Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Teljesen elérzékenyült: Károly herceg elsírta magát édesapja, Fülöp herceg temetésén

Mint ahogyan arról a Blikk is beszámolt utolsó útjára kísérték Fülöp edinburgh-i herceg, II. Erzsébet királynő férjét, aki a múlt héten 99. éves korában hunyt el.

Nehezen viselte a szakítást, ezért összeverte a volt párját

A Kazincbarcikai Járási Ügyészség garázdaság és könnyű testi sértés miatt, vádat emelt azzal a férfival szemben, aki megverte a volt barátnőjét.

A kerékpárlopások veszélyeire hívja fel a figyelmet a megyei rendőrség

Jász-Nagykun-Szolnok megyében az utóbbi időszakban több kerékpárlopás is történt. Ezek ellen oszt meg hasznos tanácsokat a megyei rendőrség.

A kegyeleti jog megsértése

Duol
-
 Ma 18:00Megyei

A kegyeleti jog megsértését jelenti az elhunyt emlékének megsértése. Az elhunyt emlékének megsértése sokféle módon megvalósulhat.

Ezért veszélyes, ha telefont nyomkodsz a WC-n!

Life
-
 Ma 18:00Egészség

Gondoltad volna, hogy komoly egészségügyi következménye lehet, ha állandóan magaddal viszed a telefonod a mellékhelyiségbe? Egy doki most elképesztő dolgot állít.

Jogellenes magatartást akadályozott meg a rendőrség a Dunaferrnél

Rendőri intézkedésre volt szükség péntek este Dunaújvárosban a Dunaferr tulajdonosai között kialakult konfliktus miatt.

A Szabad Európa egyelőre nem közli a Zacher Gáborral készült interjú második részét - Ezért döntöttek így!

Ma jelent volna meg a Szabad Európa podcast interjújának második része, amelyet Zacher Gáborral készítettek, azonban nagy botrány lett a toxikológus nyilatkozatával.

Ezért ült egyedül a temetésen II. Erzsébet királynő

II. Erzsébet királynő egymagában ült Fülöp herceg temetésén: egy királyi szakértő elárulta, miért.

Szlávik János: Mindenki veszélyben van, aki nem olttatta be magát

A Dél-pesti Centrumkórház infektológiai osztályának vezetője arra figyelmeztetett, hogy bár az oltási adatok rendkívül kedvezőek, de ez nem azt jelenti, hogy a védekezést „el kell engednünk„.

Szlávik: veszélyben van, aki nem olttatta be magát

Bár az oltási adatok rendkívül kedvezőek, de ez nem azt jelenti, hogy a védekezést „el kell engednünk"; a brit vírusmutáns jobban terjed a fiatalabbak körében is, így a maszkhasználatra, a távolságtartásra és az egymás iránti figyelemre továbbra is, akár még egy jó ideig szükség lesz – figyelmeztetett a Dél-pesti Centrumkórház infektológiai…

"Mindenki veszélyben van, aki nem oltatta be magát"

Maszkhasználatra, a távolságtartásra és az egymás iránti figyelemre továbbra is még  jó ideig szükség lesz, figyelmeztetett a Dél-pesti Centrumkórház infektológiai osztályának vezetője.

Szlávik János: Mindenki veszélyben van, aki nem oltatta be magát

A maszkhasználatra továbbra is, akár még egy jó ideig szükség lesz Szlávik János szerint.

Fejfájás, rosszullét, szédülés? Ezért érzi:

Fejfájás, rosszullét, szédülés? Ezért érzi: Sokan panaszkodnak, hogy rossz a közérzetük, fáj a fejük és hasonlók. Napközben még front ugyan nem tartózkodik fölöttünk, de hűvös, borús idő van, és néhol a szél is élénk. Ez többeknél okozhat fáradtságot, fejfájást, egyeseknél az ízületi kopásos panaszok is előjöhetnek.Térségünket éjszaka éri el…

Van egy üzlet, ahova nem mehetnek be azok, akik megkapták a koronavírus elleni oltást, ezért!

Blikk
-
 Ma 17:01Külföld

Egy kanadai egészségügyi és wellness üzlet felhelyezett egy táblát, amely arról tájékoztatta az ügyfeleket, hogy nem léphetnek be az üzletbe, ha beoltották őket koronavírus elleni vakcinával.