Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Felavatták Tóth Ilona mellszobrát

Kontur András szobrászművész kőből faragott alkotását Wittner Mária egykori '56-os halálraítélt és Bodnár Attila, a Bajcsy-Zsilinkszky Kórház főigazgatója leplezte le október 22-én.

A kormány nem támogatja a tömegrendezvényeken való részvételt

hirado.hu
-
  Ma 17:09 Belföld

A tömegrendezvényeken nem lehetséges a szociális távolságtartás szabályainak betartása.

Pert nyert a Jobbikkal szemben Farkas Örs, nem sértette meg a párt jóhírnevét

A Jobbik tavaly jóhírnév sérelme miatt beperelte az akkor még elemzőként dolgozó Farkas Örsöt azért, mert 2019 februárjában azt mondta, hogy "az országgyűlési választások óta a párt elvesztette a tagságának csaknem felét". A bíróság most hozott döntésében kimondta, hogy Kormányzati Tájékoztatási Központ szóvivője nem sértette meg a párt jó…

A Sólyom és a Tél Katonájában fel fog tűnni néhány korai MCU-karakter, méghozzá új formában

IGN
-
  Ma 17:06 Film

De vajon kiket láthatunk viszont újra?. A sorozat forgatókönyvírója, Derek Kolstad a Script Apart Podcast vendégeként mesélt arról, hogy miért döntöttek így és hogy hogy fogja befolyásolni ez a történetmesélési struktúrát.

Bélyegre került a 75 éves Ungvári Nemzeti Egyetem

Bélyeget bocsátott ki az Ukrán Posta abból az alkalomból, hogy

Magyar hősök: Honti Ilona – míg a bitófa el nem választ

Infostart
-
  Ma 17:05 Belföld

Sorozatot indított az InfoRádió együttműködésben a Nemzeti Emlékezet Bizottságával azokról a történelmet formáló ismeretlen személyiségekről, akik szembe szálltak a 20. század diktatúráival. A sorozatban szereplő életpályák bővebben a Magyar hősök - Elfeledett életutak a 20. századból című kötetben olvashatók.

Sára Botond: nincs járványügyi vészhelyzet, a kerületeknek nem lehet kiadni helyi járványadatokat

Egy ellenzéki vezetésű kerület kért segítséget a tisztifőorvostól, a Budapest Főváros Kormányhivatalának fideszes vezetője nemet mondott.

A Siófok nem adja fel az álmát

A női-kézilabdacsapat ügyvezetője még lát esélyt a BL-szereplés elérésére.

Feltűnően szépek lettek a Huawei új csúcskészülékei

Világelső 5G technológiával és gesztusvezérléssel érkezik a Mate 40, a Mate 40 Pro és a Mate 40 Pro+ mobil.

Feltűnően szépek lettek a Huawei új csúcskészülékei

Világelső 5G technológiával és gesztusvezérléssel érkezik a Mate 40, a Mate 40 Pro és a Mate 40 Pro+ mobil.

Átadták a két és fél kilométer hosszú új kerékpárutat Kunfehértón

Majd egy éve már elkészült a 143 millió forintból megvalósult, a települést az üdülőfaluval összekötő közel két és fél kilométer hosszú új kerékpárút.

Nem egyeztetett a PM a szakmával az áfabevallás-tervezetről

A Parlamentben elhangzottakkal ellentétben az áfabevallás-tervezettel kapcsolatban nem történt érdemi egyeztetés az Adótanácsadók Egyesületével. Nem voltunk részesei az áfabevallás-tervezetek kialakításának, annak a kommunikációkban megjelent adminisztrációcsökkentést jelentő hatását mindvégig kritikával illettük - ezt tartalmazza az…

Mindenkit letarolt és meggyőzött Justin Bieber az SNL fellépésével

Starity
-
  Ma 17:01 Zene

Sikeres útra tért Justin Bieber: az énekes látszólag újraépíti a karrierjét és megítélését. A mostani SNL fellépése az egyik eddigi legnépszerűbb és legjobb értékelt adás.

Huszonöt éves a józsefvárosi Zászlómúzeum

Jelenleg több mint 6 ezer darabos a most 25 éves józsefvárosi Zászlómúzeum a világon is egyedülálló gyűjteménye. Az alapító Balogh László 1983 óta gyűjti a világ országainak, közigazgatási egységeinek zászlóit és címereit.  A világ első, és azóta is egyetlen Zászlómúzeuma a Szigony utcában, egy nem használt nyugdíjas klubban…

Így szabadulj meg 465 darab felesleges holmitól

Cafeblog
-
  Ma 17:00 Blog

Sokan azt gondolják hogy a minimalista életstílus egyenlő a steril és üres lakásokkal Bizonyára vannak ilyen otthonok is de minimalista elvek