Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 365 hír

Több mint egy év után hazaengedték a 21 hét terhesség után született német kisbabát

Index
-
  Tegnap 22:53 Külföld

A kislány születésekor 450 grammos és 25 centis volt.

Jövőbe tekint a Szegedi Szabadtéri Játékok

Nehéz időszak áll a Szegedi Szabadtéri Játékok mögött, hiszen a koronavírus-járvány miatt a Dóm téri előadásokat le kellett mondaniuk. A

Donald Trump a Fehér Házban bejelentette, ennyi volt az együttműködésnek a WHO-val

Az amerikai elnök azt is bejelentette, hogy az Egyesült Államok visszavonja Hongkong különleges kereskedelmi státusát a terület autonómiájára vonatkozó kínai jogsértés miatt.

Így született meg újra a Tankcsapda Debrecenben - itt a teljes koncertvideó - ÉLŐ!

Az ország első komolyabb koncertjét adja ma este a Tankcsapda a debreceni reptéren. Az autós koncerten maximálisan betartják a koronavírus-járvány miatti korlátozásokat, de a biztonságot főként az szavatolja, hogy a rajongók nem szállhatnak ki autóikból. A következő hasonló esemény Székesfehérváron lesz.

Így született meg újra a Tankcsapda Debrecenben - itt a teljes koncertvideó!

Az ország első komolyabb koncertjét adta ma este a Tankcsapda a debreceni reptéren. Az autós koncerten maximálisan betartották a koronavírus-járvány miatti korlátozásokat, de a biztonságot főként az szavatolta, hogy a rajongók nem szállhattak ki autóikból. A következő hasonló esemény Székesfehérváron lesz.

Újra erkélykoncertet adtak a szegedi harsonások Békéscsabán

Behír
-
  Tegnap 20:16 Kultúra

Néhány hete a Lencsési, péntek este pedig az Áchim L. András lakótelepen és Jaminában adott koncertet a Térzene program részeként a SzegEd TRombone ENsebmle négy tagja.

A fehér nő privilégiuma épp nagyot csattan

HVG
-
  Tegnap 20:00 Életmód

Az Egyesült Államokban megint kiderült, hogy kínos és veszélyes tud lenni, ha fehérként kritizálja az ember – látszólag nem faji alapon – a nem fehér embertársait. Kis kultúrharc-körkép kommentháborúval, bónusz kutyasétáltatással.

Koronavírus: biztonsági zónákra osztották a fehérvári strandot - 87. nap

fmc
-
  Tegnap 19:47 Megyei

Huszonöt újabb fertőzöttet találtak országosan tegnap óta. Biztosítják a távolságtartást a fehérvári strandon, június 2-től lehet online jelentkezni a Napraforgó Nyári Napközis Táborokba városunkban. A pénteki nap összefoglalója.

Kéréssel fordul nézőihez a szegedi szabadtéri

Elmaradnak a Szegedi Szabadtéri Játékok idei évadra meghirdetett Dóm téri előadásai, az újszegedi színpadon azonban lehet, hogy megtarthatók majd az előadások. A szervezők azt kérik, aki tudja, ne váltsa vissza jegyeit.

Kétségbeesetten várja vissza a cirkuszi oroszlánanya kölykeit, akiktől elszakították

Kutyafan
-
  Tegnap 18:52 Állatvilág

Kiara-t nem olyan rég mentették meg az egyik cirkuszból, ahol borzalmas körülmények között kellett élnie. Az állatmentők minden tőlük telhetőt megtettek, hogy kimenekítsék őt a méltatlan környezetből. Az alábbi videóban szereplő állatvédő csapat a cirkuszi állatok megmentésére specializálódott és néha naphosszakat tárgyalnak az igazgatósággal,…

Szerelmes volt a fehér póni, ezért indult barátjával, a kutyával csavarogni Miskolcon

A gazda kétségbeesve kereste őket, végül órákkal később a mezőőr szólt neki, hogy a tűzoltóknál vannak.

Egy fehér póniló és egy kutya vendégeskedett a miskolci tűzoltóságon

Egy fehér póniló és egy kutya vendégeskedett a miskolci tűzoltóságon tegnap. A két állat egy tanyáról szökött meg, a gazdájuk órákon át kétségbeesetten kereste őket. Egy járókelő hívta a segélyvonalat, hogy az utcán kóborolnak. A rendőrök a tűzoltóság környékén találták meg őket.

Megtartják a hagyományos fehérvári, önkormányzati táborokat

Feol
-
  Tegnap 16:50 Megyei

Az új szabályok lehetővé teszik táborok szervezését a nyári időszakban, ezért úgy döntöttek, hogy a hagyományos önkormányzati táborokat is megtartják.

Elmarad a Szegedi Szabadtéri Játékok

Az újszegedi színpad előadásainak megmentésén fáradoznak a szervezők.