Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 137 hír

H. Szabó Gyula: harminc évvel a rendszerváltás után is adósságot törlesztünk

Azok a kiadványok okoznak örömöt, amelyek csonkítottan jelentek meg hajdanán, de most a maguk eredeti formájában tárulnak az olvasók elé.

H. Szabó Gyula: harminc évvel a rendszerváltás után is adósságot törlesztünk

Azok a kiadványok okoznak örömöt, amelyek csonkítottan jelentek meg hajdanán, de most a maguk eredeti formájában tárulnak az olvasók elé.

Fekete Péter: Átláthatóbb, kiszámíthatóbb, nyugodtabb rendszert építettünk

Több évre tervezhetőséget és a színházi dolgozók bérének emelését is lehetővé teszi a kormány szerdán elfogadott kulturális törvénycsomagja – jelentette ki Fekete Péter kulturális államtitkár a HírTV Magyarország élőben című műsorában

Székelyföldön is kiállnak Arafat és az általa alapított sürgősségi rendszer mellett

Székelyhon
-
  Ma 15:21 Határtalan

Közleményben álltak ki Raed Arafat, a belügyminisztérium katasztrófavédelmi főosztályának vezetője mellett a romániai sürgősségi betegellátó rendszer képviselői. Azt követően fogalmazták meg állásfoglalásukat, hogy a Colectiv-tragédia kapcsán nemrég nyilvánosságra került videó miatt felmerült Arafat menesztése.

Fiatal rendszergazdák csaptak össze Békéscsabán

Békéscsabán zajlott a II. Linux rendszer-adminisztrátorok országos versenye, melyen középiskolás diákok vettek részt. A Szűcs Sándor Alapítvány által rendezett megmérettetésen tíz fiatal mérte össze tudását.

Tb-szabályozás: ráfizetés lehet az államnak az új rendszer?

ATV
-
  Ma 14:51 Belföld

300-700 ezer ember lehet érintett az új tb-szabályozásban Komáromi Zoltán szerint, amely alapján akár ellátás nélkül maradhatnak az emberek. A DK egészségpolitikusa szerint a szabályozás átgondolatlan, és az állam végül még rosszabbul jöhet ki belőle anyagilag, mintha fizetné az érintett csoportok egészségbiztosítását.

A romániai rendszerváltás és a kolozsvári események

Transindex
-
  Ma 14:45 Határtalan

Kolozsvár és az itt élő magyar értelmiség kulcsfontosságú szerepet játszott a forradalom napjaiban és az azt követő hónapokban.

Fekete Péter: Átláthatóbb, kiszámíthatóbb, nyugodtabb rendszert építettünk

Több évre tervezhetőséget és a színházi dolgozók bérének emelését is lehetővé teszi a kormány szerdán elfogadott kulturális törvénycsomagja – jelentette ki a kulturális államtitkár a Hír Tv-ben.

ÁSZ: nem kell rendszerszintű beavatkozás a községeknél

hirado.hu
-
  Ma 14:16 Gazdaság

Az Állami Számvevőszék 220 önálló polgármesteri hivatallal rendelkező község 2016-2017. évi gazdálkodását ellenőrizte.

Majdnem 30 millióért is repültek a honvédségi gépek, amiken rendszeresen utaznak állami vezetők

Időnként egzotikus országokban is felbukkan az a négy repülő, amik elvileg nem kormánygépek, mégis rendszeresen használják állami vezetők.

Az elmúlt tíz év lehet a Föld eddigi legmelegebb évtizede a rendszeres mérések kezdete óta

Kanizsa Újság
-
  Ma 11:50 Színes

Az elmúlt tíz év lehet a Föld eddigi legmelegebb évtizede: a kutatók már most "szinte biztosak" abban, hogy a 2010-2019 közötti átlaghőmérséklet a legmelegebbé tette az idén befejeződő évtizedet a rendszeres mérések kezdete óta.

A 4iG most WIFI rendszert telepíthet majd' másfél milliárdért

MFor
-
  Ma 11:43 Gazdaság4iGWifi

Közel másfél milliárdért építhet ki WIFI rendszert a 4iG az Egészségügyi Ellátó Központ 25 intézményének.

Szentesítették a turizmus piacfehérítő rendszerét

Magyar Nemzet
-
  Ma 11:41 Gazdaság

Nem öncélú adatgyűjtésről van szó, hanem az egész ágazat támogatásával közösen kialakított, fontos szakmai programról – jelentette ki a Magyar Turisztikai Ügynökség vezérigazgatója.

4iG - most WIFI rendszert telepíthet majd' másfél milliárdért

Közel másfél milliárdért építhet ki WIFI rendszert a 4iG az Egészségügyi Ellátó Központ 25 intézményének.

Nem rendszerváltás, forradalom, ami itt zajlik

Portfolio
-
  Ma 10:55 Gazdaság

Az építész feladatköre sok esetben nem a vázlatterv fázistól kezdődik és nem fejeződik be a kiviteli terv fázisánál, egészen a projekt elkészültéig nyújthat olyan tervezési támogatást, ami a fejlesztők, kivitelezők és még az üzemeltetők számára is látható előnyökkel jár. Ehhez azonban a projekt legelejétől kezdve minden szereplő részéről kell az…