Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Továbbra is sokan teszünk félre a nyugdíjas éveinkre

MFor
-
 Ma 11:12Pénzügy

A korábbi évekhez hasonlóan továbbra is a váratlan kiadások fedezése a legtöbbek által említett megtakarítási cél. A megkérdezettek 57 százaléka kiemelten fontosnak tartja a rendkívüli helyzetekre való takarékoskodást – derült ki az OTP Bank 2020-ban mért megtakarítási szokásokat vizsgáló kutatása alapján.

A felhasználatlan Covid elleni vakcinamennyiség magánklinikáknak történő eladását tervezi a kormány

A kormány azt tervezi, hogy magánklinikáknak adja el azt a koronavírus elleni oltóanyagkészletet, amelyet nem érkeznek felhasználni a vakcnináció során.

Fizetés: mennyit kapnak a nyugdíj felé tartók? És a nők? És a férfiak? És az ország egyik fele?

Napi.hu
-
 Ma 11:08Belföld

Megérkezett a 2020-as fizetési statisztika, amelyből kiderül, hogy bár 9,7 százalékkal nőttek az átlagbérek, az adatok mediánja alapján az emberek fele az átlagos bruttónál 20 százalékkal alacsonyabb fizetéssel rendelkezik. A férfiak átlag nettója 292 ezer forintot tett ki, a nőké pedig 246 ezret. Fizetési helyzet a Bukszától egy infografikán.

A magyarok fele 200 ezer forintot sem visz haza

Az LMP éveken át harcolt azért, hogy megkapja a magyarok keresetének valós képét mutató számokat.

10 fogás citrommal a desszerteken túl – A fanyar, friss íz minden ételt feldob

Só&Bors
-
 Ma 11:06Recept

A citrom egy igazán univerzális gyümölcs, amely nemcsak vitaminban gazdag, hanem italok és ételek ízesítésére is tökéletes.

Felújítják a Veselin Masleša utcát

A városi Nagyberuházási és Területrendezési Hivatal versenypályázatot hirdetett meg a Veselin Masleša utca egy részének a felújítása céljából.

Jön az élőszereplős Dóra, a felfedező sorozat

Emellett élőszereplős feldolgozást kap a Tündéri keresztszülők rajzfilmsorozat is. Nyolc évadon keresztül ment a Nickelodeonon a picit gyerekeket megcélzó Dóra, a felfedező, ami egy kalandokra induló 7 éves kislányról szól, akit útján egy majom és egy beszélő táska kísér. A lényege a sorozatnak, hogy amolyan aktív szórakozás gyerekek…

Koronavírus: ezekből a tünetekből tudhatja, hogy hosszú lesz a felépülés

Egyre több beszámoló jelenik meg azzal kapcsolatban, hogy a COVID hosszú távú panaszokat okozhat azoknál a betegeknél is, akik enyhébb tünetekkel vészelték át a fertőzést. Az elhúzódó panaszok közt több légúti tünet is szerepel.

Ingatlannet: A legnagyobb mértékben a téglalakások drágultak az elmúlt 5 évben Vásárhelyen

2021 januárjában a 291 ezer Ft/m2-es árfekvést is elérték ezek a típus ingatlanok a városban.

Felmerült a plázák lezárása és az alsósok digitális oktatása

ATV
-
 Ma 10:40Belföld

Magyarországon is erőre kapott a koronavírus-járvány, és már a harmadik hullámot tapossuk. Az Országgyűlés pedig 90 nappal meghosszabbította a veszélyhelyzetet, közben hazánkban is megjelentek a koronavírus mutációi is. A járványadatok drasztikus emelkedése miatt ismét napirendre került, hogy kell-e tovább szigorítani.

A koronavírus miatt felmentést kapnak a zsidók a purim kötelező lerészegedési parancsa alól Izraelben

A szigorítások okául szolgálhat a purim ünnepük is, amit ezen a héten ünnepelnek.

Felújítják Marie Antoinette színházát Versailles-ban

Marie Antoinette, XVI. Lajos francia király felesége saját színházat építtetett Versailles-ban, amelynek előadásain nemcsak nézőként, hanem színésznőként is részt vett. „Kicsit olyan, mint Csipkerózsika” – mondta Raphaël Masson, a Versailles-i Örökség restaurátora a Kis-Trianon-kastély kertjében megbúvó ékkőre. Ezen a helyen állt színpadra…

Mumusa ellen feledtetheti a PFC a kupabúcsút

Az Újpest FC elleni hazai bajnoki mérkőzéssel fordulnak rá a csapatok az OTP Bank Liga idei utolsó, harmadik körére (vasárnap, 14.30 óra, M4 Sport).

Három felújított utat adtak át Ecséden

MAGYAR FALU - Az önkormányzat tizenötmilliót nyert a beruházásra

Feljelentette Rogánékat a Momentum politikusa

A miniszter új apósának cégvásárlása miatt lépett Hajnal Miklós.