomszép környezetben romantikázott Stohl András és felesége

Femcafe
-
 Ma 19:27Bulvár

A színész felhőtlenül boldog, és határtalan örömét rajongóival is megosztotta.

Feltételezett szélsőjobboldali terroristát fogtak Észak-Olaszországban

Az olasz hatóságok szerint merényletre készült. A nyomozás során Olaszország-szerte több városban is házkutatásokat tartottak az ügy miatt.

Zámbó Árpy nagyon félti édesanyját a vírustól

Csak a vakcinában bízik a legendás énekes testvére.

Előszőr bukkantak olyan jupiterszerű bolygóra amerikai csillagászok, amelynek megfigyelhető légkörében nincs felhő va…

Felfedezésüket az Astrophysical Journal Letters című tudományos folyóirat januári számában mutatták be a Harvard és Smithonian Asztrofizikai Központ tudósai.

Emmi: szombaton tartják a középiskolai felvételi központi írásbeli vizsgákat

 A tárca tájékoztatása szerint az írásbeli két részből áll: előbb 45 perces magyar nyelv és irodalom, majd egy szünet után 45 perces matematika feladatsor vár a diákokra.     A vizsgákat - a járványhelyzetre való tekintettel - a korábbiaknál lényegesen több, 535 helyszínen szervezték meg, ezzel is csökkentve a járványügyi…