Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 195 hír

Fekete-Győr András most éppen sajnálja a focistákat

Metropol
-
 Ma 16:46Sport

A Momentum elnökét megviselte a Fradi veresége

Koronavírus: rekordot döntött a halálos áldozatok napi száma Németországban 

Minden korábbinál magasabbra emelkedett, és első alkalommal haladta meg a négyszázat a koronavírus-járvány halálos áldozatainak napi száma Németországban a Robert Koch közegészségügyi intézet (RKI) szerdai adatai szerint.

Fekete kombi hajtott bele a német kancellári hivatal főkapujába

A Bild szerint politikailag motivált akcióról van szó. Ugyanez az autó hajthatott hat éve is a kapunak.

A koronavírusban elhunyt áldozatok gyászolóinak átverésével próbálnak hasznot húzni egyes temetkezési cégek

A járvány előtt is volt már arra példa, hogy egy temetkezési vállalkozót azért csuktak le, mert a mentőszolgálatosok lefizetésével szerzett információkat halálesetekről, így szerezve még több megbízatást. Ugyanakkor nem egyszer hallunk olyan esetekről is, hogy kórházi alkalmazottak előszeretettel ajánlanak a gyászoló családnak szerintük megbízható

Mutatjuk a hazai áldozatok és gyógyultak átlagéletkorát

Minden erőnkkel azon vagyunk, hogy a koronavírus-járványt megfékezzük, illetve a fertőzés terjedését lassítsuk. Minden intézkedés ezt a célt szolgálja - emelte ki Müller Cecília országos tisztifőorvos a járvány elleni védekezésért felelős operatív

Fekete hónapot hozott az október a halálozási statisztikában

4,7%-kal több gyermek született, miközben 1,5%-kal kevesebben hunytak el.

Újabb mellélövés: Fekete-Győr András kettős élete

A Fradi miatt szomorkodott a Momentum elnöke az Instagramon, áprilisban még elvette volna a klub költségvetésének felét.

„A magyar kormány továbbra is az áldozatok oldalán áll a bűnözőkkel szemben”

Völner: A bűnözők és a baloldalhoz kötődő ügyvédek, álcivilek börtönbizniszének végleg vége lesz.

Itt áll feketén-fehéren: ennyit kell gürizniük a magyaroknak egy új kocsiért

A Pénzcentrum most kiszámolta, hogy mire elég az egyes ágazatok dolgozóinak bére az újautó-piacon. Kiderült, hogy az átlagmagyarnak is rengeteget kell güriznie egy elfogadható felszereltségű gépjárműért.

Völner Pál: Elsőként az áldozatok kaphatják meg a jogos jussukat

A pénz nem mehet az ügyvédek vagy a "jogvédők" számlájára.

A fertőzöttek száma 59,7 millió, a halálos áldozatoké 1,4 millió a világon

A világszerte hivatalosan nyilvántartott koronavírus-fertőzöttek száma 59 759 535-re emelkedett, a halálos áldozatok száma 1 409 208-ra, a gyógyultaké pedig 38 265 892-re nőtt a baltimore-i Johns Hopkins Egyetem szerda reggeli adatai szerint. Egy nappal korábban 59 131 816 fertőzöttet tartottak nyilván, a halálos áldozatok száma 1 395 865, a…

Fekete Istvánra emlékeztek az olvasópályázattal

8400 Info
-
 Ma 09:07Megyei

A harmadik osztályosok voltak a legaktívabb résztvevői a Bogáncs gyermekkönyvtár által az Országos Könyvtári Napok keretében meghirdetett olvasópályázatnak, amelyben Fekete Istvánra emlékeztek születésének 120. évfordulója alkalmából. A pályázaton összesen 59 diák, 35 harmadikos, 18 negyedikes és 6 ötödikes vett részt. A feladatok…

Újabb mellélövés: Fekete-Győr András kettős élete

A Fradi miatt szomorkodott a Momentum elnöke az Instagramon, áprilisban még elvette volna a klub költségvetésének felét.

Koronamérleg: A fertőzöttek száma lassan eléri a 60 milliót, a halálos áldozatoké az 1,4 milliót

A világszerte hivatalosan nyilvántartott koronavírus-fertőzöttek száma 59 759 535-re emelkedett, a halálos áldozatok száma 1 409 208-ra, a gyógyultaké pedig 38 265 892-re nőtt a baltimore-i Johns Hopkins Egyetem szerda reggeli adatai szerint.