Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Megszabadult a fideszesektől a néppárt: Deutsch Tamásék így reagáltak a mai szavazás után

Az Európai Néppárt megszavazta az új eljárási szabályzatát, de a Fidesz nem várta meg a felfüggesztését. Ahogy korábban megírtuk az Európai Néppárt (EPP) európai parlamenti (EP) csoportja megszavazta a frakció alapszabályát módosító tervezetet – közölte Pedro Lopez de Pablo, az EPP EP-frakciójának alelnöke szerdán a Twitteren. A…

Ez aggasztja a legjobban az MNB-t: megjelent a friss jelentés

Napi.hu
-
 Ma 12:12Belföld

Megjelent a Magyar Nemzeti Bank (MNB) Zöld Pénzügyi Jelentése. A bankoknak nagyobb mértékben kell részt venniük a klímaváltozás elleni küzdelemben, például a fenntartható fejlődést szem előtt tartó hitelcélok finanszírozásában.

Müller Cecília egy rendkívül aggasztó adatot is megosztott szerda délelőtt

Az országos tisztifőorvos kiemelte, hogy egyre fiatalabbak is súlyos lefolyásban betegszenek meg a koronavírus által.

Megtörtént, ami várható volt: A Fidesz azonnali hatállyal kilépett az Európai Néppártból

Nemrég még csak valószínűsített forgatókönyvként számoltunk be róla, mostanra viszont hivatalossá vált: a Fidesz kilépéssel reagált arra, hogy az Európai Néppárt frakciója megszavazta azt az alapszabály-módosítást, amely szerint nem csak tagokat, hanem egész delegációkat lehet kizárni és felfüggeszteni a néppárti képviselőcsoportból –…

Megtörtént: kilépett a Fidesz a néppárti frakcióból

Ahogy az várható volt, miután az Európai Néppárt (EPP) európai parlamenti (EP) csoportja megszavazta a frakció alapszabályát módosító tervezetet, a Fidesz nemzetközi kapcsolatokért felelős alelnöke, Novák Katalin Twitter-oldalán azt írta: nem hagyhatják, hogy elhallgattassák az európai parlamenti képviselőiket vagy korlátozzák őket a…

Ausztáliában megbukott a törésteszten az átjelvényezett Renault Trafic

Elég meglepő eredményt hozott az ANCAP tesztje, amelyet a Mitsubishi Express furgonon végeztek: nulla csillagot a lehetséges ötből.

A cikluszavar ezért okoz meddőséget

Régóta szeretne gyermeket, de egyszerűen nem jön össze? Már úgy érzi, nincs lelkiereje az újabb negatív terhességi tesztekhez? Közben tudja azt is, hogy a rendszertelen, vagy éppen ritka menstruációja azt jelzi, valami nincs rendben? De

Összefogott a Pécsi, Debreceni és a Szegedi egyetem, egy kutatási projekt valósulhat meg

A Pécsi Tudományegyetem vezetésével, a Debreceni Egyetemmel és a Szegedi Tudományegyetemmel közös, három egyetemen átívelő kutatási projekt valósul meg, melynek célja a leginkább halálos betegségek esetében növelni a túlélési esélyeket. Innen ered a projekt címe: Maradj Életben!

Pedagógusa, majd igazgatója volt a Jankovichnak, amelynek a történetét megírta

Duol
-
 Ma 12:00Megyei

Rácalmás Többéves kutatómunkát követően idén tavasszal jelenik meg Németh Miklósné A katedrán innen és túl című kötete, amely Rácalmás oktatástörténetét dolgozza fel.

Mennyi oltóanyag érkezett már az országba? Itt megnézheti

Naprekész táblázatot osztottak meg a koronavirus.gov.hu-n.

Megemelt képviselői fizetések Pécsen: az ellenzék jótékony célra ajánlja fel a pénzt!

A napokban újra, immár 2019 ősze óta harmadszor emelte meg a saját fizetését a városvezető koalíció Pécsen! Négy százalékos emelésről döntöttek a városvezető koalíció képviselői, hiába: jól megy a gazdaságnak, ennyivel nőtt a minimálbér is. Utóbbihoz kötötték ugyanis - igen okosan - a saját díjazásuk mértékének növekedését…

Megszűnt a forgalomkorlátozás a 81-es számú főúton

Megszűnt a forgalomkorlátozás a 81-es számú főúton Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság2021. 03. 03., sze - 11:53 A helyszínelést és a műszaki mentést a rendőrök befejezték.

Ukrajnában 6883 személy kapta meg a koronavírus-oltás első adagját

Ukrajnában a március 3-i adatok szerint összesen 6883 személy kapta meg a koronavírus elleni oltás első adagját, a tegnapi nap folyamán 1983 személyt oltottak be.

Nincs megállás, újabb nemzetközi meccset rendeznek a Puskás Arénában

Liner
-
 Ma 11:47Sport

Hivatalosan is megerősítették, hogy egy újabb fontos nemzetközi mérkőzést rendeznek meg a Puskás Arénában.

Új magyar prefektusok Romániában

A román kormány szerdai ülésén kinevezte Arad, Kolozs, Szatmár és Szilágy megyének a Romániai Magyar Demokrata Szövetség jelölt prefektusát - közölte az Rmdsz.